Spartan117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλά έτσι πως πάνε οι τιμές οι 970 θα κάνουν πιο πολύ από τις 980 οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 cocous απο που σκεφτεσαι να τη παραγγειλεις;Να πω την αμαρτια μου. Την παραγειλα μολις απο το eshop για να το εχω σιγουρο (G1). Απλα εχω στο μυαλο μου τα 8gb και προσπαθω να βρω δικαιολογια να μην παρω την 8αρα διοτι εχω μεινει και χωρις pc αφου πουλησα την gtx770 που ειχα. Ξενερωσα στην gtx770 με την επιλογη που ειχε το watch dogs για τα 3gb vram στα ultra textutes και ψοβαμαι μην παθω τα ιδια με την 980. Κατι αλλο: με ενα 750w τροφοδοτικο της corsair θα την σηκωνει την καρτα αυτη η λεω αερολογίες και θα πρεπει να παω για αλλη υλοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να πω την αμαρτια μου. Την παραγειλα μολις απο το eshop για να το εχω σιγουρο (G1). Απλα εχω στο μυαλο μου τα 8gb και προσπαθω να βρω δικαιολογια να μην παρω την 8αρα διοτι εχω μεινει και χωρις pc αφου πουλησα την gtx770 που ειχα. Ξενερωσα στην gtx770 με την επιλογη που ειχε το watch dogs για τα 3gb vram στα ultra textutes και ψοβαμαι μην παθω τα ιδια με την 980.Δεν πειραζει καλα εκανες,δεν θα εχεις κανενα προβλημα για αρκετο καιρο σε κανενα game,γι αυτο να εισαι σιγουρος.Καλοδουλευτη και καλο καψιμο!Κι εγω μπηκα στη διαδικασια και αγορασα μια R9 280X για να παιξω το W.D. max out! το τερματισα 2 φορες και μετα την πουλησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κατι αλλο: με ενα 750w τροφοδοτικο της corsair θα την σηκωνει την καρτα αυτη η λεω αερολογίες και θα πρεπει να παω για αλλη υλοποιηση. δεν εξαρταται μονο απο την καρτα ενα τροφοδοτικο. το συνολο του hw μετραει. αλλα αν θες μεμονωμενα να απαντησω ναι δεν θα εχει προβλημα κανενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν εξαρταται μονο απο την καρτα ενα τροφοδοτικο. το συνολο του hw μετραει. αλλα αν θες μεμονωμενα να απαντησω ναι δεν θα εχει προβλημα κανενα. Κοιτα εχω 3 σκληρους 1ssd, 2 κανονικους, 4 fans, μια οθονη μπροστα για θερμοκρασιες και 1dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 31.2 εκατοστά είναι το μήκος της G1, το οποίο πλάκα-πλάκα είναι αρκετά μεγαλύτερο από την 7950 που έχω, και αρκετά κοντά στο όριο του HAF-X (33cm). 33 εκατοστα χωραει το κουτι μου οποτε ειμαι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οχι ρε συ δεν ειναι τοσο μεγαλη. Ειναι 29 και κατι αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 msi σε σχέσει με την gigabyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 30 εκατοστα ειναι παιδια. Πριν κοιτουσα διαστάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 33cm μήκος αν δεν κάνω λάθος.. Γιατί δεν έχει τις θερμοκρασίες της Gigabyte και το O/C της. εαν παντως θελει καποιος στο μελλον να παει σε SLI ,μαλλον η asus ή msi ειναι καλυτερες επιλογες(λιγοτερος θορυβος,λιγοτερα watt) παντως με 660 ti sli πρεπει να ειμαι ενα 5-10% πανω απο μια 970(συμφωνα με benchmarks,και videos στο youtube) Σκεφτομαι την ASUS-MSI αλλα οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες.(αρχικα SINGLE GPU και επειτα SLI) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Card size L=312mm, W=129mm, H=43mm απο το σιτε της evga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Card size L=312mm, W=129mm, H=43mm απο το σιτε της evga Τι να πω 3 review που ειδα την εχουνε 300mm. http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/10/02/gigabyte-geforce-gtx-980-g1-gaming-review/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να πω την αμαρτια μου. Την παραγειλα μολις απο το eshop για να το εχω σιγουρο (G1). Απλα εχω στο μυαλο μου τα 8gb και προσπαθω να βρω δικαιολογια να μην παρω την 8αρα διοτι εχω μεινει και χωρις pc αφου πουλησα την gtx770 που ειχα. Ξενερωσα στην gtx770 με την επιλογη που ειχε το watch dogs για τα 3gb vram στα ultra textutes και ψοβαμαι μην παθω τα ιδια με την 980. Κατι αλλο: με ενα 750w τροφοδοτικο της corsair θα την σηκωνει την καρτα αυτη η λεω αερολογίες και θα πρεπει να παω για αλλη υλοποιηση. Άνετα σε καλύπτει το 750άρι Όσο για τα 8gb, πάρε την έκδοση με τα 4, και εάν δε σε καλύπτει αργότερα, την πουλάς και χτυπάς την 8άρα. Πολύς κόσμος έχει παρει την evga sc 980 και μόνο ελάχιστοι πέσανε σε μάπα κομάτι. οι περισσότεροι βαράν ταβάνι TDP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τι να πω καποιος θα εχει κανει λαθος,δες εδω : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Παιδια μια προειδοποιηση για οποιον ενδιαφερθει για SLI 970 και ειδικα O/C models. Μολις προμηθευτηκα το πρωι 2 G1 Gigabyte και με το Etasis 850w μου που δεν ειχα κανενα θεμα με τις 680 που ειχα σε SLI, τωρα εχω restart under heavy load σε καποιες περιπτωσεις. Οι καρτες δοκιμαστηκαν ξεχωριστα μην τυχον ηταν θεμα καποιας απο τις 2, ξαναπεραστηκαν καθαρα οδηγοι αλλα δεν το πιστευω οτι εχω θεμα με τετοιο τροφοδοτικο. Τα εχει τα χρονακια του βεβαια, και ειναι και παραφορτωμενο το συστημα, αλλα με τετοιο TDP δεν περιμενα να εχω θεμα,ειδικα οταν μπορει να τρεξει 680 SLI. Θα τσεκαρω και παλι αυριο βγαζοντας καποια components απο επανω θα βγαλω και το o/c της cpu να σιγουρευτω, αλλα μαλλον ειμαι για τροφοδοτικο .. Κατα τα αλλα οι καρτες σπερνουν.. Πρωτη φορα παιζω σε 4k με τετοια ανεση.. Δοκιμασα BF4 και απλα ηταν flawless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα