d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 sorry για το off topic αλλα μηπως στην περιπτωση μου η R9 390X με τα 8GB ειναι καλυτερη επιλογη στα 4Κ? και θα μου μεινουν και 200 ευρω για καραμελες? Απο εμπειρία δεν στο συστηνω.. Παιζω πανω απο χρονο σε 4k και περα απο τις υποχωρησεις που θα αναγκαστεις να κάνεις χρειάζεσαι και τις δυνατοτερες κάρτες. . Οχι η μνήμη δεν ειναι περιοριστικος παραγοντας απο 4 και επανω και σίγουρα αν θες κατι απο AMD πας σε Fury/x για 4κ. Οσο καλη καρτα κ να ειναι η 390x δεν ειναι για 4k φτιαγμενη κ δεν "επενδυεις" εστω κ βραχυπροθεσμα σε 4k με αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απο εμπειρία δεν στο συστηνω.. Παιζω πανω απο χρονο σε 4k και περα απο τις υποχωρησεις που θα αναγκαστεις να κάνεις χρειάζεσαι και τις δυνατοτερες κάρτες. . Οχι η μνήμη δεν ειναι περιοριστικος παραγοντας απο 4 και επανω και σίγουρα αν θες κατι απο AMD πας σε Fury/x για 4κ. Οσο καλη καρτα κ να ειναι η 390x δεν ειναι για 4k φτιαγμενη κ δεν "επενδυεις" εστω κ βραχυπροθεσμα σε 4k με αυτή. Θα περάσουν αρκετά χρόνια για 4Κ gaming. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουμε ακόμα οριμο hardware - software για κάτι τέτοιο. Έχουμε παιχνίδια από κονσόλες που ξεφτιλιζουν τις καταπληκτικές αρχιτεκτονικές απ τις κάρτες γραφικών και οθόνες 4Κ με ΤΝ πάνελ στα 30Ηz ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι. Οκ.. Αλλο ειπα αλλα οκ. Οταν ρωταει καποιος κατι συγκεκριμενο προτιμω να απαντω συγκεκριμενα. Και στην προκειμενη απο εμπειρια και οχι απο reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Πολλά τα 200 για καραμέλες. Μήπως να επερνες πακοτινια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγώ επιμένω ότι οι πραγματικοί άντρες θα πρέπει να έχουν 8k οθόνες σε χώρο 1*1m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αντραρες ειναι αυτοι οχι αντρες. Πραμα δεν θα καταλαβαινουν απο τα requirements xaxaxax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά σορρυ αν έχει απαντηθεί... Μια gtx 980 μπορεί να σηκώσει σε 4Κ τα νέα games άνετα? Τώρα έχω μια gtx 970 g1 η οποία δεν κανει για αυτήν την δουλειά και μάλλον θα καταλήξει στις αγγελίες όπου νάνε... Η 970 δεν εκανε για 4k gaming πριν καν ανακοινωθει και το γνωριζαμε αλλωστε. Με σκοτώσες τώρα.... Δεν την γλιτώνω την 700αρα δηλαδή. Δεν το γνωριζες πριν παρεις 4K οθονη/τηλεοραση οτι ειναι ακριβο σπορ για λιγους,ειδικα αν εχεις απαιτησεις???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καμία τωρινή sGPU δεν κάνει για 4Κ, από την επόμενη γενιά και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Η 970 δεν εκανε για 4k gaming πριν καν ανακοινωθει και το γνωριζαμε αλλωστε. Δεν το γνωριζες πριν παρεις 4K οθονη/τηλεοραση οτι ειναι ακριβο σπορ για λιγους,ειδικα αν εχεις απαιτησεις???? Μωρε δικιο εχεις αν την πηρε μονο για αυτο αλλα δεν νομιζω. Περαν αυτου σιγα σιγα ερχεται το μικροβιο μην νομιζεις παντως.. Και εγω επειδη πηρα καινουργια tv αποφασισα να παρω 4κ με την σκεψη να παιζω κανα αθλητικο fifa,nba κλπ και σιγα σιγα εβαλα και κατι battlefield,κατι απο εδω κατι απο εκει και μετα γυριζεις να παιξεις σε χαμηλοτερη αναλυση στην tv και λες wtf? Δεν παιζω και παιχνιδια που να απαιτουν input lag οθονης τις περισσοτερες φορες και ειμαι μια χαρα με το DS4.. Υβριδιο PC/console gamer Για εμενα παντως αξιζει μονο σε μεγαλες ιντσες το 4k απο 30+ σε μονιτορ ή απο 40+ σε tv για gaming στην σωστη αποσταση παντα για να εχει νοημα.. Και 1440p να παιζεις παλι μια χαρα δειχνει παντως σε tv, πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα..Οποτε εχει επιλογες.. Και φανταζομαι δεν θα την πηρε μονο για gaming την tv οποτε οκ.. Και σαν δευτερο desktop να την εχεις ειναι σουπερ στην σωστη αποσταση με τετοια dpi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το προβλημα δυστηχως για αλλη μια φορα ειναι η αγνοια του κοσμου. Νομιζουν οτι μια 970 θα τους φτανει για 4κ,που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ειτε τηλεοραση ειτε καποιο monitor της πλακας των 400ευρω. Μετα βαζουν 1-2 καινουργιους τιτλους και βλεπουν αργα την πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα με την TV είναι πως όσο καλή και να είναι, την ποιότητα ενός ακριβού monitor δεν θα την πιάσει ποτέ σε gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ε αμα επενδυεις τοσα λεφτα καλο θα ειναι να εχεις κανει και την ερευνα σου εκτος και αν δεν τα λυπασαι.. Απο εκει και περα κανενα δεν μας εξασφαλιζει τιποτα σε μια τοσο απαιτητικη αναλυση. Και οσοι ασχολουμαστε χρονια με το αντικειμενο, και εγω προσωπικα απο καταβολης 3D καρτων και πολυ πιο πριν, το γνωριζουμε αυτο. Ειδικα τωρα που αυξανεται με γεωμετρικη προοδο η αναλυση.. Αλλο πραγμα το απο 640x480 σε 800x600 (τις πιο πριν τις αφηνω) και σε 1024x768/1280x1024. Αλλο το 1600x1200 σε 1920x1200/1080. Και φυσικα αλλο το 1080p->1440/1600p->2160p.. Η πιο μεγαλη αναλυση που υπηρχε ηταν η 2048x1536 ουσιαστικα στα μεγαλα CRT και αυτη την ξεχναγες πραγματικα για gaming στα καινουργια παιχνιδια την εποχη. Επαιζε μονο οτι παιζουν αναλογικα σε 4k και οι καρτες τυπου 970 σημερα και πολυ πιο λιγα μην σου πω απο συγχρονα games.. Οπως εχω πει κατα καιρους αν δεις το IPS panel της TV μου στην συντριπτικη πλειοψηφια των παιχνιδιων τα σπαει σε IQ.. Προσωπικα αν δεν παιζω κανα ραλλακι ή mp δεν το ακουμπαω το IPS monitor μου για gaming πια..Δεν εχει νοημα.. Αν το δεις θα καταλαβεις τι εννοω, καταρχην ζωντανευουν τα ποιοτικα textures και βλεπεις πραγματικα την ποιοτικη δουλεια οπου υπαρχει.. Επειτα υπαρχει το color contrast που και λογω αναλυσης δινει τρομερη ζωντανια στην εικονα, και γενικα υπαρχει μικροτερη αναγκη για AA.. (DON'T quote me on this, το ξερω πολυ καλα οτι παντα υπαρχει αναγκη για AA ειδικα σε καποια games με ιδιοτροπη γεωμετρια). Οποτε αν δεν προκειται για ενα εξαιρετικης ποιοτητας μονιτορ, και δεν εχεις την αναγκη να παιζεις με 100+fps ή να εχεις μηδαμινο input lag τοτε οχι απλα ειναι φοβερο, αλλα θα συνεστηνα σε οποιον δεν το εχει κανει να το δει και θα καταλαβει τι εννοω.. Γιατι οκ ωραια τα λεμε αλλα μια εικονα αξιζει χιλιες λεξεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για την TV λες ότι υπάρχει μικρότερη ανάγκη για ΑΑ έτσι ; Επειδή έχω κάνει και ΄γω δοκιμές σε TV, θα πω ότι ισχύει το συγκεκριμένο. Πέρα από αυτό, όταν μπορείς να έχεις ένα monitor σαν το PG279Q(IPS/G-Sync/165Hz/1440P), δύσκολα θα κοιτάξεις την οποιαδήποτε TV. Βέβαια και 'δω για γούστα μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για την TV λες ότι υπάρχει μικρότερη ανάγκη για ΑΑ έτσι ; Επειδή έχω κάνει και ΄γω δοκιμές σε TV, θα πω ότι ισχύει το συγκεκριμένο. Πέρα από αυτό, όταν μπορείς να έχεις ένα monitor σαν το PG279Q(IPS/G-Sync/165Hz/1440P), δύσκολα θα κοιτάξεις την οποιαδήποτε TV. Βέβαια και 'δω για γούστα μιλάμε. https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html Μονο 900ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Για την TV λες ότι υπάρχει μικρότερη ανάγκη για ΑΑ έτσι ; Επειδή έχω κάνει και ΄γω δοκιμές σε TV, θα πω ότι ισχύει το συγκεκριμένο. Πέρα από αυτό, όταν μπορείς να έχεις ένα monitor σαν το PG279Q(IPS/G-Sync/165Hz/1440P), δύσκολα θα κοιτάξεις την οποιαδήποτε TV. Βέβαια και 'δω για γούστα μιλάμε. Ναι για την TV.. Σαφως και ειναι γουστα.. Για αυτο ειπα οτι υπαρχει κοσμος που προτιμαει τα goodies ενος ποιοτικου μονιτορ απο μια 4κ tv.. Προσωπικα την καταβρισκω τελευταια με το να παιζω οπου μπορω στην οθοναρα της tv σε τετοια αναλυση, Witcher 3 ας πουμε/GTAV/DA:I ή Unity ή Syndicate κ.ο.κ. λογω πολυ καλων γραφικων σε αυτα και νιωθω οτι το IQ αναδεικνυεται εις διπλουν.. Καλα κατι fifa και κατι NBA αστο, οποιος εχει ερθει μου λεει ρε μακακα ελεος ποσο μαματο φαινεται..Δεν μπορω να στο πω με λογια περισσοτερο πρεπει να το δεις για να καταλαβεις τι εννοω.. Αραζω λοιπον στο 1μιση δυο μετρα με το DS4 και απολαμβανω.. Βεβαια καταλαβαινω τον αλλο που μου λεει εγω δεν θελω ρε φιλε να περιοριζομαι απο 60fps, οσο καλη και να ειναι η αναλυση, ουτε θελω input lag στα παιχνιδια μου γιατι το παρατηρω παρα πολυ εντονα! https://www.skroutz.gr/s/7770825/Asus-PG279Q.html Μονο 900ευρω Αυτο δεν ηταν πιο χαμηλα η τιμη του παλι πηρε τα πανω του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα