Theo1903 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,έχει κανένας άλλος θέματα με τον 358,91 ?Η εγκατάσταση μου ακυρώθηκε 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά προχθές που τους περνούσα και απο τότε το pc freezare άλλες 2 φορές τελείως με τον χαρακτηριστικό αγαπημένο ήχο στα ηχεία . 1
gkalas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Eγω φιλε μου τους περασα κανονικα.Εκανα uninstall με το ddu και περασα τους καινουργιους και δεν εχω το παραμικρο θεμα. 1
Ailuros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,έχει κανένας άλλος θέματα με τον 358,91 ?Η εγκατάσταση μου ακυρώθηκε 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά προχθές που τους περνούσα και απο τότε το pc freezare άλλες 2 φορές τελείως με τον χαρακτηριστικό αγαπημένο ήχο στα ηχεία . Πάρε μια οδηγο-ξεβρωμίστρα και ξήλωσε ότι έχει μέσα το σύστημά σου και δοκίμασε εκ νέου. 2
sakks80 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,έχει κανένας άλλος θέματα με τον 358,91 ?Η εγκατάσταση μου ακυρώθηκε 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά προχθές που τους περνούσα και απο τότε το pc freezare άλλες 2 φορές τελείως με τον χαρακτηριστικό αγαπημένο ήχο στα ηχεία εμενα κανονικα τους περασε. τσεκαρε το clean install απο την custom εγκατασταση 1
BabisTs Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα ,έχει κανένας άλλος θέματα με τον 358,91 ?Η εγκατάσταση μου ακυρώθηκε 2 φορές μέσα σε 10 λεπτά προχθές που τους περνούσα και απο τότε το pc freezare άλλες 2 φορές τελείως με τον χαρακτηριστικό αγαπημένο ήχο στα ηχεία . Όλα κομπλέ με τους καινούργιους drivers και σε win 7 & σε win 10. 2
Theo1903 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γενικά geforce experience yay or nay ?Να το ξηλώσω και να τους περνάω χεράτα ?
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γενικά geforce experience yay or nay ?Να το ξηλώσω και να τους περνάω χεράτα ? Να το αφησεις, ελπιζω να μην μας το κανουν και υποχρεωτικο σε λιγο καιρο.. Εγω το θελω οχι τοσο για να μου φτιαχνει προφιλ και να με ενημερωνει, οσο για το capture κυριως με το shadowplay αλλα και το stream που κανει αν δεν χρησιμοποιεις twitch, δινοντας σου πολλες επιλογες.. 1
Ailuros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν είχαν ξεφορτωθεί το "πανάξιο" παλικάρι από την Valve μπορεί και να ενοποιούσε το κωδικό για να κατεβάζεις οδηγούς με το AΦΜ, ΑΤ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ και τα κέρατά μου τα τράγια. Να εισηγηθούμε για τους gamers να υπάρξει ειδική συσκευή αναγνώρισης πατούσας για να κατεβάζουμε σχετικό λογισμικό 1
Theo1903 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έστρωσε τελικά με ddu->ξαναπέρασμα .Η αλήθεια είναι οτι πήγα απο 970 σε 980 σε 980ti χωρίς να ξηλώσω καθόλου drivers 2
Ailuros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι τα θέλει και εσένα ο οργανισμός σου. Και τις 2 φορές χρειαζόταν καθαρή εγκατάσταση οδηγών. 5
chris19081966 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Στην 960 λέγανε οοοοο 128bit memory bus. Μην πάρετε την 4gb δεν αξίζει δεν μπορεί να την γεμίσει...Τελικά την γεμίζει όλη μια χαρά
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στην 960 λέγανε οοοοο 128bit memory bus. Μην πάρετε την 4gb δεν αξίζει δεν μπορεί να την γεμίσει...Τελικά την γεμίζει όλη μια χαρά Γιατι γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν και δεν ειπαμε ποτε???Λεγαμε να μην παρει ο κοσμος την 4gb εκδοση σε σχεση με την 2gb γιατι η χρηματικη διαφορα ηταν 60-70+ευρω και η αποδοση σε 1080p 2fps παραπανω για την 4gb εκδοση. 4
Ailuros Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Στην 960 λέγανε οοοοο 128bit memory bus. Μην πάρετε την 4gb δεν αξίζει δεν μπορεί να την γεμίσει...Τελικά την γεμίζει όλη μια χαρά Αυτό που λέγαμε πάντα και εξακολουθούμε να λέμε είναι ότι οι 4 γίγα εκδόσεις ένταντι των 2 γίγα εκδόσεων 960/380 δεν κάνουν αξιοσημείωτη διαφορά σε αναλύσεις μέχρι 1080p (σε μεγαλύτερες δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με λογικές επιδόσεις). Οι κάρτες αυτές απλά δεν ΕΧΟΥΝ τους πόρους να εκμεταλλευτούν επαρκέστερα τόση μνήμη. Ελληνικά το γράψαμε και το γράφουμε. Δύσκολα γλώσσα ξέρω.... Τώρα το τι γεμίζει και πως το γεμίζει ασ΄το καλύτερα γιατί και να κάτσει κανείς να το εξηγήσει για άλλη μια φορά πάλι μάταιο θα΄ναι. Σκέψου απλά ότι αν έχεις μεγαλύτερο βόθρο σε περίπτωση προβλήματος αναγκάζεσαι να αδειάζεις τις ακαθαρσίες λιγότερα συχνά.
chris19081966 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέγαμε πάντα και εξακολουθούμε να λέμε είναι ότι οι 4 γίγα εκδόσεις ένταντι των 2 γίγα εκδόσεων 960/380 δεν κάνουν αξιοσημείωτη διαφορά σε αναλύσεις μέχρι 1080p (σε μεγαλύτερες δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με λογικές επιδόσεις). Οι κάρτες αυτές απλά δεν ΕΧΟΥΝ τους πόρους να εκμεταλλευτούν επαρκέστερα τόση μνήμη. Ελληνικά το γράψαμε και το γράφουμε. Δύσκολα γλώσσα ξέρω.... Τώρα το τι γεμίζει και πως το γεμίζει ασ΄το καλύτερα γιατί και να κάτσει κανείς να το εξηγήσει για άλλη μια φορά πάλι μάταιο θα΄ναι. Σκέψου απλά ότι αν έχεις μεγαλύτερο βόθρο σε περίπτωση προβλήματος αναγκάζεσαι να αδειάζεις τις ακαθαρσίες λιγότερα συχνά. Αν διαβάσεις προσεκτικά αναφέρομαι σε αυτούς που λέγανε ότι λόγο memory bus στα 128 προκύπτει τέτοιο θέμα. Δεν ανέφερα το αν αξίζει 'η όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Η τωρινή διαφορά που μπορείς να βρεις την 2gb kai 4 gb δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο παλιότερα...
seithan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν διαβάσεις προσεκτικά αναφέρομαι σε αυτούς που λέγανε ότι λόγο memory bus στα 128 προκύπτει τέτοιο θέμα. Δεν ανέφερα το αν αξίζει 'η όχι αυτό είναι άλλο θέμα. Η τωρινή διαφορά που μπορείς να βρεις την 2gb kai 4 gb δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο παλιότερα... Αυτό που εννοεί είναι οτι, γεμίζοντας τα 4gb μνήμης συμαίνει πως έχεις φορτώσει high res textures κτλπ. Με την προκειμένη κάρτα συκώνοντας υψηλά textures και εφέ, θα έχεις πολύ χαμηλό FPS, οπότε ποιός ο λόγος να φορτώσεις high end γραφικά ούτως ή αλλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα