Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την στέλνεις κατευθείαν στην εταιρεία, σιγά μη μπλέξεις με το κατάστημα.12 ευρώ είναι τα μεταφορικά.

Να σε ρωτήσω λίγο,επειδή με ενδιαφέρει πολύ το θέμα,πως το στέλνεις το δέμα στην εταιρία,η οποία φαντάζομαι είναι στο εξωτερικό,και κοστίζει μόνο 12 ευρώ?

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην κρίνεις από την κατάσταση στην ενδοχώρα, που χρειάζεσαι περισσότερα για να στείλεις ένα δέμα σε άλλο νομό, και το πιθανότερο είναι να καθυστερήσει και περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια τι τιμη ειναι αυτη της 980 στο eshop? Να σας πω λιγο , η εκδοση δηλ των 8 gb πόσο θα έχει? Η ως τοτε θα εχει πεσει αυτη και η 8αρα θα εχει ιδια τιμη?

Σας ρωταω γιατι τορα μπηκα στο τρυπακι των υπολογιστων και δεν γνωρίζω πως εξελίσσονται οι τιμες.

Δημοσ.

Κάνα 60-70άρι πάνω υπολόγισε για τις 8GB ή μπορεί να 'ναι και αρκετά παραπάνω γιατί τώρα η διαφορά είναι πιο μεγάλη (+4GB).

(Η 290X 4GB Sapphire Tri-X OC έχει 482,55 στο Hardwareversand.de ενώ η 8GB έκδοση της 290Χ έχει 807..)

Δημοσ.

Εγώ σου μιλάω για τη διαφορά μεταξύ 4GB έκδοσης και 8GB έκδοσης και η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή..Κάτι μου λέει ότι θα πέσουν τρελά γέλια εδώ στην Ελλάδα μόλις φέρουν τις 8GB 980/970.

Δημοσ.

Την βλεπω 1000ρικο δηλ. Ειπα μπας και περιμενω την 8αρα αλλα αποτι φαινεται δεν θα κρατησω. Μαλλον θα παω για την 4αρα. Τωρα θα κανω καλα θα κανω μα...κια?

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρω την 980 αφου κολλησε το κεφαλι μου.

Δημοσ.

Την βλεπω 1000ρικο δηλ. Ειπα μπας και περιμενω την 8αρα αλλα αποτι φαινεται δεν θα κρατησω. Μαλλον θα παω για την 4αρα. Τωρα θα κανω καλα θα κανω μα...κια?

Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παρω την 980 αφου κολλησε το κεφαλι μου.

cocous απο που σκεφτεσαι να τη παραγγειλεις;

Δημοσ.

Άραξε λίγο να τις πάρουν κάποιοι στα χέρια τους, να δεις ότι θα βγάζουν σχεδόν τα ίδια scores (970 vs 980) μπας και αλλάξεις γνώμη, γιατί τώρα είσαι τρελαμένος κι ετοιμάζεσαι να δώσεις αρκετά παραπάνω για 980.

Δημοσ.

πιθανος λογος αγορας η 980 για καποιους μπορει να ειναι αυτα τα extra fps που ΘΑ δινει σε καποια παιχνιδια...αλλα οτι θελει ο καθενας κι οπως διαχειριχεται την τσεπη του. εκτος αν εχει βαλει στοιχημα κανενας και πει μ@λακα εγω χτυπησα 57 fps...ναι αλλα εγω ρε μ@λακα χτυπησα 59 fps (ασχετα αν δεν φαινονται πουθενα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...