Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθαρά υποκειμενικό: http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/8/#diagramm-anno-2070-3840-2160

Aν συνυπολογίσεις ότι 2*970 είναι >50% γρηγορότερες από μια μονή 970 εγώ προσωπικά μια χαρά θα την πάλευα. ΄Οπου ζοριζόμουνα θα κατέβαινα απλά σε 2xMSAA και άγιος ο Θεός.

http://www.computerbase.de/2014-09/geforce-gtx-980-970-test-sli-nvidia/15/

45,40 fps είναι ο μέσος όρος επιδόσεων για 2*GTX970@SLi@4k. Προσωπικά δεν θα ακουμπούσα ποτέ ένα software hack όπως το AFR και άρα οτιδήποτε σημερινό mGPU, αλλά τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

Σε 4K λογικά το 4xMFAA θα είναι god sent άμα δουλεύει όπως λένε πάντως.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το SLI δεν είναι κάτι απλό.

Συνυποθέτει οτι έχεις motherboard με 4-5 PCI έτσι ώστε να έχεις χώρο να αναπνέουν οι κάρτες, αρκετά δυνατό τροφοδοτικό, ένα "καλύτερο" κουτί κτλπ. Όλοι μιλάτε για SLI σαν να πληρούμε όλοι τις παραπάνω προυποθέσεις.

Δημοσ.

Το 1440P νομίζω είναι το sweet spot με μια καλή μονή κάρτα όπως η 970.

Ακριβως οτι κοιταζω :P. Βεβαια εχω περιεργεια να δω αν αξιοποιει τα παραπανω 4gb οταν βγουν οι 8ρες.

Δημοσ.

Συνυποθέτει οτι έχεις motherboard με 4-5 PCI έτσι ώστε να έχεις χώρο να αναπνέουν οι κάρτες, αρκετά δυνατό τροφοδοτικό, ένα "καλύτερο" κουτί κτλπ. Όλοι μιλάτε για SLI σαν να πληρούμε όλοι τις παραπάνω προυποθέσεις.

E άμα θες να σκάσεις 700 ευρώ σε κάρτα γραφικών εννοείται ότι θα έχεις και αντίστοιχα εξαρτήματα για το υπόλοιπο PC... Κουτί/Motherboard πρέπει να είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες όταν φτιάχνεις ένα PC.

Δημοσ.

Παντως παιδιά είστε ολοι απίστευτοι

Ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις και το χιουμορ σας. Η καλύτερη παρεα. :)

Δημοσ.

Eτοιμοπαραδοτη μεχρι 400€ υπαρχει σε ελληνικο καταστημα  σε οποιαδηποτε υλοποιηση ?

Υπάρχει μια ενότητα που λέγεται βοήθεια για αναβάθμιση κάρτας γραφικών για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Παντως παιδιά είστε ολοι απίστευτοι

Ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις και το χιουμορ σας. Η καλύτερη παρεα. :)

να ακουγες κιολας!! :P

• Like 2
Δημοσ.

TdwJKdP.png

Κουτί/Motherboard/Τροφοδοτικό που μπορεί να σηκώσει 980/970 sli έτσι στα πρόχειρα από το eshop. Κοστίζει λιγότερα από όσο μια 980 ή δυο 970.

Δημοσ.

΄Οχι δεν είναι κάτι απλό το software hack. Σε βάζει να αναβαθμίσεις τα πάντα μέχρι και UPS ενίοτε για να εκτοξευτεί κάθε δυνατό κόστος και κατανάλωση ρεύματος για να το παίξεις κορώνα γράμματα που και πότε θα λειτουργήσει. Υπομονή χρειάζεται πρωτίστως και μάλιστα για κάθε κάρτα/μονάδα γραφικών σκας και ένα γαίδαρο.

Δημοσ.

E άμα θες να σκάσεις 700 ευρώ σε κάρτα γραφικών εννοείται ότι θα έχεις και αντίστοιχα εξαρτήματα για το υπόλοιπο PC... Κουτί/Motherboard πρέπει να είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες όταν φτιάχνεις ένα PC.

δυστυχώς στην πράξη τα πράγματα διαφέρουν.

Δημοσ.

να ακουγες κιολας!! :P

΄Ελα μη μου τον αποπαίρνεις. ΄Εχει αίσθηση του χιούμορ και το σκέφτεται ;)

• Like 1
Δημοσ.

TdwJKdP.png

Κουτί/Motherboard/Τροφοδοτικό που μπορεί να σηκώσει 980/970 sli έτσι στα πρόχειρα από το eshop. Κοστίζει λιγότερα από όσο μια 980 ή δυο 970.

Το θέμα δεν είναι τι χρειάζεται για να έχω 2χ SLI 970, αλλά το SLI απαιτεί προυποθέσεις που δεν είναι ευρέως διαδεδομένα όπως π.χ. 850w-1000w τροφοδοτικό και ΕΑΤΧ mobo.

Δημοσ.

΄Ελα μη μου τον αποπαίρνεις. ΄Εχει αίσθηση του χιούμορ και το σκέφτεται ;)

χαχαχα δεν τον αποπαιρνω. απλα καθομαστε τοσα ατομα εξηγωντας του οτι παραπαει να δωσει extra παπιες για 980 απο την στιγμη που δεν θα του αποφερει τις τρελες επιδοσεις που δεν θα τις δει κιολας. κατα τα αλλα μια χαρα με τον ''cocous''.  :P my pocket my money που λενε στο america

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...