Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξέρω, εγώ που έχω 27άρα IPS μια χαρά μου φαίνεται. Σίγουρα προτιμώ να έχω ένα ultra wide screen monitor αντί για 2.

Αilure δεν πιστεύω μα πεσεις σε κατι λιγότερο απο αυτο!?!?!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40261&cat=10 :D

900 ευρώ για TN monitor  :shock: Είναι τόσο ακριβά τα G-Sync monitor;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αilure δεν πιστεύω μα πεσεις σε κατι λιγότερο απο αυτο!?!?!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40261&cat=10 :D

Ούτε σε άλλη διάσταση δεν θα έδινε τόσα λεφτά για TN ο Ailuros.

εχει backlight bleeding οποιον τον ενδιαφερει...

Όπως και τα περισσότερα IPS monitor σε μεγάλες διαστάσεις. Είναι ανάλογα σε τι monitor θα πέσεις. Πχ το δικό μου είχε και το έστειλα πίσω και το άλλο που στείλαν δεν είχε. Μονο σε OLED η πολύ premium IPS monitor δεν θα δεις καθόλου backlight bleeding. Και αυτό το βλέπεις μονο όταν η οθόνη είναι παντελώς μαύρη.

Το αν θα δεις ή όχι bleeding νομίζω είναι καθαρά πωλοφαρδία..Άλλες έχουν περισσότερο και άλλες λιγότερο, αν μπεις στο τρυπάκι του RMA δεν είσαι σίγουρος για το αν η αντικατάσταση βγει με περισσότερο :P Οι OLED είναι άλλη ιστορία.

Δεν ξέρω, εγώ που έχω 27άρα IPS μια χαρά μου φαίνεται. Σίγουρα προτιμώ να έχω ένα ultra wide screen monitor αντί για 2.

900 ευρώ για TN monitor  :shock: Είναι τόσο ακριβά τα G-Sync monitor;

αν θυμαμαι καλα μονο του το g-sync να το αγορασεις ξεχωριστα εχει γυρω στα 350-400.

Τι γινεται με τις 970 στην Ελλαδα? Δεν τις βρισκω πουθενα! Στο πλαισιο που πηγα μου ειπαν οτι θα τις εχουν απο 15 Οκτωβριυο ενω ο τεχνικος μου μου ειπε οτι θα τις εχει απο 24 Οκτωβριου!

Out of stock συν το πρόβλημα που μπορεί να σου κάτσει με το fan, οπότε G1 FTW.

Aπο που την παραγγειλες>?

Τι γινεται με τις 970 στην Ελλαδα? Δεν τις βρισκω πουθενα! Στο πλαισιο που πηγα μου ειπαν οτι θα τις εχουν απο 15 Οκτωβριυο ενω ο τεχνικος μου μου ειπε οτι θα τις εχει απο 24 Οκτωβριου!

Aπο που την παραγγειλες>?

Σχεδόν παντού είναι out of stock. Ελλάδα η όχι. Μιας και μιλάμε για την 8800 GT 2.0. Λογικό είναι να μην υπάρχουν διαθέσιμες, και λόγο αυτού βάζουν ότι τιμές θέλουν τα μαγαζιά.

Σε τι οθόνη θα πας τώρα Ailuros ;

Ας έρθει με το καλό :D

Πόσο καιρό σου είπαν τελικά ότι θα κάνει?

Καλά οι τιμές έχουν πάει στα ύψη. Η μόνη που μπορείς να βρεις κάτω από 400 πέρα από τις EVGA είναι η Asus από vision studio...

Πόσο καιρό σου είπαν τελικά ότι θα κάνει?

Καλά οι τιμές έχουν πάει στα ύψη. Η μόνη που μπορείς να βρεις κάτω από 400 πέρα από τις EVGA είναι η Asus από vision studio...

Το eshop τις έχει όλες περίπου στα 400. Απλά έχει όλη την σειρά της EVGA που είναι με διαφορα οι χειρότερες υλοποιήσεις της 970.

Το eshop τις έχει όλες περίπου στα 400. Απλά έχει όλη την σειρά της EVGA που είναι με διαφορα οι χειρότερες υλοποιήσεις της 970.

Ναι μόνο την Asus έχει 399 που μπορείς να την βρεις πιο φθηνά. Η MSI είναι πιο πάνω και η gigabyte δεν υπάρχει καν.

Σχεδόν παντού είναι out of stock. Ελλάδα η όχι. Μιας και μιλάμε για την 8800 GT 2.0. Λογικό είναι να μην υπάρχουν διαθέσιμες, και λόγο αυτού βάζουν ότι τιμές θέλουν τα μαγαζιά.

Μα το θεμα ειναι οτι απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας μεχρι τωρα στο μαγαζι που ψωνιζω δεν εφεραν καθλου 970 και 980 και σημερα που πηγα πλαισιο μου ειπαν οτι θα την εχουν απο 15 0κτωβριου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...