panther_512 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 ποσο πηγε το μαλλι και απο που? 750 μαζί με μεταφορικά από Amazon Γερμανίας. Δυστυχώς χωρίς κωδικούς για Assasin's Creed και Rainbow Siege (Δεν μένω Ελλάδα, οπότε δεν επηρεάζομαι από capital controls) Την Gigabyte την βρίσκεις και με 690 από το ιταλικό amazon, μαζί με τα παιχνίδια, αλλά είναι πολύ μακριά (31 εκατοστά μάκρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά τιμή την πήρες.Εγώ την giga την πήρα 798 μαζί με μεταφορικά εδώ από Ελλάδα αρχές Σεπτέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη τιμή είναι της Gigabyte. Παίζει συνέχεια στα amazon DE/FR/IT μεταξύ 690 - 750, αλλά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα την βρείς σε κάποιο από αυτά στα 690. Την προηγούμενη βδομάδα ήταν στο FR, σήμερα στο IT. Η MSI για κάποιο λόγο κρατιέται πιό ψηλά. Περίμενα να πέσει στα 700 αλλά τίποτα. 730-780 έπαιζε μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρος ότι τώρα που την αγόρασα, θα την πετύχω στα 700 Είχα λίγο άγχος γιατί στο Γερμανικό amazon παίχτηκε φιάσκο με τις MSI, με αρκετούς πελάτες να παραλαμβάνουν κουτιά 980Ti και μέσα είχε 960! Αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Τώρα συνεχίζουμε με το Witcher 3.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγω αναρωτιομουν ποσο θα πηγαινε αυτην αμα την επαιρνα απο εδω http://geizhals.eu/gigabyte-geforce-gtx-980-ti-gaming-g1-gv-n98tg1-gaming-6gd-a1274970.htmlΜε μεταφορικα κτλ για να δω αν συμφερει να μπεις στην διαδικασια να παρεις τα πραγματα απο εξω με την ταλαιπωρια-αναμονη που χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εγω αναρωτιομουν ποσο θα πηγαινε αυτην αμα την επαιρνα απο εδω http://geizhals.eu/gigabyte-geforce-gtx-980-ti-gaming-g1-gv-n98tg1-gaming-6gd-a1274970.htmlΜε μεταφορικα κτλ για να δω αν συμφερει να μπεις στην διαδικασια να παρεις τα πραγματα απο εξω με την ταλαιπωρια-αναμονη που χρειαζεται. http://mustshop.gr/category-1722/hardware/kartes-grafikon/giby6gb-d5-x-gtx980-ti-oc-wf3-r.html?sl=el 719 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια αγορα την 970 gaming της Msi(cpu i5 4460).Θα ηθελα να ρωτησω ποιες ρυθμισεις προτεινεται στο Nvidia panel,let the 3d app decide ,use advanced 3δ settings?Επισης εχω παρατηρησει οτι στο gta v τα κτιρια οταν πχ οδηγεις(οχι αυτα που ειναι σε πολυ κοντινες αποστασεις)ειναι σαν να εχουν ενα τρεμουλο;Μπορω καπος να το φτιαξω;Aπο αποψη fps ειμαι οκ αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο αποψη ποιοτητας εικονας γενικα στο παιχνδι ενω περιμενα καλυτερα αποτελεσματα.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Έχω παραξενευτεί πάρα πολύ από το upscale της 980Ti. Το Witcher 3 το έπαιζα στην 7970GHz edition στα 900p και η κάρτα το έκανε upscale στα 1080p. Η εικόνα ήταν πεντακάθαρη Αντίθετα στην 980Ti που δοκίμασα το ίδιο πράγμα, η εικόνα είναι αισθητά κατώτερη, με αρκετή θολούρα και alliasing σε ορισμένα σημεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Όταν δεν τρέχεις την native ανάλυση, θα βλέπεις μια θολή εικόνα. Τώρα με το upscaling δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν μπορεί να το κάνει η κόκκινη, το κάνει και η πράσινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Upscaling κάνουν καί οι δύο, η ποιότητά του σαν να διαφέρει. Επειδή έπαιξα 60 ώρες στα 900p με την 7970, το μάτι είδε κατευθείαν διαφορά στα 900p της 980Ti. Η εικόνα είναι θολή και δεν βρήκα κάποιο setting στο Nvidia control panel για να γίνει το upscaling καλύτερο. Πολλές φορές είπα ότι στην τηλεόρασή μου 50'' από τα 2,2 μέτρα απόσταση, τα 900p δεν διαφέρουν από τα 1080p. Από ότι φαίνεται σε αυτό παίζει ρόλο η ποιότητα του upscaling που κάνει η κάρτα. Δοκίμασα ένα δύο πραγματάκια, αλλά δεν άλλαξε κάτι, κουράστηκαν και τα μάτια μου οπότε το αφήνω εδώ. Ούτως ή άλλως δεν θα ξαναασχοληθώ με τα 900p....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Upscaling κάνουν καί οι δύο, η ποιότητά του διαφέρει αισθητά. Επειδή έπαιξα 60 ώρες στα 900p με την 7970, το μάτι είδε κατευθείαν διαφορά στα 900p της 980Ti. Η εικόνα είναι θολή και δεν βρήκα κάποιο setting στο Nvidia control panel για να γίνει το upscaling καλύτερο. Πολλές φορές είπα ότι στην τηλεόρασή μου 50'' από τα 2,2 μέτρα απόσταση, τα 900p δεν διαφέρουν από τα 1080p. Από ότι φαίνεται σε αυτό παίζει ρόλο η ποιότητα του upscaling που κάνει η κάρτα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα. Μήπως έχεις ενεργοποιημένα τίποτα depth of field και motion blur; Σε φωτογραφίες φαίνεται αυτό ή μόνο στην οθόνη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Για να δείξω τη διαφορά, πρέπει να βγάλω την 980Ti, να βάλω την 7970, να βγάλω φωτογραφία υψηλής ανάλυσης, μετά να βγάλω την 7970, να βάλω την 980Ti και να κάνω το ίδιο. Δεν θέλω να μπώ σε αυτή τη διαδικασία, οπότε ας μήν επεκταθούμε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Upscaling κάνουν καί οι δύο, η ποιότητά του σαν να διαφέρει. Επειδή έπαιξα 60 ώρες στα 900p με την 7970, το μάτι είδε κατευθείαν διαφορά στα 900p της 980Ti. Η εικόνα είναι θολή και δεν βρήκα κάποιο setting στο Nvidia control panel για να γίνει το upscaling καλύτερο. Πολλές φορές είπα ότι στην τηλεόρασή μου 50'' από τα 2,2 μέτρα απόσταση, τα 900p δεν διαφέρουν από τα 1080p. Από ότι φαίνεται σε αυτό παίζει ρόλο η ποιότητα του upscaling που κάνει η κάρτα. Δοκίμασα ένα δύο πραγματάκια, αλλά δεν άλλαξε κάτι, κουράστηκαν και τα μάτια μου οπότε το αφήνω εδώ. Ούτως ή άλλως δεν θα ξαναασχοληθώ με τα 900p....... Βασικα να πω την αληθεια μου εκανε μικρη εντυπωση που τελικα επελεξες να πας για την αναλυση σου σε 980ti τελικα γιατι θυμαμαι πιο παλια οτι ελεγες για 970 αν ηταν να αναβαθμιζες φετος και αργοτερα για 970Sli αν τα αποτελεσματα δεν ηταν ικανοποιητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Την 970 και γενικότερα την αναβάθμιση την κοιτούσα από τον Οκτώβριο 2014, αλλά επειδή η 7970 κρατούσε πάρα πολύ καλά, το άφησα μέχρι να ασχοληθώ με το Witcher 3. Στον ένα χρόνο που πέρασε, άλλαξε και το τοπίο των υποψήφιων προς αγορά καρτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έχω παραξενευτεί πάρα πολύ από το upscale της 980Ti. Το Witcher 3 το έπαιζα στην 7970GHz edition στα 900p και η κάρτα το έκανε upscale στα 1080p. Η εικόνα ήταν πεντακάθαρη Αντίθετα στην 980Ti που δοκίμασα το ίδιο πράγμα, η εικόνα είναι αισθητά κατώτερη, με αρκετή θολούρα και alliasing σε ορισμένα σημεία.... Καθαρή εικασία αλλά το πιθανότερο η μία λύση χρησιμοποιεί κάποιο φίλτρο και η άλλη απλά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδή η τηλεόρασή μου δεν υποστηρίζει σήμα 900p, το upscaling γίνεται καθαρά από τη κάρτα. Η διαφορά πάντως ηταν αισθητή. Τα 900p με την 7970 ήταν πεντακάθαρα σε σύγκριση με αυτό που είδα τώρα. Όπως και να έχει, κανένας δεν θα πάρει 980Ti για να κάνει upscale 900p σε 1080p, οπότε δεν έχει καμία σημασία η ποιότητά του. Ίσως είναι όπως με τις τηλεοράσεις, όπου αναλόγως μοντέλου και κατασκευαστή το upscale εικόνας χαμηλής ανάλυσης διαφέρει. Μπορεί να πάρεις μία τελευταίας γενιάς πολύ ακριβή τηλεόραση με άριστη εικόνα HD σήματος, και με το upscale του SD να τα πηγαίνει χειρότερα απο παλιότερες και φθηνότερες τηλεοράσεις. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2015 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα