cocous Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν παλευεστε με τιποτα Χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το δεύτερο με χαμηλώτερο clock Αυτό είναι 980 sli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καθαρά υποκειμενικό: http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/8/#diagramm-anno-2070-3840-2160 Aν συνυπολογίσεις ότι 2*970 είναι >50% γρηγορότερες από μια μονή 970 εγώ προσωπικά μια χαρά θα την πάλευα. ΄Οπου ζοριζόμουνα θα κατέβαινα απλά σε 2xMSAA και άγιος ο Θεός. http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/15/ 47,40 fps είναι ο μέσος όρος επιδόσεων για 2*GTX970@SLi@4k. Προσωπικά δεν θα ακουμπούσα ποτέ ένα software hack όπως το AFR και άρα οτιδήποτε σημερινό mGPU, αλλά τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Nαι το ξερω οτι το average ειναι καπου εκει για αυτο στο ειπα ..Παρτο και αναποδα για να το δεις απο την δικη μου υποκειμενικη παντα βεβαια οπτικη γωνια .Θα δωσεις λεφτα για καλο Monitor 4k αυτη την στιγμη για να παιξεις με 2 970 με average κατω απο 60 ?Μαλιστα για την ακριβεια κατω και απο 50 fps ? Xμμμ ..Για να πεις οτι το χει το 4k θα πρεπει να βγαζει benchmark avg πανω απο 60 fps ωστε να ειναι ανεκτα τα min fps (μιλαω για Monitor 60hz) ,χοντρικα ολα αυτα .Με αλλα λογια αν δω εγω πχ σε 4k avg 80 ξερω οτι σε 60αρι monitor θα εχω σταθερα τα 60fps που ειναι το ιδανικο για αρχη .Μετα κανεις τις υποχωρησεις και βλεπεις .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν παλευεστε με τιποτα Χαχαχαχα Σε τι οθονη ειπαμε οτι παιζεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σαφως και πρεπει να εχεις προσεξει απο πριν το ολο σου συστημα και ειδικα την υποδομη του, οπως το τροφοδοτικο,το κουτι και την m/b. Μερικες φορες ομως αξιζει να επενδυεις σε κατι καλο. Π.χ εχω παρα πολλα χρονια ενα καλο psu, εχω το CM ST-01 απο την πρωτη του χρονια και εχω και μια καλη μητρικη εδω και 3 χρονια. Αν σκεφτεις οτι ειναι το δευτερο sli και εχουν περασει και αλλες 2-3 γενιες μεσα σε αυτο το κουτι με αυτο το τροφοδοτικο, που ακριβως δεν επιασαν τοπο τα λεφτα μου; Εκανα ενα λαθος στην συνδεσμολογια εχθες και ειχα σκασει ελεγα δεν ειναι δυνατον να εχει θεμα το τροφοδοτικο, παρα το απιστευτα υπερφορτωμενο με σκληρους και περιφερειακα κουτι μου. Επισης εχω την ZxR μεσα με την daugtherboard της, και ενα καρο ανεμιστηρες. Παροτι λοιπον εχουν βγει απιστευτα κουτια, οταν πριν απο 8 χρονια περιπου επενδυσα σε ολα αυτα τα βασικα, δεν επεσα εξω, ακομη με εχουν γλυτωσει απο πολλα εξοδα αναβαθμισης περιττα που τα ριχνω ας πουμε σε βασικα components, αφου δεν εχω θεμα. Περαν ολων αυτων ασε τις μαρκετινγκ προυποθεσεις και με ενα καλο 750αρι, ανετα τρεχεις SLI με 2 καρτες. Και αφου χωρανε 2 γκουμουτσες σαν τις G1 με 8 HDDs, 2 PCI και λοιπα σε ενα κουτι μεγαλο αλλα οχι τερας και ειμαι super απο θεμα θερμοκρασιων, τοτε καταλαβαινεις τι εννοω φανταζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν παλευεστε με τιποτα Χαχαχαχα αγορινα μου κρατα τα λεφτα σου και παρε την 970. και με την διαφορα κανε ενα upgrade στο pc σου με καλυτερα hw parts και αργοτερα παρε αλλη μια 970 για sli και θα ριχνεις στην 980 ''κολωνες'' (που λεγανε παλια στις κοντρες με τα μηχανακια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η παραγγελία έγινε για G1 970. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η παραγγελία έγινε για G1 970. για msi δεν πηγαινες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Παντως ετσι που χαζευω benchmarks οκ ισως και να ειμαι λιγο αυστηρος ,μπορεις να πεις οτι και το 4k το παλευει σε μια πρωτη ματια το 970 sli... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-nvidia-geforce-gtx-970-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 για msi δεν πηγαινες εσυ? Out of stock συν το πρόβλημα που μπορεί να σου κάτσει με το fan, οπότε G1 FTW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Out of stock συν το πρόβλημα που μπορεί να σου κάτσει με το fan, οπότε G1 FTW. Και πόσο σου βγήκε με μεταφορικά από Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Out of stock συν το πρόβλημα που μπορεί να σου κάτσει με το fan, οπότε G1 FTW. δεν λυνεται το προβλημα με το fan? κατι ειχες πει με ενα αυτοκολλητο αλλα δεν το πολυκαταλαβα τι εχει γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην MSI για το τι μπορεί να φταίει.. Και πόσο σου βγήκε με μεταφορικά από Γερμανία? 372 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Nαι το ξερω οτι το average ειναι καπου εκει για αυτο στο ειπα ..Παρτο και αναποδα για να το δεις απο την δικη μου υποκειμενικη παντα βεβαια οπτικη γωνια .Θα δωσεις λεφτα για καλο Monitor 4k αυτη την στιγμη για να παιξεις με 2 970 με average κατω απο 60 ?Μαλιστα για την ακριβεια κατω και απο 50 fps ? Xμμμ ..Για να πεις οτι το χει το 4k θα πρεπει να βγαζει benchmark avg πανω απο 60 fps ωστε να ειναι ανεκτα τα min fps (μιλαω για Monitor 60hz) ,χοντρικα ολα αυτα .Με αλλα λογια αν δω εγω πχ σε 4k avg 80 ξερω οτι σε 60αρι monitor θα εχω σταθερα τα 60fps που ειναι το ιδανικο για αρχη .Μετα κανεις τις υποχωρησεις και βλεπεις .. Βασικα εχω ενα 1440p monitor και μια UHD tv διπλα, οποτε εχω best of both worlds για εμενα. Θα το σκεφτω πολυ να παρω uhd monitor για να εχω για βασικο, γιατι θα χρειαζεται να κανω downscale που το σιχαινομαι.. Αν καταλαβουμε ποσα pixels ειναι το 2160p σε σχεση με τις λοιπες κοινες αναλυσεις τοτε οχι απλα ειναι καλα, αλλα απιστευτα. Προσωπικα αυτο το 60fps ή τιποτα ποτε δεν το καταλαβα οσα χρονια ασχολουμαι, δεν ειναι ολα τα παιχνιδια fast paced, και δεν ειναι ιδια η αισθηση της ταχυτητας και της ομαλοτητας επισης σε ολα, εξαρταται απο πολλους τομεις.. 60αρια θελω να βλεπω σε sport games και οταν παιζω multi κανα fps, στην συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων πανω απο 40-45 ειμαι μια χαρα, αρκει να μην εχουμε μεγαλες αποκλισεις απο τα min fps βεβαια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικα αυτο το 60fps ή τιποτα ποτε δεν το καταλαβα οσα χρονια ασχολουμαι, δεν ειναι ολα τα παιχνιδια fast paced, και δεν ειναι ιδια η αισθηση της ταχυτητας και της ομαλοτητας επισης σε ολα, εξαρταται απο πολλους τομεις.. 60αρια θελω να βλεπω σε sport games και οταν παιζω multi κανα fps, στην συντριπτικη πλειοψηφια των υπολοιπων πανω απο 40-45 ειμαι μια χαρα, αρκει να μην εχουμε μεγαλες αποκλισεις απο τα min fps βεβαια. Eγω δεν εγραψα 60fps ή τιποτα ,προσεχω καλα τι γραφω (τις περισσοτερες φορες δηλαδη ) αρκει να μην εχουμε μεγαλες αποκλισεις απο τα min fps βεβαια. Αυτο ακριβως εθιξα αν προσεξες ...Αν εισαι σε monitor 60αρι οι μικρες διακυμανσεις απο το 60 σε min fps σου εξασφαλιζονται κατα καποιο τροπο εμμεσα με πιο ψηλα θεωρητικα (γιατι σε 60αρι monitor δεν τα πιανεις ) avg fps χωρις βεβαια να αποτελει και πανακεια αυτο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα