d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Once a gamer, always a gamer I guess.. Ποσες φορες το παρατησα και παντα ξαναγυριζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τετοια γραφε να τα βλεπει ο Ailuros οτι υπαρχουν ατομα που αγορασαν TitanX για να παιζουν σε 1080p monitors(εγω προσωπικα δεν το πιστευω εκτως αν μιλαμε για το Gsync της Aoc)να αρχισει να μας κραζει για την καταντια στις μερες αυτες Σε πληροφορώ ότι προτιμώ μια καλή 1080p οθόνη κουμπωμένη σε ένα Τιτάνα παρά μια των οπισθίων με μεγαλύτερη ανάλυση. Δεν το παρατάς έτσι εύκολα..Μόλις σκάσει το νέο ΑΑΑ με τις γραφικάρες και η νέα γενιά GPU σε τρώει το μικρόβιο για upgrade. Και πλέον δεν είναι τόσο έντονο αυτό, μέχρι το 2007 που βγήκε το πρώτο Crysis ήταν πολύ έντονη η φαγούρα Πανεύκολα τα παρατάς. ΄Οπως είπα τον Φεβρουάριο του 2013 και τώρα το κάπνισμα τέρμα μετά από 30 χρόνια. έτσι πολύ πριν έκοψα και το gaming. Η φαγούρα θα υπάρχει πάντα αλλά είναι στιγμιαία και την πολεμάς πανεύκολα αρκεί να το θέλεις. Το επόμενο βήμα είναι να κόψω τα fora. ΄Οταν έχεις μικρά παιδιά και έρχονται και σου λένε "μπαμπά είσαι όλη μέρα στον υπολογιστή..." κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις τι είναι σημαντικότερο και τι πρέπει να ιεραρχήσεις. Βγήκε καινούργιο AAA παιχνίδι; Τι μου λες και εμένα το μωρό έκανε χθες τα πρώτα του βήματα και με αυτό "κέρδισα" όλες τις πίστες μαζί 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλό το 4Κ, αρκεί να το υποστηρίζει και το παιχνίδι έτσι? Εν αναμονή του νέου Deus EX, έβαλα το Deus EX Director's cut για ένα 2ο playthrough να θυμηθώ την ιστορία. Επειδή η 980Ti κοιμόταν στα 1080p με το παιχνίδι (κάπου στο 15%-30% GPU load), είπα να βάλω το DSR και να το παίξω σε 4Κ downscaled to 1080p. Το UI, τα εικονίδια και τα γράμματα έγιναν τόσο σούπερ μικρά, που πρέπει να παίξεις από μισό μέτρο απόσταση για να τα διαβάσεις. Και μιλάμε για τηλεόραση 50 ιντζών. Οπότε, πίσω στα 1080p...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικα δεν εχω πετυχει παιχνιδι απο περισυ ανοιξη περιπου και μετα που να μου το κανει αυτο, ολα κανουν σωστο fit/scale στην οθονη αναλογα την αναλυση σε θεματα menu/hud/osd. Δεν το εχω δοκιμασει το Deus X να σου πω την αληθεια, μηπως ειναι καμια πατατια απο το downscale του dsr; Αν και για παιχνιδι του 2013 το βλεπω πολυ πιθανο απλα να μην υπηρχε καν υποστηριξη ή η αναλυση κατα νου.. Εδω τα μισα απο τα συγχρονα δεν εχουν υποστηριξη για 21:9 support ffs.. Περνει ο αλλος την μονιτοραρα και ψαχνει δεξια και αριστερα να βρει tweaks ή να πειραζει μονος το ini file.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πανεύκολα τα παρατάς. ΄Οπως είπα τον Φεβρουάριο του 2013 και τώρα το κάπνισμα τέρμα μετά από 30 χρόνια. έτσι πολύ πριν έκοψα και το gaming. Η φαγούρα θα υπάρχει πάντα αλλά είναι στιγμιαία και την πολεμάς πανεύκολα αρκεί να το θέλεις. Το επόμενο βήμα είναι να κόψω τα fora. ΄Οταν έχεις μικρά παιδιά και έρχονται και σου λένε "μπαμπά είσαι όλη μέρα στον υπολογιστή..." κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις τι είναι σημαντικότερο και τι πρέπει να ιεραρχήσεις. Βγήκε καινούργιο AAA παιχνίδι; Τι μου λες και εμένα το μωρό έκανε χθες τα πρώτα του βήματα και με αυτό "κέρδισα" όλες τις πίστες μαζί Συγχαρητήρια που έκοψες το τσιγάρο, μόνο έτσι κόβεται πραγματικά. Κατά τα άλλα όταν κάνεις οικογένεια λογικό είναι να παρατήσεις το gaming, έχεις άλλες προτεραιότητες και υποχρεώσεις που πριν σίγουρα δεν είχες. Να σου ζήσει το μωρό και καλή παντόφλα Καλό το 4Κ, αρκεί να το υποστηρίζει και το παιχνίδι έτσι? Ποιο πρόσφατο παιχνίδι δεν υποστηρίζει 4Κ ; Οι εταιρείες το αναφέρουν ως ''feature'' ενώ είναι αυτονόητη η υποστήριξή του. Εδω τα μισα απο τα συγχρονα δεν εχουν υποστηριξη για 21:9 support ffs.. Περνει ο αλλος την μονιτοραρα και ψαχνει δεξια και αριστερα να βρει tweaks ή να πειραζει μονος το ini file.. Ούτε για 16:10 υπάρχει σωστό support, τα περισσότερα παιχνίδια έχουν μαύρες μπάρες πάνω κάτω επειδή είναι port από κονσόλα και επειδή η κονσόλα είναι φτιαγμένη για 16:9 TV, παίρνει το τρίτο το μακρύτερο ο κάτοχος μιας 30άρας 16:10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το ''Overkill'' πάει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Π.χ. εγώ έχω 144hz monitor, υπάρχει setup να μου δίνει 144FPS maxed out σε όλα τα παιχνίδια με 4xMSAA σε 1440P ανάλυση ; Ακόμα και Quad-SLI GTX980Ti δεν είναι αρκετό έστω και αν δουλεύουν και οι 4 κάρτες στο 99%(Που δεν πρόκειται αλλά λέμε). Αν ένας χρήστης είναι ικανοποιημένος με το ''cinematic experience'' a.ka 30FPS(Ubisoft) τότε ναι, μια 980Ti προφανώς και θα του είναι overkill για 1080P.θα πέσει γέλιο με το 3d vr από αρχές 2016. Ολοι θα αναρωτιουνται γιατί εχει τόσο μικρό framerate και όλοι ξερνουνε λόγω αυτού. Εντελώς niche niche τεχνολογία. Εάν δεν έχει ενσωματωμένο ολοκληρωμένο που να κάνει τουλάχιστον την μισή επεξεργασία θα πάει ακλαφτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει το θεό της η Ngreedia... http://wccftech.com/nvidia-preparing-launch-geforce-gtx-960-ti/ http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-960-oem/specifications Kαι πάλι, η 380Χ φαίνεται να αξίζει περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αν και λίγο ot αν έχεις ακόμα την ψείρα για ο/c για αναβάθμιση hardware βρίσκεις χρόνο ακόμη και με παιδί, έχω και γω και τα ζω περάσει τα πρώτα αντα αλλά το χόμπι δε κόβεται το PC και το αμάξι ειναι αυτό το μικρό αλατοπίπερο που δίνει διέξοδο στα καθημερινά βέβαια μετρό και θυσίες ας πούμε εγώ κόβω απο ώρες ύπνου και εξόδους αλλά ο καθένας ότι τον ευχαριστεί εγώ δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να κανω οικογένεια εγκαταλυποντας τις δραστηριότητες που με ευχαριστουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικα δεν εχω πετυχει παιχνιδι απο περισυ ανοιξη περιπου και μετα που να μου το κανει αυτο, ολα κανουν σωστο fit/scale στην οθονη αναλογα την αναλυση σε θεματα menu/hud/osd. Δεν το εχω δοκιμασει το Deus X να σου πω την αληθεια, μηπως ειναι καμια πατατια απο το downscale του dsr; Αν και για παιχνιδι του 2013 το βλεπω πολυ πιθανο απλα να μην υπηρχε καν υποστηριξη ή η αναλυση κατα νου.. Eίναι σίγουρα το παιχνίδι. Εδώ και η αντίστοιχη συζήτηση στο Steam: https://steamcommunity.com/app/238010/discussions/0/618458030689122085/#p1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Eκτός αν έχετε κάποιο θεματάκι με τα μάτια σας και δεν έχετε βάλει ακόμα γυαλομπούκαλα, τότε στην απόσταση που βλέπετε ακόμα τα οφέλη της κάθε ανάλυσης βλέπετε και το ανάλογο aliasing. Εάν καθίσετε μισό μέτρο πιο μακριά αρχίζει να μετριάζει και το aliasing. Είμαι σταθερά υπέρμαχός της μεγαλύτερης ανάλυσης, ακόμα και εάν η κάρτα δεν μου επιτρέπει ΑΑ στην υψηλότερη ανάλυση, θα προτιμήσω την υψηλή ανάλυση χωρίς ΑΑ. Εννοείται ότι ανάλογα με το παιχνίδι προτιμώ και τα υψηλά fps , θυσιάζοντας το ΑΑ. Αλλά πρόσφατα, παρατήρησα aliasing σε 6 inch 2560χ1440 κινητό. Κλασική ατάκα «Τι τη θες τόσο υψηλή ανάλυση σε κινητό», «ποσά ppi είναι αρκετά» κ.ο.κ. κλασικά flames σήμερα πια. Η αλήθεια είναι ότι το aliasing είναι το Νο1 ενοχλητικό artefact του rasterization , όπως σήμερα εφαρμόζεται και υλοποιείται σε όλες τις κλασικές μηχανές γραφικών. Τελικά έστω και λίγο ΑΑ, είναι απαραίτητο ακόμα και σε υψηλές αναλύσεις Για να πεις ότι εξαφανίζεται το aliasing δυστυχώς δεν είναι αρκετό να κάνεις «λίγο πιο πίσω την καρέκλα» «λίγο πιο μακριά τα ματιά σου», Θέλει πολύ μεγαλύτερη απόσταση για να εξαφανιστεί Ούτε και εγώ δεν το περίμενα Αλλά η πραγματικότητα ήρθε για να με διαψεύσει… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει το θεό της η Ngreedia... http://wccftech.com/nvidia-preparing-launch-geforce-gtx-960-ti/ http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-960-oem/specifications Kαι πάλι, η 380Χ φαίνεται να αξίζει περισσότερο Και απο που φενεται ακριβως αυτο???Εστω οτι ισχυουν τα παραπανω,καρτα για 1080p ειναι κοινως τι απαιτησεις μπορει να εχει καποιος που δεν μπορει να αγορασει την 970???Να σου θυμισω οτι η 970 εχει φτασει και τα 310-320ευρω η Zotac??https://www.skroutz.gr/s/5700237/Zotac-GeForce-GTX970-4GB-ZT-90101-10P.html Οταν λοιπον δεν μπορεις να αγορασεις για 1080p την 970 εχεις και αναλογες απαιτησεις. Ειδαμε και τα extra gb των τελευταιων καρτων της Amd που απο πωλησεις ακομα και μετα το σκανδαλο παλι η Nvidia καλως ή κακως κερδισε για φετος.Μια οι απογοητευτικες επιδοσεις της FuryX σε σχεση με την 980ti,μια που οι περισσοτεροι παιζουν σε 1080p ή 1440P αλλα κυριως mainstream παιχνιδια και οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους. Και η 950 για παραδειγμα εφαγε κραξιμο οταν βγηκε αλλα απο επιδοσεις,για τα χρηματα της και την καταναλωση που εχει μια χαρα καρταρα ειναι.Αρκει βεβαια να εχει και την τιμη που εχει στο εξωτερικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει το θεό της η Ngreedia... http://wccftech.com/nvidia-preparing-launch-geforce-gtx-960-ti/ http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-960-oem/specifications Kαι πάλι, η 380Χ φαίνεται να αξίζει περισσότερο Περίεργο μου φαίνεται να βγάλουν την 960ti με 3gb ενώ υπάρχει η 960 με 4gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Περίεργο μου φαίνεται να βγάλουν την 960ti με 3gb ενώ υπάρχει η 960 με 4gb. Η 960 ειναι με 2gb κανονικα και με τοσα αποδιδει τα μεγιστα.Τα 4 δεν ανεβαζουν σημαντικα τις επιδοσεις της καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η 960 ειναι με 2gb κανονικα και με τοσα αποδιδει τα μεγιστα.Τα 4 δεν ανεβαζουν σημαντικα τις επιδοσεις της καρτας. Άλλο εννοώ.Από ότι ακούγεται σε λίγο καιρό θα υπάρχει μόνο η έκδοση της 960 με τα 4gb.Αν αυτό είναι αλήθεια τότε μου φαίνεται περίεργο να βγει η 960ti με λιγότερη μνήμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Άλλο εννοώ.Από ότι ακούγεται σε λίγο καιρό θα υπάρχει μόνο η έκδοση της 960 με τα 4gb.Αν αυτό είναι αλήθεια τότε μου φαίνεται περίεργο να βγει η 960ti με λιγότερη μνήμη. https://www.skroutz.gr/s/6081642/MSI-GeForce-GTX960-2GB-OC-GTX-960-2GD5T-OC.html https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html οταν η χρηματικη διαφορα ειναι τοσο μικρη(καλα τι στο διαολο γιατι ανεβηκε 10ευρω η φθηνοτερη 960 με 2 fans?)τοτε ας υπαρχει μονο η 4gb εκδοση. Αλλωστε τι 4gb τι 8gb που εχουν οι μεγαλυτερες καρτες της Amd για 1080p ειναι παντελως αχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα