RangerOfDark Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κάθε φορά που είναι να βγουν νέες κάρτες, πετάγονται κόκκινοι και πράσινοι φρουροί και λένε τα δικά τους. Απλά γελάω πλέον..Ειδικά με το ότι η Fury είναι πάνω από την 980Ti σε DX11.. Gameworks λέγονται η Gimpworks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Στα benchmarks του techpowerup έχουν απενεργοποιήσει τα GimpWorks(Αφού σ' αρέσει αυτός ο όρος) και πάλι πίσω είναι η Fury..Καλά με OC πέφτει τρελό κλάμα..Η 980Ti γίνεται ένα άπιαστο μεγαθήριο που ξεπερνάει και το 970 SLI..Α και που 'σαι..Η Fury με 4GB μνήμη ήδη στο DOOM ρίχνει details Και σε όλα τα επόμενα ΑΑΑ παιχνίδια θα ρίχνει.. Να μάθετε να τα λέτε όπως είναι τα πράγματα, σε DX12 τα πάει καλύτερα από την NV ας πούμε και οι λόγοι είναι γνωστοί. Αλλά ο DX11 οδηγός της AMD είναι κωμικοτραγικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αλλά ο DX11 οδηγός της AMD είναι κωμικοτραγικός. O "κωμικοτραγικός" αυτός driver, πάντως, σε έχει πελάτη σε αρκετά και σοβαρά Engine (Crytek, Frostbite κ.α.). Είπαμε να αναγνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε εταιρίας, αλλά εσύ το ψόφησες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Στα benchmarks του techpowerup έχουν απενεργοποιήσει τα GimpWorks(Αφού σ' αρέσει αυτός ο όρος) και πάλι πίσω είναι η Fury..Καλά με OC πέφτει τρελό κλάμα..Η 980Ti γίνεται ένα άπιαστο μεγαθήριο που ξεπερνάει και το 970 SLI..Α και που 'σαι..Η Fury με 4GB μνήμη ήδη στο DOOM ρίχνει details Και σε όλα τα επόμενα ΑΑΑ παιχνίδια θα ρίχνει.. Να μάθετε να τα λέτε όπως είναι τα πράγματα, σε DX12 τα πάει καλύτερα από την NV ας πούμε και οι λόγοι είναι γνωστοί. Αλλά ο DX11 οδηγός της AMD είναι κωμικοτραγικός. Το overclcock άστο στη άκρη. Δεν κάνουν όλες οι gpu ίδιο overclcock. Δεν πιάνεται. Το DX11 ήταν nvdia αλλά το DX12 είναι AMD, οκ εντάξει τώρα? Κάνετε λες και πληρώνετε από κάποια εταιρία και πρέπει οπωσδήποτε να την προωθήσετε. . Η Fury einai fiji αλλά και HMB, οπότε μην τρελενεσαι αντεχει ακόμα. Επίσης συμφωνώ ότι η 980ΤΙ είναι τέρας αλλά και η μόνη maxwell που αξίζει πλέον. Αυτό λέω αλλά όλα Τα NGREEDIA Fanboys, τρελάθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 O "κωμικοτραγικός" αυτός driver, πάντως, σε έχει πελάτη σε αρκετά και σοβαρά Engine (Crytek, Frostbite κ.α.). Είπαμε να αναγνωρίζουμε τα υπέρ και τα κατά κάθε εταιρίας, αλλά εσύ το ψόφησες... Ο μέσος όρος με ενδιαφέρει προσωπικά και όχι 1-2 παιχνίδια. Το overclcock άστο στη άκρη. Δεν κάνουν όλες οι gpu ίδιο overclcock. Δεν πιάνεται. Το DX11 ήταν nvdia αλλά το DX12 είναι AMD, οκ εντάξει τώρα? Κάνετε λες και πληρώνετε από κάποια εταιρία και πρέπει οπωσδήποτε να την προωθήσετε. . Η Fury einai fiji αλλά και HMB, οπότε μην τρελενεσαι αντεχει ακόμα. Επίσης συμφωνώ ότι η 980ΤΙ είναι τέρας αλλά και η μόνη maxwell που αξίζει πλέον. Αυτό λέω αλλά όλα Τα NGREEDIA Fanboys, τρελάθηκαν. Το ότι έχει HBM δεν λέει τίποτα, για μένα η εταιρεία το fail-αρε..Προτιμώ να έβαζε GDDR5 και 6/8GB μνήμη παρά γρήγορα 4GB..Με τα 4GB στα επόμενα παιχνίδια θα έχει πρόβλημα η κάρτα, για να μην μιλήσω για την Pro Duo που έχει επίσης 4GB(2*4), την χρεώνει 1,5 χιλιάρικο(Όταν με αυτά τα χρήματα παίρνεις 3 Fury) και υποτίθεται προορίζεται για 4Κ.. Όπως και να 'χει, προσωπικά δεν με νοιάζει τι κάνουν οι τωρινές κάρτες, για μένα το έχω πει και θα το ξαναπώ, το παιχνίδι θα παιχτεί στις νέες και στα DX12 παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ο μέσος όρος με ενδιαφέρει προσωπικά και όχι 1-2 παιχνίδια. Ο μέσος όρος σου : όλα τα Call of Duty...όλα τα Assassin's Creed....και ότι έχει gamewrecks...Δε λέω - αρκετά μαζεύονται άμα μετρήσεις όλα τα επεισόδια, αλλά κάπου εκεί ξεμένεις. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά το "κωμικοτραγικό" κομμάτι. Που ανάθεμα και αν έχεις δουλέψει ποτέ σου AMD κάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το δεύτερο σύστημά μου φοράει FX6300 και 280Χ(Και είχα αρκετές AMD στο παρελθόν) Χτυπηθείτε όσο θέλετε, την 980Ti σε DX11 δεν την ξεπερνάει καμία Fury και μιλάμε για GimpWorks απενεργοποιημένα.. https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/R9_Fury_X/31.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το δεύτερο σύστημά μου φοράει FX6300 και 280Χ(Και είχα αρκετές AMD στο παρελθόν) Χτυπηθείτε όσο θέλετε, την 980Ti σε DX11 δεν την ξεπερνάει καμία Fury και μιλάμε για GimpWorks απενεργοποιημένα.. https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/R9_Fury_X/31.html Βάλε πιο παλιά reviews Οι crismon είναι δέκα φορές καλύτεροι από τότε, κι oi furies/300 έχει μεγάλη, τεράστια εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μπορεί μερικοί να συνεχίσουν το τρολάρισμα όσο θέλουν. Απλά στον επόμενο τόνο δεν θα μείνουμε απλά στις προειδοποιήσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asus__ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μπορεί μερικοί να συνεχίσουν το τρολάρισμα όσο θέλουν. Απλά στον επόμενο τόνο δεν θα μείνουμε απλά στις προειδοποιήσεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε troll ειμαι αλλα ουτε και τετοιο σκοπο ειχα ailouros....... Anyway παμε παρακατω, μηπως γνωριζουμε ποτε θα ερθει υποστηριξη για vulcan απο διαφορα games? Τι να περιμενουμε απο αυτο το api? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε troll ειμαι αλλα ουτε και τετοιο σκοπο ειχα ailouros....... Anyway παμε παρακατω, μηπως γνωριζουμε ποτε θα ερθει υποστηριξη για vulcan απο διαφορα games? Τι να περιμενουμε απο αυτο το api? Δεν απευθύνθηκα καν σε σένα. Vulkan για PC ελάχιστα πράγματα όσων αφορά τα παιχνίδια. Η τάση ήταν για όλους low level API και κάτι έπρεπε να γίνει και στην Khronos τόσο όσων αφορά το OpenGL & το OpenGL_ES για φορητές συσκευές. To Vulkan όχι μόνο είναι η δική τους έκδοχη low level API αλλά ουσιαστικά και η ενοποίηση του OpenGL & OpenGL-ES σε ένα ενιαίο ΑPI από κινητά μέχρι και επαγγελματικούς υπολογιστές. Δεν ξέρω τι παραμύθια κυκλοφορούνε αλλά το Vulkan είναι ακόμα στα γεννοφάσκια του και θέλει αρκετή δουλίτσα και βελτιστοποιήσεις από όλους τους IHV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asus__ Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν απευθύνθηκα καν σε σένα. Vulkan για PC ελάχιστα πράγματα όσων αφορά τα παιχνίδια. Η τάση ήταν για όλους low level API και κάτι έπρεπε να γίνει και στην Khronos τόσο όσων αφορά το OpenGL & το OpenGL_ES για φορητές συσκευές. To Vulkan όχι μόνο είναι η δική τους έκδοχη low level API αλλά ουσιαστικά και η ενοποίηση του OpenGL & OpenGL-ES σε ένα ενιαίο ΑPI από κινητά μέχρι και επαγγελματικούς υπολογιστές. Δεν ξέρω τι παραμύθια κυκλοφορούνε αλλά το Vulkan είναι ακόμα στα γεννοφάσκια του και θέλει αρκετή δουλίτσα και βελτιστοποιήσεις από όλους τους IHV. Απαντησα με γνωμονα το οτι σβηστηκε το post μου και μου ηρθε ειδοποιηση, μονο αυτο, αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη... Οσον αφορα το vulcan να πω την αληθεια περιμενω να δω τι θα κανει bethesda με το doom.. Αν και τα 150-160 fps average που μας εδειξε στο video η nvidia με 1080 και vulcan σε 1080p μου φαινονται λιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 ΄Εχω απαντήσει και εδώ για Vulkan: http://www.insomnia.gr/topic/580575-nvidia-pascal-gp100/page-70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε troll ειμαι αλλα ουτε και τετοιο σκοπο ειχα ailouros....... Anyway παμε παρακατω, μηπως γνωριζουμε ποτε θα ερθει υποστηριξη για vulcan απο διαφορα games? Τι να περιμενουμε απο αυτο το api? Σε μενα αναφερεται προφανως για αυτο εσβησε ολα τα μηνυματα μου και δεν ειδα καν να σβηνει μηνυματα αλλων πιο "παλιων" απο εμας... Γιατι εν ετει 2016 η αποψη σου θεωρειτε τρολλαρισμα. Δηλαδη συγγνωμη ρε παιδια.ΤΟ νημα εχει φτασει στην σελιδα 641 και συνεχως αυξανεται.Οτι ηταν να πουμε σχετικα με τις 900 καθαυτες ε ενταξει το ειπαμε.ΤΙς καρτες αυτε δλδ δεν πρεπει να τις συγκρινουμε με καποιες αλλες ? Με τον ανταγωνισμο? Αν οχι τοτε ναι τι να πω ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΛΛ. Καλη συνεχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αντιθέτως θα έλεγα ότι σβήστηκαν μηνύματα αμφότερων των... στρατοπέδων της συζήτησης καθώς η κουβέντα είχε λίγο ξεφύγει. Βασικά ακολουθώντας το thread σβήστηκαν σχεδόν οι δύο τελευταίες σελίδες και μάλιστα δύο φορές και "θύματα" ήμασταν όλοι (εσύ, εγώ, ο Ranger, ο Fulgore, ο asus, κλπ), όχι μόνο εσύ. Κάπως έπρεπε να δροσίσει η κατάσταση και το deletion είναι ένας μάλλον αποτελεσματικός τρόπος. Just my two cents που λένε... Και τώρα ας επιστρέψουμε to our regularly scheduled program. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από FCastor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα