Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να είναι καταπληκτικής ποιότητας, πέρα από το κορυφαίο μοντέλο.

Ωραίος...

ΥΣ. Corsair τροφοδοτικό βλέπω ή μου φαίνεται; :P Παντού φόλες βλέπω από αυτήν την εταιρία τα τελευταία χρόνια - το νου σου...

To συγκεκριμενο psu ειναι απο το καλυτερο στην κατηγορια του με 7 χρονια εγγυηση. οποτε και να ψοφισει σε καλυπτει η corsair

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αλλο λογο το ειπε φανταζομαι, για το broken s/w σε καποια κομματια καθοτι η πρωτη digital σειρα..Κατα τα αλλα εννοειται οτι εχει κορυφαιες επιδοσεις.. ;)

Δημοσ.

To συγκεκριμενο psu ειναι απο το καλυτερο στην κατηγορια του με 7 χρονια εγγυηση. οποτε και να ψοφισει σε καλυπτει η corsair

Αν σκεφτει κανεις οτι κοστιζει 340ευρω,δηλαδη το κοστος της μισης 980ti καλα ειναι :P :P

Δημοσ.

Καλορίζικια η κάρτα (καλά κλόκια) και γενικά τούμπανιάστηκε  το σύστημά σου!!!

Φόλα το ax 1200i?Τι να πω....

Ναι, προφανώς πατάνε σε κάποιο (κάποτε) καλό όνομα και ονομαστικά χαρακτηριστικά - κάπως πρέπει να πουλήσουν. Τα ποσοστά RMA τους, όμως, τα τελευταία 2-3 χρόνια (τουλάχιστον), άλλα λένε...

Δημοσ.

Ναι, προφανώς πατάνε σε κάποιο (κάποτε) καλό όνομα και ονομαστικά χαρακτηριστικά - κάπως πρέπει να πουλήσουν. Τα ποσοστά RMA τους, όμως, τα τελευταία 2-3 χρόνια (τουλάχιστον), άλλα λένε...

Το ax πάντως βρίσκεται στην elite των psus. Εγω με το corsair πάντως που έχω,έχει περάσει από πάνω του (1090Τ+HD 6990/ FX 8350+HD 6990/FX 8350+780Ti/I7 4790K+980Ti) και όλα τα setakia που περιέγραψα clockarismena. Anyway μην χαλάμε και το thread.Σεβαστές όλες οι απόψεις...

Δημοσ.

Το ax πάντως βρίσκεται στην elite των psus. Εγω με το corsair πάντως που έχω,έχει περάσει από πάνω του (1090Τ+HD 6990/ FX 8350+HD 6990/FX 8350+780Ti/I7 4790K+980Ti) και όλα τα setakia που περιέγραψα clockarismena. Anyway μην χαλάμε και το thread.Σεβαστές όλες οι απόψεις...

Ναι, ούτε και εγώ είπα ότι ΟΛΑ τα Corsair είναι σάπια. Απλώς, για τα χρήματα που ζητάει η Corsair από κεκτημένη ταχύτητα, είναι πολλά τα RMA, τελευταία...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι υπερτιμολογει η Corsair, ειδικα αν σκεφτεις ποσο καλα τροφοδοτικα platinum ή ακομη και platinum με επιδοσεις titanium (που για λογους μαρκετινγκ και για ψυλους στα αχυρα, δεν περνουν την πιστοποιηση) υπαρχουν πλεον στην αγορα ακομη και με 40% φθηνοτερη τιμη στο εκαστοτε wattage tier..

Αλλα οταν δουλευουν σωστα ειναι απο τα κορυφαια, αν οχι τα κορυφαια..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι υπερτιμολογει η Corsair, ειδικα αν σκεφτεις ποσο καλα τροφοδοτικα platinum ή ακομη και platinum με επιδοσεις titanium (που για λογους μαρκετινγκ και για ψυλους στα αχυρα, δεν περνουν την πιστοποιηση) υπαρχουν πλεον στην αγορα ακομη και με 40% φθηνοτερη τιμη στο εκαστοτε wattage tier..

Αλλα οταν δουλευουν σωστα ειναι απο τα κορυφαια, αν οχι τα κορυφαια..

Όπως είπες και εσύ, "όταν δουλεύουν σωστά" - τα RMA είναι πολλά για τέτοια εταιρία και με αυτές τις τιμές. + μην τα λες και κορυφαία, γιατί άμα τα ανοίξεις και δεις τα κυκλώματα σαν συνδέσεις και σαν υλικά, είναι 10 χρόνια πίσω και πολύ κινεζιές...

Δημοσ.

Για την ιστορία, και τις θερμοκρασίες της MSI 980Ti, να κάνω ένα update.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες που είχε χτυπήσει με aggressive fan profile ήταν 82 βαθμοί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 29 βαθμών.

Τώρα που η θερμοκρασία δωματίου είναι στους 25, δεν έχει καταγραφεί μεγαλύτερη θερμοκρασία από 75. Το σπίτι τώρα το χειμώνα θα πέσει μέχρι και τους 20, οπότε αναμένεται περαιτέρω μείωση, η οποία θα συνάδει με αυτά που βλέπουμε στα reviews της κάρτας.

Επίσης η idle θερμοκρασία έπεσε από τους 35 στους 32.

Δημοσ.

Για την ιστορία, και τις θερμοκρασίες της MSI 980Ti, να κάνω ένα update.

Οι μέγιστες θερμοκρασίες που είχε χτυπήσει με aggressive fan profile ήταν 82 βαθμοί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 29 βαθμών.

Τώρα που η θερμοκρασία δωματίου είναι στους 25, δεν έχει καταγραφεί μεγαλύτερη θερμοκρασία από 75. Το σπίτι τώρα το χειμώνα θα πέσει μέχρι και τους 20, οπότε αναμένεται περαιτέρω μείωση, η οποία θα συνάδει με αυτά που βλέπουμε στα reviews της κάρτας.

Επίσης η idle θερμοκρασία έπεσε από τους 35 στους 32.

Μέχρι και την προηγούμενη γενιά - και στις δύο εταιρίες - ήξερα ότι ήταν normal αυτές οι θερμοκρασίες, αλλά με τις φετινές είδα ότι, υπό κανονικές συνθήκες, δύσκολα ξεπερνάνε τους 75 βαθμούς - με auto profile, κιόλας.

Εσένα, με aggressive profile και 82 βαθμούς, μου φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά...Βέβαια, δεν είμαι και ο ειδικός στις Nvidia και μπορεί για 980ΤΙ να θεωρείται normal αυτή η θερμοκρασία. Οι 3xx, πάντως, τρώνε thermal throttling μετά τους 80, για να καταλάβεις...

Δημοσ.

Τα είπαμε για τις θερμοκρασίες, μήν κάνουμε φαύλους κύκλους....

Απλά έκανα ένα update, διότι η αυξημένη θερμοκρασία του σπιτιού (29 βαθμοί) όταν έκανα την εγκατάσταση της κάρτας έπαιξε αποδεδειγμένα το ρόλο της.

Αν είχα αγοράσει και τοποθετήσει την κάρτα τώρα, ποτέ δεν θα έβλεπα τις θερμοκρασίες που είδα, παρα μόνο το καλοκαίρι.

Και θα είχαμε γλιτώσει και όλη αυτή τη τεράστια συζήτηση για τις θερμοκρασίες της κάρτας....

Δημοσ.

Τα είπαμε για τις θερμοκρασίες, μήν κάνουμε φαύλους κύκλους....

Απλά έκανα ένα update, διότι η αυξημένη θερμοκρασία του σπιτιού (29 βαθμοί) όταν έκανα την εγκατάσταση της κάρτας έπαιξε αποδεδειγμένα το ρόλο της.

Αν είχα αγοράσει και τοποθετήσει την κάρτα τώρα, ποτέ δεν θα έβλεπα τις θερμοκρασίες που είδα, παρα μόνο το καλοκαίρι.

Και θα είχαμε γλιτώσει και όλη αυτή τη τεράστια συζήτηση για τις θερμοκρασίες της κάρτας....

Καλά, δεν σου έκανα και καμια επίθεση :P Απλώς, τοποθετήθηκα σε κάτι που διάβασα στη σημερινή σελίδα του thread, χωρίς να ξέρω post προς post τι έχει ειπωθεί επί μήνες...

Δημοσ.

Με παρεξήγησες. Δεν υπήρχε αρνητισμός στην απάντησή μου.

Αν δείς τις προηγούμενες σελίδες, θα διαβάσεις όλη την ιστορία. Η οποία ιστορία μάλλον έφτασε στο τέλος της :-)

Δημοσ.

Όπως σου το έλεγα πιο πάνω.

Αυτό που με παραξένεψε, είναι που έλεγες ότι διάβασες πως όλοι τέτοιες θερμοκρασίες είχαν με τη συγκεκριμένη κάρτα. Εκτός κι αν εννοούσες όλοι στην Κύπρο :Ρ

Τέλος πάντων, και οι 25°C είναι ακόμα σχετικά υψηλή θερμοκρασία δωματίου, γύρω στους 21°C είναι η φυσιολογική, οπότε περιμένω να πέσεις γύρω στους 70°C αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...