panther_512 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Όχι από όλους. Καί από άλλους. Έχει άτομα που βαρέσαν και 85-άρια σε χώρα που επίσης έχει υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Όταν με το καλό θα αρχίσει να ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία στο σπίτι, το πιό πιθανό να αλλάξω τους ανεμιστήρες του κουτιού που πλέον κλείνουν οκταετία ή μπορεί και να αλλάξω κουτί. Λιγουρεύομαι το NZXT H440, αν και το airflow του δεν είναι το καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μολις παρελαβα κι εγώ απο amazon την αναβαθμιση μου απο το 980GTX SLi που είχα , οι κάρτες ειναι θηρία χωρις να ανεβασω τα ρολογια παραπανω, βγαζουν καλυτερες επιδοσεις απο titan x 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μολις παρελαβα κι εγώ απο amazon την αναβαθμιση μου απο το 980GTX SLi που είχα , οι κάρτες ειναι θηρία χωρις να ανεβασω τα ρολογια παραπανω, βγαζουν καλυτερες επιδοσεις απο titan x Καλορίζικες και καλά κλόκια!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Αν και τελείως περιττό, είπα να δώ πώς τα πάει η MSI 980Ti στο overclocking. Αν και στα επίσημα χαρακτηριστικά της το boost clock είναι 1228/7010 στo default mode της, η κάρτα δουλεύει out of the box στα 1342/7010. Από τα 1342/7010 πήγα στα 1460/7800 (+119/ + 400) με stock voltage και η κάρτα είναι απόλυτα stable, ενώ η αύξηση απόδοσης είναι 1 προς 1. 9% αύξηση στη συχνότητα του πυρήνα για 9% αύξηση στα αποτελέσματα των benchmarks. Από αυτά που διαβάζω, με stock voltage η κάρτα το πολύ να πάει μέχρι 1480. Έπαιξα και ένα τρίωρο Witcher 3, που είναι πολύ ιδιότροπο στα overclocks, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτά περι overclocks. Η κάρτα εννοείται ότι επανήλθε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το OC δεν έχει κανένα πρακτικό νόημα επι του παρόντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πφφφ κάρτες γραφικών των 700 ευρώ, SLi και πράσινα άλογα.....οι πραγματικοί άντρες παίρνουν 2 NVS810 και στιβάζουν 16 4k οθόνες για να κάνουν τερατο-display των 137ΜP κατά προτίμηση σε δωμάτιο 2 επί 2... http://www.anandtech.com/show/9760/nvidia-launches-nvs-810-digital-signage-video-card (αστειεύομαι φυσικά με το παραπάνω... ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μολις παρελαβα κι εγώ απο amazon την αναβαθμιση μου απο το 980GTX SLi που είχα , οι κάρτες ειναι θηρία χωρις να ανεβασω τα ρολογια παραπανω, βγαζουν καλυτερες επιδοσεις απο titan x Δε μπορώ να φανταστώ κανένα ρεαλιστικό σενάριο που να έχει νόημα η μετάβαση από 2x980 σε 2x980TI, αλλά, προφανώς, δεν τίθεται θέμα χρημάτων, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markbass Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δε μπορώ να φανταστώ κανένα ρεαλιστικό σενάριο που να έχει νόημα η μετάβαση από 2x980 σε 2x980TI, αλλά, προφανώς, δεν τίθεται θέμα χρημάτων, έτσι; Μπορει να χρησιμοποιειται για αλλους σκοπους εκτος gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Η χρηση που κανω ειναι κυριως 3dsmax vray gpu render (cuda), τα 4gb των 980 δεν ηταν αρκετα και γιαυτο πηγα σε 980ti, εννοειται πως δεν εχει νοημα η μεταβαση εαν ο σκοπος ειναι μονο το gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να χρησιμοποιειται για αλλους σκοπους εκτος gaming Ότι υπάρχει εφαρμογή που αξιοποιεί SLI - εκτός gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sazistas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ότι υπάρχει εφαρμογή που αξιοποιεί SLI - εκτός gaming... σε εφαρμογες που χρησιμοποιειται το cuda η το opencl δεν ειναι καν απαραιτητο να ειναι συνδεδεμενες οι καρτες με το SLI bridge. Λειτουργουν ως αυτονομοι επεξεργαστες για υπολογισμους. Στην περιπτωση του vray που χρησιμοποιω εγω, δεν ειναι καν απαραιτητο να ειναι καρτες ιδιου τυπου, μπορει π.χ. να εχεις 4 καρτες οι δυο 980ti και αλλες δυο 780ti, τις επιλεγεις και προσφερουν στην συνολικη επεξεργασια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πφφφ κάρτες γραφικών των 700 ευρώ, SLi και πράσινα άλογα.....οι πραγματικοί άντρες παίρνουν 2 NVS810 και στιβάζουν 16 4k οθόνες για να κάνουν τερατο-display των 137ΜP κατά προτίμηση σε δωμάτιο 2 επί 2... http://www.anandtech.com/show/9760/nvidia-launches-nvs-810-digital-signage-video-card (αστειεύομαι φυσικά με το παραπάνω... ) Oι πραγματικοι αντρες θα εχουν 8 οθονες γιατι στα 30Hz για 4k οθονη ειναι σαν να μου εχεις την yamaha του Rossi με βοηθητικες ροδες ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Oι πραγματικοι αντρες θα εχουν 8 οθονες γιατι στα 30Hz για 4k οθονη ειναι σαν να μου εχεις την yamaha του Rossi με βοηθητικες ροδες ;P Σε δωμάτιο 1*1 όμως. Αυτή τη λογική του παραλόγου δεν την διαπραγματεύομαι ούτε στα σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 σε εφαρμογες που χρησιμοποιειται το cuda η το opencl δεν ειναι καν απαραιτητο να ειναι συνδεδεμενες οι καρτες με το SLI bridge. Λειτουργουν ως αυτονομοι επεξεργαστες για υπολογισμους. Στην περιπτωση του vray που χρησιμοποιω εγω, δεν ειναι καν απαραιτητο να ειναι καρτες ιδιου τυπου, μπορει π.χ. να εχεις 4 καρτες οι δυο 980ti και αλλες δυο 780ti, τις επιλεγεις και προσφερουν στην συνολικη επεξεργασια. Θεωρητικά...Εκτός και αν είσαι ο μοναδικός επαγγελματίας cgi του Hollywood, που για κάποιο διεστραμμένο λόγο βρίσκει σκοπιμότητα να είναι μέλος στο insomnia... Δε νομίζω να χρησιμοποιούσες επαγγελματικά όλα αυτά και να περίμενες να βρεις φως εδώ μέσα... Τεσπα, μπορεί να κάνω και λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε δωμάτιο 1*1 όμως. Αυτή τη λογική του παραλόγου δεν την διαπραγματεύομαι ούτε στα σοβαρά Θα βαλεις και στο ταβανι 2 για να αραζεις ξαπλωμενος λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Θα βαλεις και στο ταβανι 2 για να αραζεις ξαπλωμενος λολ Ιν αδερ νιουζ.....ξεπατώθηκαν πάλι....http://www.anandtech.com/show/9765/nvidia-announces-record-revenue-for-q3-fy-2016 αφού τις παίρνετε 5-5 τις κάρτες επόμενο είναι......LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα