panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Eγώ προτιμώ τα λεφτά της PG279Q να τα δώσω για αναβάθμιση στον καναπέ μου Τις 50 ίντζες της TV τις αλλάζω μόνο με........ περισσότερες ίντζες. Living room PC gaming forever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html Μονο 900ευρω Γιατί μια πολύ καλή μεγάλη TV πόσο έχει νομίζεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Eγώ προτιμώ τα λεφτά της PG279Q να τα δώσω για αναβάθμιση στον καναπέ μου Τωρα που το ειπες θελω καρεκλα.. Αυτη εχει λυγισει τοσο πολυ που στο τελος θα νομιζουν οτι ειμαι στραβωμενος απο την φυση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τωρα που το ειπες θελω καρεκλα.. Αυτη εχει λυγισει τοσο πολυ που στο τελος θα νομιζουν οτι ειμαι στραβωμενος απο την φυση μου Μπα κανένα "άτσα της οθόνη ο καμπούρης" όπου να΄ναι θα το ακούσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μετα βαζουν 1-2 καινουργιους τιτλους και βλεπουν αργα την πραγματικοτητα. για πολύ αργά όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Η 970 δεν εκανε για 4k gaming πριν καν ανακοινωθει και το γνωριζαμε αλλωστε. Δεν το γνωριζες πριν παρεις 4K οθονη/τηλεοραση οτι ειναι ακριβο σπορ για λιγους,ειδικα αν εχεις απαιτησεις???? Όταν αγόρασα την 970 g1 , δεν είχα 4Κ οθόνη. Τώρα προεκειψε η αγορά και για αυτό έβαλα για πούλημα την 970 και θα αγοράσω την 980 ΤΙ , μπορεί να ζοριστεί λογικά αλλά τα περισσότερα παίγνια πιστεύω θα τα τρέξει. Και μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, όλες οι υλοποιήσεις των 980 ΤΙ , έχουν HDMI 2.0 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι. Πάντως στην τιβι μου μια χαρά aliasing βλέπω. Ειδικά στο da:i και gta5 έκανε καραμπαμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Όταν αγόρασα την 970 g1 , δεν είχα 4Κ οθόνη. Τώρα προεκειψε η αγορά και για αυτό έβαλα για πούλημα την 970 και θα αγοράσω την 980 ΤΙ , μπορεί να ζοριστεί λογικά αλλά τα περισσότερα παίγνια πιστεύω θα τα τρέξει. Και μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, όλες οι υλοποιήσεις των 980 ΤΙ , έχουν HDMI 2.0 ; Ναι ολες κ ναι θα μπορείς να παιζεις πολλα σε 4κ σε respectable framerate Ναι. Πάντως στην τιβι μου μια χαρά aliasing βλέπω. Ειδικά στο da:i και gta5 έκανε καραμπαμ Για 4κ μίλησα εγω λογω αυξημενου dpi κ εξαρτάται κ τις ίντσες φυσικά κ το παιχνιδι..Aliasing υπαρχει παντα το ζήτημα είναι ποσο εμφανές είναι κ εξαρτάται κυρίως απο το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Eκτός αν έχετε κάποιο θεματάκι με τα μάτια σας και δεν έχετε βάλει ακόμα γυαλομπούκαλα, τότε στην απόσταση που βλέπετε ακόμα τα οφέλη της κάθε ανάλυσης βλέπετε και το ανάλογο aliasing. Εάν καθίσετε μισό μέτρο πιο μακριά αρχίζει να μετριάζει και το aliasing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι αυτο λεμε ομως οτι δεν ειναι το ιδιο το aliasing σε ολα τα παιχνίδια κ εξαρτάται απο την γεωμετρία του παιχνιδιού και τις υφες του. Π.χ δεν παρουσιάζει το ιδιο aliasing το witcher3 με το syndicate! Στο syndicate εχω θέμα ειναι απιστευτα εμφανές, οπως κ στο fallout 4. Και δεν έχει την ίδια αναγκη η 50αρα με 1080p με την 50αρα σε 4κ.. Δοξα τω θεω μηδεν κ μηδεν στα 40 μου εχω ακομη την παλευω Τωρα αν εχω τον απαλευτο κ σε τοσο καλο dpi στην tv κανω pixel peeping θα δω κ δρακους να χορεύουν τσιφτετελι.. Τι να πουν κ οι κονσολες δηλαδη να πετάξουν τα μηχάνηματα στη θάλασσα αφου τα βαψουν μπλε δηλαδη. Προσωπικά θα διάλεγα anyday of the week μια μεγαλύτερη αναλυση με λιγο aliasing απο μια χαμηλότερη με msaa.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καμία τωρινή sGPU δεν κάνει για 4Κ, από την επόμενη γενιά και βλέπουμε.Φυσικά και κάνουν, αλλά όχι για μεγάλους τιτλους από περσικούς τίτλους και πίσω μια χαρά τα πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Mια χαρα τα παει, αλλωστε ενα σωρο reviews υπαρχουν στο νετ για να δει..Υπαρχουν παιχνιδια που δεν την παλευει ευκολα αλλα δεν ειναι πολλα, ειδικα με o/c, και ειδικα αν αναλογιστουμε ποσο απαιτητικη αναλυση ειναι.. Τωρα αν θελει καποιος και 60αρια ακατεβατα δεν φταιει η καρτα αλλα αυτος που βρισκεται αναμεσα στην καρεκλα και στο pc.. Ειναι απιστευτα απαιτητικη αναλυση και αυτο το ξερουμε ολοι οτι δεν υπαρχει καρτα που να εχει που λεμε την αναλυση, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει σχεδον τα παντα με μια o/ced 980ti σε 4k.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Mια χαρα τα παει, αλλωστε ενα σωρο reviews υπαρχουν στο νετ για να δει..Υπαρχουν παιχνιδια που δεν την παλευει ευκολα αλλα δεν ειναι πολλα, ειδικα με o/c, και ειδικα αν αναλογιστουμε ποσο απαιτητικη αναλυση ειναι.. Τωρα αν θελει καποιος και 60αρια ακατεβατα δεν φταιει η καρτα αλλα αυτος που βρισκεται αναμεσα στην καρεκλα και στο pc.. Ειναι απιστευτα απαιτητικη αναλυση και αυτο το ξερουμε ολοι οτι δεν υπαρχει καρτα που να εχει που λεμε την αναλυση, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει σχεδον τα παντα με μια o/ced 980ti σε 4k.. Καλα συγνωμη αλλα οταν βλεπω Benchmarks παιχνιδιων του 2013 με πιανουν τα γελια.Ποιος ασχολειται πχ ακομα με το Crysis 3 και το TOmb raider? Καλα για το αδιαφορο eye candry ryse δεν το σχολιαζω καθολου. Γιατι δεν βαζουν GTA V,το νεο Call Of duty(δηλαδη οποιος τα σκασει για 980ti θα ασχοληθει με το προηγουμενο της σειρας?)ή Metal Gear Solid??? Το θεμα ειναι να ανεβαινουν Benchmark απο παιχνιδια που ενδιαφερουν τον κοσμο(βλεπε Witcher 3,Far Cry 4)κλπ. Παντως το παραπανω γραφημα 2 πραγματα δειχνει για 4κ. 1)Οτι ισχυει αυτο που λεμε(και ο Daydream αλλα και οι κατοχοι επιβεβαιωμενα)οτι η 980ti ειναι καλη για 4κ αλλα δεν αρκει. 2)Οτι με το καλημερα σε φετινους τιτλους πρεπει να αρχισεις να ριχνεις φιλτρα,ρυθμισεις κλπ.Αρα αυτο σημαινει οτι δεν ισχυει το ''πηρα 980ti και καρτα θα αλλαξω σε 2-2.5χρονια'' Βεβαια απο την αλλη για mainstream παιχνιδια οπως Starcraft,Wow και Counter Strike ακομα και η 970 ειναι αρκετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απίστευτο πάντως να βλέπεις την GTX 980 Ti να έχει ίδιες ή καλύτερες επιδόσεις απο την Titan X. Ειλικρινά θα ήθελα να έβλεπα συζήτηση μεταξυ κατόχων των 2 καρτών, όπου αυτός που θα είχε την Titan X, να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα έξτρα χρήματα που έσκασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τα βαζουν γιατι για ενα περιεργο λογο πολλοι ενδιαφερονται επειδη ηταν βαρια παιχνιδια στην εποχη τους, οπως π.χ το Crysis.. Tους εχει μεινει ακομη απωθημενο να τα τρεξουν με τα παντα ολα πλεον φανταζομαι Σε αυτα τα τρια παντως που ανεφερες τα παει αρκετα καλα η Ti σε 4k.. Τα μεγαλα προβληματα ηταν τα AC Unity και τωρα Syndicate, το Total War Rome και το W3 που παρολαυτα παιζοταν.. Το Ryse λογω γραφικων αποτελει καλο benchmark δεν υπαρχει και κανας αλλος λογος ιδιαιτερος.. Για το high end παντα ισχυε αυτο.. Σπανια υπηρχε καρτα και οχι καρτες που να αντεχαν πανω απο 1 χρονο για ολους τους τιτλους.. Ποσο μαλλον τωρα με το απαιτητικο 4κ.. Ακομη και τοτε ομως οταν φαινοταν οτι υπηρχαν καρτες που τα "ειχαν" oλα οπως λεμε, εβγαινε ενας τιτλος και την γονατιζε και αρχιζαν ολοι να λενε τα δικα τους παλι.. Οποτε κοιτας την γενικη εικονα βλεπεις αν θες να επενδυσεις και το κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα