Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί οι Γερμανοί στο Hardwareversand.de ότι να 'ναι ρε φούστη μου, τους έκανα δύο ερωτήσεις, 1ον τι διαθεσιμότητα έχουν στις MSI/Gigabyte 970 και πότε θα είναι εδώ Ελλάδα αν κάνω την παραγγελία Παρασκευή(Αύριο) και αυτός απάντησε μόνο ότι το dispatch θα γίνει 7/10 λες και δεν το βλέπουμε στο site τους..Πφφ, ξαναρώτησα τώρα για να δούμε.Επίσης, τους πήρε 2 μέρες για να απαντήσουν..

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι είναι λίγο οτι νάνε οι 67 msi που είχαν χθες φύγαν όλες 7/10 έχουν παραλαβή gigabyte g1 εγώ έβαλα ένα order όταν είχε 339€(362 με μεταφορικά + fees)

Δημοσ.

Τελικά από Γερμανία θα πάρεις?  Και μετά πως επιστρέφεις αν τυχόν είναι ελαττωματική? Πόσο θα βγουν τα μεταφορικά?

Δημοσ.

Την στέλνεις κατευθείαν στην εταιρεία, σιγά μη μπλέξεις με το κατάστημα.12 ευρώ είναι τα μεταφορικά.

επι ευκαιριας επειδη το ειχα παντα απορια

με την εταιρια πως θα συννενοηθεις ? τους στελνεις εμαιλ οτι θα παραλαβετε μια χαλασμενη καρτα ? πρεπει να στειλεις κ την αποδειξη απο το καταστημα η βλεπουν το serial number κ ειναι ολα κομπλε ?

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτο το YOU την παλευει? μεσα σε 10 μερες εχει κανει 4 φορες αυξηση στην G1

Psycho απο ποια περιοχη εισαι? γιατι μετα τα σημερινα που ειδα ψηνομαι κ εγω για παραγγελια για απ εξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...