aekoupoli Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 <p>Ενταξει την ακυρωσα. Θα περιμενω να ερθει Ελλαδα η G1 απο 24 Οκτωβριου για να την αγορασω.</p> <p>Tην G1 απο που να την παραγγειλω? Ποιο καταστημα εχει την καλυτερη τιμη?</p> 400 ευρω την εχω βρει αλλα δεν θυμαμαι μαγαζι.οταν παω σπιτι θα κοιταξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apirotan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 400 ευρω την εχω βρει αλλα δεν θυμαμαι μαγαζι.οταν παω σπιτι θα κοιταξω Εδώ νομίζω λες αν και από το μαγαζί δν έχω προσωπική εμπειρία οπότε την προσοχή σας http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/hardware/gpu/gigabyte-nvidia-gtx-970-gaming-4gb-gddr5-gv-n970g1gaming4gd-details Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Παραγγειλα την G1. Μεσα στην εβδομαδα θα την εχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Την G1 την εχει το gamerland στα 394€ και το msystems στα 410€ αλλα η διαθεσιμοτητα ειναι ακομη λιγο μακρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εδώ νομίζω λες αν και από το μαγαζί δν έχω προσωπική εμπειρία οπότε την προσοχή σας http://www.polytopesystems.com/equipment/computer-parts/hardware/gpu/gigabyte-nvidia-gtx-970-gaming-4gb-gddr5-gv-n970g1gaming4gd-details Εντάξει είναι το μαγαζί .. η τιμή δεν είναι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Παραγγειλα την G1. Μεσα στην εβδομαδα θα την εχω. Monitor άλλαξες ή θα γελάει ο κόσμος πάλι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οταν τα πραγματα αρχιζουν και στενευουν στο κουτι.. Ειναι ωραιο να την εχεις μεγαλη αλλα εχει και τα μειον του.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Monitor άλλαξες ή θα γελάει ο κόσμος πάλι; Εχει αλλαξει ειναι σε αλλο επιπεδο πλέον!! Φαντάσου ειπε οτι ειδε μεγαλη διαφορά στην εικονα!! :ο Δυστυχώς οσοι παραγγέλνουμε εεε εννοώ παραγγειλατε, τρωτε το καπελακι των καταστημάτων + την λιγοστη διαθεσιμοτητα :/ Με 400€+ χανεται το vfm της καρτας.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εχει αλλαξει ειναι σε αλλο επιπεδο πλέον!! Φαντάσου ειπε οτι ειδε μεγαλη διαφορά στην εικονα!! :ο Δυστυχώς οσοι παραγγέλνουμε εεε εννοώ παραγγειλατε, τρωτε το καπελακι των καταστημάτων + την λιγοστη διαθεσιμοτητα :/ Με 400€+ χανεται το vfm της καρτας.. Απόλυτο δίκιο,γι'αυτο άλλωστε λένε ότι η υπομονή είναι αρετή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως που βιαστηκα σε καλό μου βγήκε, και την έχω εδώ και 5 μέρες και την πήρα πιο φθηνά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το gamerland εφερε και την MSI 970 Gaming στα 380 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως που βιαστηκα σε καλό μου βγήκε, και την έχω εδώ και 5 μέρες και την πήρα πιο φθηνά... Φυσικά,αλλά εσύ είδες και Ευρωπαϊκή τιμή οπότε δεν είχες κ λόγο να το καθυστερήσεις. και να είχαμε και καινούρια παιχνίδια να μας περιμένουν,να πω άντε οκ.. στο FCry 3 θα είμαστε όλοι έτοιμοι νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φοβερα επιπεδα o/c η G1 δυσκολο να μου εφτασαν και τα δυο κομματια τοσο ψηλα.. Θα επανελθω με λεπτομερειες, τρεχω καποια τεστ.. Το 1440p το εχει για πρωινο, ειδικα σε sli, το 2160p ειναι πιο προσιτο απο ποτε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το gamerland εφερε και τηνMSI 970 Gaming στα 380 ευρω Τσιμπημένη λογικά όμως μέχρι εκεί άντε το χαλαλίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Φοβερα επιπεδα o/c η G1 δυσκολο να μου εφτασαν και τα δυο κομματια τοσο ψηλα.. Θα επανελθω με λεπτομερειες, τρεχω καποια τεστ.. Το 1440p το εχει για πρωινο, ειδικα σε sli, το 2160p ειναι πιο προσιτο απο ποτε.. Ποιο ειναι το υψηλοτερο oc στο οποιο λειτουργει χωρις να κολλαει και με χαληλες θερμοκρασιες στα παιχνιδια? Δοκιμασες ολα τα βαρια παιχνιδια(crysis 3 bf4 metro last light watchdogs) για να δεις ποιο oc την φτανει στα ορια της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα