Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστα φιλε aekoupoli οσοι ειχαν η περιμεναν καρτες οπως το e-shop,msystems,you και κλπ.............. ξαφνικα σημερα εκαναν αυξηση

Δημοσ.

εγω πιστευω μολις εχουν διαθεσιμοτητα και μπουνε τα καταστηματα στο skroutz τοτε θα αρχισουν να πεφτουν σε λογικα επιπεδα οι τιμες

Δημοσ.

Μέχρι τότε..Γερμανία FTW.

δεν την βλεπω,msi και ftw βλεπω

Έκανα λάθος, την MSI έβαλαν απλά είδα το ''Gaming'' και νόμιζα πως ήταν η G1 γιατί κι' αυτή έτσι λέγεται.

Δημοσ.

Επρεπε να την ειχα παραγγειλει απ το you την προηγουμενη εβδομαδα οταν ειχα παρει τηλ και μου εβγαινε 340 ευρω τελικη τιμη με τον ΦΠΑ λογω οτι μενω σε νησι (Ροδος)

• Like 1
Δημοσ.

Την στέλνεις κατευθείαν στην εταιρεία, σιγά μη μπλέξεις με το κατάστημα.12 ευρώ είναι τα μεταφορικά.

Όταν λες στην εταιρία? Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό?

Δημοσ.

Όταν λες στην εταιρία? Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό?

Το καθε σημείο πώλησης αναλαμβάνει να στείλει ελαττωματική συσκευή στην εκάστοτε αντιπροσωπία, αντι εσου.
Δημοσ.

καλυτερη επιλογη,αλλα εχει 280watt...και απο οτι καταλαβα ειναι η μοναδικη που ψυχει ολες τις μνημες

Δημοσ.

Τελικά προσωπικά θα περιμένω πριν προβώ σε αγορά, αφενός να υπάρχει στοκ,αφετέρου να δω επιδόσεις της υπάρχουσας gtx670 στα επερχόμενα παιχνίδια. Γιατί ως τώρα δεν έχω κάποιο ουσιαστικό παράπονο, όντας και κλοκαρισμένη.

Δημοσ.

Το καθε σημείο πώλησης αναλαμβάνει να στείλει ελαττωματική συσκευή στην εκάστοτε αντιπροσωπία, αντι εσου.

Α μια χαρά τότε. Δεν το ξερα αυτό. Τότε συμφέρει και η αγορά από εξωτερικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...