Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο ειναι το υψηλοτερο oc στο οποιο λειτουργει χωρις να κολλαει και με χαληλες θερμοκρασιες στα παιχνιδια? Δοκιμασες ολα τα βαρια παιχνιδια(crysis 3 bf4 metro last light watchdogs) για να δεις ποιο oc την φτανει στα ορια της?

Καθε καρτα ειναι ξεχωριστη δεν υπαρχει οριο, και αυτο εν μερει ειναι και η μαγεια του o/c.. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για sli που πρεπει να βρεις και την ενδιαμεση κατασταση για να φτιαξεις ενα o/c profile.

Οταν με το καλο την παρεις θα την δοκιμασεις μονος σου και θα βρεις τα ορια της.

Φανταζομαι οτι με ρευματα οποιος θελει να παιξει θα παει αρκετα παραπανω απο 1500 οπως το βλεπω.. Ωπωπωπω..

Εγω ουτως ή αλλως απλα δοκιμαζω τα ορια τους με αερα και χωρις τασεις, δεν εχει κανενα νοημα να τις κλοκαρω παραπανω για gaming. Απλα τεσταρω για να ξερω αν χρειαστει ποτε στο μελλον.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο ειναι το υψηλοτερο oc στο οποιο λειτουργει χωρις να κολλαει και με χαληλες θερμοκρασιες στα παιχνιδια? Δοκιμασες ολα τα βαρια παιχνιδια(crysis 3 bf4 metro last light watchdogs) για να δεις ποιο oc την φτανει στα ορια της?

:lol:  :lol:

Δημοσ.

Ωπ.Νατη η zotac.Θα κανει θραυση στην Γαλλια η συγκεκριμενη καρτα 

Ωραιο το gamer-land."λογικες" τιμες για launch.Με βλεπω και εγω για gigabyte αν και η msi ειναι τρομερα ιδανικη για την συνθεση μου :P

• Super Moderators
Δημοσ.

:lol:  :lol:

"Ποιο είναι το μυστικό της ζωής γέροντα?"

"Υπάρχουν και τα πόμολα Conan..."

"Μιλάς με γρίφους γέροντα..."

• Like 5
Δημοσ.

'Αντε να βγεί costum bios. Η 980 reference είναι με νερό max voltage σε 360 radiator 1556 clcok speed.. Ξέρεται σε τι maxάρει; 42 βαθμούς!!!!!!!!!!! Αν έχει βγει πειτε μου γιατί δεν το βρήκα.

Δημοσ.

Φοβερα επιπεδα o/c η G1 δυσκολο να μου εφτασαν και τα δυο κομματια τοσο ψηλα.. Θα επανελθω με λεπτομερειες, τρεχω καποια τεστ..

Το 1440p το εχει για πρωινο, ειδικα σε sli, το 2160p ειναι πιο προσιτο απο ποτε..

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

VrvzAhQ.png

Σύμφωνα με την Gigabyte τα chip στην G1 σειρά είναι cherry picked. Αυτό μπορεί να εξηγεί πως όλοι μπορούν και φτάνουν 1500+ στον πυρήνα χωρίς καν να πειράξουν τάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

1500 Μhz στον πυρηνα χωρις να πειραξουμε τασεις? Και σε τι θερμοκρασιες? Αν δεν ξεπερανει τους 80 c τοτε με που θα την παρω θα την βαλω στα 1500 και θα την αφησω μονιμα εκει. Αν δω ομως οτι εχει προβλημα θερμοκρασιας τοτε θα κανω oc μονο στα απαιτητικα παιχνιδια.

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

VrvzAhQ.png

Σύμφωνα με την Gigabyte τα chip στην G1 σειρά είναι cherry picked. Αυτό μπορεί να εξηγεί πως όλοι μπορούν και φτάνουν 1500+ στον πυρήνα χωρίς καν να πειράξουν τάσεις.

και η παραπανω καταναλωση απο της αλλες υλοποιησεις,που παει;στα φουρφουρια...;

Δημοσ.

και η παραπανω καταναλωση απο της αλλες υλοποιησεις,που παει;στα φουρφουρια...;

Όχι παραπάνω κατανάλωση, μεγαλύτερο headroom στο TPD. Το ότι μπορείς να την φτάσεις εκεί δεν σημαίνει ότι τρέχει σε αυτό το TPD.

Την ίδια τάση με όλες τις άλλες έχει πάνω κάτω (γιατί διαφέρουν από chip σε chip).

Δημοσ.

'Αντε να βγεί costum bios. Η 980 reference είναι με νερό max voltage σε 360 radiator 1556 clcok speed.. Ξέρεται σε τι maxάρει; 42 βαθμούς!!!!!!!!!!! Αν έχει βγει πειτε μου γιατί δεν το βρήκα.

Απλά δεν μασάνε από θερμοκρασία. Θέλουν άλλο BIOS με υψηλό power limit και ξεκλειδωτο voltage.

1500 Μhz στον πυρηνα χωρις να πειραξουμε τασεις? Και σε τι θερμοκρασιες? Αν δεν ξεπερανει τους 80 c τοτε με που θα την παρω θα την βαλω στα 1500 και θα την αφησω μονιμα εκει. Αν δω ομως οτι εχει προβλημα θερμοκρασιας τοτε θα κανω oc μονο στα απαιτητικα παιχνιδια.

99% θα σου κρασάρει λόγο έλειψης ρεύματος και όχι θερμοκρασίας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...