Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τον control panel επιλεγουμε παντα performance οπως λες; Μεχρι τωρα και σε 970 που ειχα και σε AMD εβαζα παντα max ποιοτητα

Δημοσ.

Δεν της βάζω τέτοιο bios, μόνο τα επίσημα της MSI αφού κάποια στιγμή θα μπει στις αγγελίες.

Δεν είσαι ικανοποιημένος από θέμα απόδοσης; Ο μόνος λόγος φαντάζομαι να δώσεις μια τέτοια κάρτα είναι η 980ti λογικά.

Δημοσ.

Δεν της βάζω τέτοιο bios, μόνο τα επίσημα της MSI αφού κάποια στιγμή θα μπει στις αγγελίες.

Δε το γλίτωσα το format :P τα antimalware κλπ δεν έκαναν τίποτα. Τώρα λειτουργεί μια χαρά η κάρτα με τους 356.04

Δημοσ.

Δεν είσαι ικανοποιημένος από θέμα απόδοσης; Ο μόνος λόγος φαντάζομαι να δώσεις μια τέτοια κάρτα είναι η 980ti λογικά.

Η να περιμενει μεχρι την ανοιξη να βγει ο μικρος Πασχαλης ισως; :D

• Like 2
Δημοσ.

Βάλτε το multi power saver (Nvidia inspector) να κάνει force τα ρολόγια όσοι έχετε θέματα και δεν κατεβαίνουν σε idle.

Εναλλακτικά rollback ή αναμονή για fix /new drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτε το multi power saver (Nvidia inspector) να κάνει force τα ρολόγια όσοι έχετε θέματα και δεν κατεβαίνουν σε idle.

Εναλλακτικά rollback ή αναμονή για fix /new drivers.

Στη δική μου περίπτωση δεν γινόταν τίποτα , το mining malware δεν έφευγε με τιποτα. Οπότε το format ήταν η λύση μου και ειμαι ΟΚ τώρα :) Ας πρόσεχα

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση δεν γινόταν τίποτα , το mining malware δεν έφευγε με τιποτα. Οπότε το format ήταν η λύση μου και ειμαι ΟΚ τώρα :) Ας πρόσεχα

Μalware bytes και advanced system care ultimate η λύση. Την έχω πάθει και εγώ με κάτι παρόμοιο που μου ανέβαζε τα ρολόγια/usage, έβαλα αυτά τα δυο και είχε πάρει πόδι ο ιος. Το format ήταν λίγο υπερβολή που έκανες imho. Τις πιο πολλές φορές ddu/clean install σε drivers + ένα καλό scan με τα παραπάνω προγράμματα  φτιάχνει τα πάντα. Εκτός αν έχει μπει ο ιός στο system32 οπότε γεια χαρά μετά..

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια γνωριζετε ποτε θα βγουνε πιο χαμηλες καρτες απο την 950 που να υποστηριζουν 4κ και να εχουν hdmi 2.0? Τη θελω μονο για ταινιες ειναι κριμα να παρω 200€ καρτα και απο οτι ειδα δεν εχει βγει καμια fanless

Δημοσ.

Η να περιμενει μεχρι την ανοιξη να βγει ο μικρος Πασχαλης ισως; :D

Κάτι τέτοιο θα γίνει, αφού πρώτα ελεγχθεί από τους ''ειδικούς'' ότι δεν θα έχει και πάλι το ''3.5 + 0.5GB bullshit''.

Δημοσ.

<p>Μολις μου ήρθε η EVGA GTX 980 TI SC+ και βλέπω το alternate εχει την classified για +40 ευρω μονο....Δεν εχω ανοιξει την δικια μου.Αξιζει να το γυρισω πισω?Με νοιαζει να φτασει 1400/7600 η τελός παντων καπου εκει κοντα για stable gaming με λιγα volts.</p>

Τσαμπα η ταλσιπωρια να την ξαναστειλεις πισω.Ανετοτατα θα φτασει στην συχνοτητα που θες ακομα και να σου εχει κατσει το πιο μπανανα κομματι!

Αποστολή από το LG-P990 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Μολις μου ήρθε η EVGA GTX 980 TI SC+ και βλέπω το alternate εχει την classified για +40 ευρω μονο....Δεν εχω ανοιξει την δικια μου.Αξιζει να το γυρισω πισω?Με νοιαζει να φτασει 1400/7600 η τελός παντων καπου εκει κοντα για stable gaming με λιγα volts.

Τι ειναι το stable gaming με λιγα volts????Μηπως εννοεις χωρις overclock??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...