Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με φτηνό 750 watt τροφοδοτικό μπορεί να τις σηκώσεις αλλα δεν θα το πρότεινα. Άμα σκέφτεσαι να δώσεις 1400 ευρώ για κάρτες γραφικών πάρε τουλάχιστον το HX750I...

Και πάλι θα σου πω, πάρε ρε τρελέ δυο 970 και κρατα τα λεφτά για κανένα ταξίδι, τι τις θες τις δυο 980... >_>

Οχι ρε συ δεν σκοπευω να παρω δυο. Για μελλοντικα λεω αν χρειαστει.

Τι φοβο μπορει να εχει το τροφοδοτικο αυτο?

Οχι τιποτε αλλο αλλα ποιος λυνει και δενει παλι το cable managment στο κουτι. Αυτα βαριεμαι.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ένα είναι Budget τροφοδοτικό που δεν ξέρεις ποσο καλά θα τρέχει στα 600-750 watt load.

Το άλλο είναι certified platinum και ξέρεις σίγουρα ότι σε υψηλά load θα τρέχει ΣΊΓΟΥΡΑ καλύτερα από το φτηνό PSU. Πολύ απλά για 50-60 ευρώ παραπάνω θα έχεις πρώτον καλύτερη κατανάλωση λόγο platinum efficiency και δεύτερον θα ξέρεις ότι δεν θα το πιέζεις στα όρια με την δεύτερη κάρτα.

Review και για το HX750i από τον καλύτερο reviewer για PSU

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=392

Δημοσ.

Ωραια δηλαδη για να καταλαβω αυτο που εχω εγω το corsair 750 80 plus bronze δεν σηκωνει 2 G1 sli.

Η σηκωνει αλλα μπορει να μην δουλευει σωστα.

Και επειδη μπερδευτικα τι μπορει να κανει? Επανακινησεις και τετοια η να μου καψει τιποτα μεσα.

Δημοσ.

Ωραια δηλαδη για να καταλαβω αυτο που εχω εγω το corsair 750 80 plus bronze δεν σηκωνει 2 G1 sli.

Η σηκωνει αλλα μπορει να μην δουλευει σωστα.

Και επειδη μπερδευτικα τι μπορει να κανει? Επανακινησεις και τετοια η να μου καψει τιποτα μεσα.

Οτιδήποτε από τα δυο, ίσως να μην σου βγάλει και κανένα πρόβλημα. Αλλα να βάζεις 2 high end κάρτες σε ένα φτηνό τροφοδοτικό δεν είναι ότι το καλύτερο.

Δημοσ.

Οχι ρε συ δεν σκοπευω να παρω δυο. Για μελλοντικα λεω αν χρειαστει.

Τι φοβο μπορει να εχει το τροφοδοτικο αυτο?

Οχι τιποτε αλλο αλλα ποιος λυνει και δενει παλι το cable managment στο κουτι. Αυτα βαριεμαι.

Αφου για τωρα δεν σκοπευεις να παρεις 2,με 1 δεν θα εχεις θεμα και στο μελλον αλλαζεις τροφοδοτικο.Τοσο απλα :>

Δημοσ.

Μολις την παραγγειλα! Σε ποσες μερες θα την εχω?

Τρελλο αγορι 5 με 10 εργασιμες λεει παρε και ρωτα τους. Να ξερεις παντως οτι δεν πηρες την G1, αλλα οκ λιγο ρολο παιζει μεγιες!!

Δημοσ.

Τρελλο αγορι 5 με 10 εργασιμες λεει παρε και ρωτα τους. Να ξερεις παντως οτι δεν πηρες την G1, αλλα οκ λιγο ρολο παιζει μεγιες!!

Ωχ τωρα ειδα τα αλλα σχολια που ελεγαν οτι δεν ειναι η G1!!! Πως ακυρωνω την παραγγελια? Μπηκα ως επισκεπτης και την παραγγειλα νομιζοντας οτι ειναι G1!  Ξαναμπηκα τωρα και λεει οτι το καλαθι ειναι αδειο

Δημοσ.

Ωχ τωρα ειδα τα αλλα σχολια που ελεγαν οτι δεν ειναι η G1!!! Πως ακυρωνω την παραγγελια? Μπηκα ως επισκεπτης και την παραγγειλα νομιζοντας οτι ειναι G1!  Ξαναμπηκα τωρα και λεει οτι το καλαθι ειναι αδειο

Αν δεν εχεις πληρωσει δεν εχεις αναγκη βρες το τηλ απο το site και παρε και ακυρωσε την.

Δεν γίνεται να την ακυρώσεις τώρα, την πάτησες, με την WF3 θα ''παντρευτείς'' αναγκαστικά :D

Λολ αστον ρε μην παθει κανα καρδιακο..

Δημοσ.

οποιος βιαζεται σκο...... ακυρωνει :D

Δημοσ.

Ενταξει την ακυρωσα. Θα περιμενω να ερθει Ελλαδα η G1 απο 24 Οκτωβριου για να την αγορασω.

Tην G1 απο που να την παραγγειλω? Ποιο καταστημα εχει την καλυτερη τιμη?

Δημοσ.

Αφου για τωρα δεν σκοπευεις να παρεις 2,με 1 δεν θα εχεις θεμα και στο μελλον αλλαζεις τροφοδοτικο.Τοσο απλα :>

Λοιπον ερωτηση μια απο τις λιγες που κανω χαχαχαχα: οταν με το καλο παω για 2 g1 δεν μπορω να αλλαξω μονο το τροφοδοτικο χωρις τα καλωδια αφου ειναι φουλ modular και να κουμπωσω τα φυσακια στο καινουριο? για να μην μπερδευομαι με τα καλώδια. Θα κοιταξω παλι να παρω corsair σαν αυτο που εχω αλλα μεγαλύτερο και 80 plus gold.

Γινεται αυτο?

Δημοσ.

Λοιπον ερωτηση μια απο τις λιγες που κανω χαχαχαχα: οταν με το καλο παω για 2 g1 δεν μπορω να αλλαξω μονο το τροφοδοτικο χωρις τα καλωδια αφου ειναι φουλ modular και να κουμπωσω τα φυσακια στο καινουριο? για να μην μπερδευομαι με τα καλώδια. Θα κοιταξω παλι να παρω corsair σαν αυτο που εχω αλλα μεγαλύτερο και 80 plus gold.

Γινεται αυτο?

Λογικα θα γινεται αν ταιριαζουν τα καλωδια στο νεο τροφοδοτικο
Δημοσ.

Ενταξει την ακυρωσα. Θα περιμενω να ερθει Ελλαδα η G1 απο 24 Οκτωβριου για να την αγορασω.

Tην G1 απο που να την παραγγειλω? Ποιο καταστημα εχει την καλυτερη τιμη?

Μονο το msystems την εχει μου φαινεται αλλα ακριβουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...