cocous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σε τι οθονη ειπαμε οτι παιζεις??Σε 1080 αλλα ισως παω για ultrahd tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σε 1080 αλλα ισως παω για ultrahd tv wtf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ελαφρώς εκτός θέματος, δοκίμασα να βάλω την παλιά 9800GTX+ δίπλα από την 670 και οι θερμοκρασίες της 670 ανέβηκαν κατακόρυφα. Για να γυρίσεις σε SLI πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή το χτίσιμο του υπολογιστή - αυτό είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Eγω δεν εγραψα 60fps ή τιποτα ,προσεχω καλα τι γραφω (τις περισσοτερες φορες δηλαδη Οχι ρε δεν ειπα οτι το ειπες εσυ το καταλαβα, τροπος του λεγειν ειναι, πηρα αυτο που ειπες και μιλησα γενικοτερα για το τι ακουω Αυτο ακριβως εθιξα αν προσεξες ...Αν εισαι σε monitor 60αρι οι μικρες διακυμανσεις απο το 60 σε min fps σου εξασφαλιζονται κατα καποιο τροπο εμμεσα με πιο ψηλα θεωρητικα (γιατι σε 60αρι monitor δεν τα πιανεις ) avg fps χωρις βεβαια να αποτελει και πανακεια αυτο .. Σωστο αυτο αλλα αν πεσεις απο τα 40 στα 20 καταλαβαινεις τι ποσοστιαια διαφορα ειναι και αν γινεται αισθητη. Παιχνιδια υπαρχουν παμπολα και παραδειγματα που μαμιεται ο Διας.. Ειχα βαλει π.χ Rome Total War στις αρχες και ειχα απηυδησει με αυτα που εβλεπα, παροτι καταλαβαινω τους υπολογισμους που γινονται σε ενα τετοιο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Nαι το ξερω οτι το average ειναι καπου εκει για αυτο στο ειπα ..Παρτο και αναποδα για να το δεις απο την δικη μου υποκειμενικη παντα βεβαια οπτικη γωνια .Θα δωσεις λεφτα για καλο Monitor 4k αυτη την στιγμη για να παιξεις με 2 970 με average κατω απο 60 ?Μαλιστα για την ακριβεια κατω και απο 50 fps ? Xμμμ ..Για να πεις οτι το χει το 4k θα πρεπει να βγαζει benchmark avg πανω απο 60 fps ωστε να ειναι ανεκτα τα min fps (μιλαω για Monitor 60hz) ,χοντρικα ολα αυτα .Με αλλα λογια αν δω εγω πχ σε 4k avg 80 ξερω οτι σε 60αρι monitor θα εχω σταθερα τα 60fps που ειναι το ιδανικο για αρχη .Μετα κανεις τις υποχωρησεις και βλεπεις .. Δεν υπάρχει ακόμα καλή 4k οθόνη σε λογική τιμή. Θεωρητικά είναι όλα αυτά. Και όχι δεν υπάρχει πουθενά κανόνας ή λογική που να υπαγορεύει ότι πρέπει ντε και καλά σε όλα τα παιχνίδια να έχεις τουλάχιστον μέρο όρο 60fps. Yπάρχουν racing sims που αρκούνται με σαφώς λιγότερα, flight sims που ΔΕΝ μπορούν να σου βγάλουν παραπάνω γιατί τα έρμα είναι CPU bound και υπάρχουν και παιχνίδια που με 40 μέσο όρο μπορούν να τα αισθάνεσαι ομαλότερα από 60 μέσο όρο γιατί απλά οι δημιουργοί ήξεραν τη δουλειά τους. Αν θέλεις να είναι κάτι υποκειμενικό δεν θέτεις και γνώμονα ενός υποτιθέμενου "ιδανικού" 60fps σε όλα. Και για να δώσουμε λίγο περισσότερη ουσία στην συζήτηση είναι καιρός να σκεφτούν οι κατασκευαστές οθονών πως θα μπορέσουν να φτιάξουν μελλοντικές οθόνες με πάνω από μια ανάλυση. Απλό παίρνεις μια 27" για παράδειγμα και σου δίνει επιλογή για όλες τις αναλύσεις ίδιου aspect ratio από 1080p μέχρι 4κ χωρίς τις αυτονόητες απώλειες (dpi) απεικόνισης. Εδώ και χρόνια λαλακίζονται οι κατασκευαστές των οθονών και εκεί είναι η ουσιαστική πηγή του προβλήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και για να δώσουμε λίγο περισσότερη ουσία στην συζήτηση είναι καιρός να σκεφτούν οι κατασκευαστές οθονών πως θα μπορέσουν να φτιάξουν μελλοντικές οθόνες με πάνω από μια ανάλυση. Απλό παίρνεις μια 27" για παράδειγμα και σου δίνει επιλογή για όλες τις αναλύσεις ίδιου aspect ratio από 1080p μέχρι 4κ χωρίς τις αυτονόητες απώλειες (dpi) απεικόνισης. Εδώ και χρόνια λαλακίζονται οι κατασκευαστές των οθονών και εκεί είναι η ουσιαστική πηγή του προβλήματος. Πες τα Χρυσοστομε!! Gsync, g string, 120/144fps , myarsetech, αλλαγες πανελ, αυξηση αναλυσεων ολα τα ειδαμε τοσα χρονια. Ενα μαμημενο panel/τεχνολογια να μπορει να scalaρει απιστευτα ακομη το περιμενουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 OLED monitor, εκεί θα είναι η υπέρτατη απόλαυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλεις να είναι κάτι υποκειμενικό δεν θέτεις και γνώμονα ενός υποτιθέμενου "ιδανικού" 60fps σε όλα. Σωστα αυτα που λες αλλα οταν παιζεις σε 60αρι monitor οσο smooth και να εισαι πχ στα 30 ή 40 fps το ιδανικο παντα το 60 δεν θα ειναι για το ιδιο game ? Δηλαδη αν σου πω να διαλεξεις αναμεσα στο να παιζεις smooth στα 30 και το ιδιο smooth στα 60 που θα πας εσυ στα 30 ? Αυτο εγω ειπα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όσο καλή δουλειά και να έχουν κάνει οι devs, τα 30FPS δεν είναι 60FPS.Το Crysis 1 είναι το τελευταίο FPS παιχνίδι που θυμάμαι να είναι smooth στα 30FPS(Δηλαδή να λες ότι είμαι κομπλέ) και το Metro 2033 με V-sync ενεργοποιημένο, απίστευτα smooth.Αλλά όπως και να 'χει, τα 60 είναι 60 και τα 120 είναι 120 και όσοι έχουν παίξει σε 120Hz monitor λένε ότι δεν ξαναγυρνάς σε 60άρι με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 To 60-άρι δεν το αλλάζω με τίποτα. Όσο το hardware με κρατά εκεί χωρίς σημαντικό κατέβασμα γραφικών είμαι ΟΚ. Αλλιώς αναβάθμιση. Με τις 970 τώρα γίνεται πραγματικά χαμός και φοβάμαι μήπως αυτό μεταφραστεί σε ανέβασμα τιμής.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Από πλευράς nVidia δεν νομίζω, επίτηδες έβαλαν επίσημη τιμή τα 329$ για να γίνει χαμός.Πωλήσεις θέλουν κι' αυτοί μιας και η desktop αγορά σε GPU έχει πέσει αρκετά, ειδικά για τους πράσινους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καλοριζικη psycho!!!αναμενουμε εντυπωσεις οταν την παρεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σωστα αυτα που λες αλλα οταν παιζεις σε 60αρι monitor οσο smooth και να εισαι πχ στα 30 ή 40 fps το ιδανικο παντα το 60 δεν θα ειναι για το ιδιο game ? Δηλαδη αν σου πω να διαλεξεις αναμεσα στο να παιζεις smooth στα 30 και το ιδιο smooth στα 60 που θα πας εσυ στα 30 ? Αυτο εγω ειπα .. ΄Οχι απαραίτητα. Πες ότι έχω ένα παιχνίδι με ελάχιστες επιδόσεις στα 10 και μέγιστες στα 180 fps με μέσο όρο με συνεχής μεγάλες διακυμάνσεις αλλά μέσο όρο 60fps και έχω και από την άλλη ένα άλλο με ελάχιστες στα 25 και μέγιστες στα 60 με μέσο όρο στα 35 fps και πολύ μικρές διακυμάνσεις. Ποιό από τα δύο έχει τις περισσότερες ελπίδες να φαίνεται ομαλότερο χωρίς να χρειάζετει ο χρήστης να αυνανίζεται ατελείωτα με μετρήσεις; Το να τα εξισώνεις όλα έτσι απλά συχνά μπορεί να κρύβει παγίδες. Πες τα Χρυσοστομε!! Gsync, g string, 120/144fps , myarsetech, αλλαγες πανελ, αυξηση αναλυσεων ολα τα ειδαμε τοσα χρονια. Ενα μαμημενο panel/τεχνολογια να μπορει να scalaρει απιστευτα ακομη το περιμενουμε.. Προ ημερών άρχισε να τα φτήνει η 21" CRT που είχα σπίτι για gaming. 20" viewable και οι αναλύσεις που μπορούσα να επιλέξω ήταν από 640*480 μέχρι 2048*1536*32@85Ηz. Στην δε τελευταία ανάλυση επειδή έκανε "mask override" δηλαδή "τέντωνε τα δεδομένα" σε ένα άξονα μου έδινε η οθόνη δωρεάν oversampling (call me 1*2 DSR ) η ίδια η οθόνη χωρίς φυσικά κανένα κόστος. Το μόνο κακό ήταν ότι ήταν πραγματικά τεράστια, αλλά τόσα χρόνια με υπηρέτησε επάξια (may it RIP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σε τι οθόνη θα πας τώρα Ailuros ; καλοριζικη psycho!!!αναμενουμε εντυπωσεις οταν την παρεις!!! Ας έρθει με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ξέρεις ότι την θέλεις (εκτος άμα είσαι refresh rate freak) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα