kosmasgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζει ρόλο και αν έχεις στο Power Management την επιλογή ''Prefer Maximum Performance'' να ξέρεις, ακόμα και το Skype χρησιμοποιεί 3D clocks. Btw, ξέρατε εσείς για το ''MSI mode'' ; Εγώ πρόσφατα έμαθα γι' αυτό. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=378044 Στην προεπιλογή ειναι Adaptive. Το κάνει μετά απο λίγη ώρα όμως. Αρα κάτι τρέχει αλλά με βλέπω να κάνω clean install windows 10 πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Χμμμ, τζάμπα format θα κάνεις πιστεύω..Απλά περίμενε νεότερους οδηγούς γιατί όπως είπα ακούγονται διάφορα για τους οδηγούς της πράσινης στα 10άρια. Κατά τα άλλα στα παιχνίδια ελπίζω να χρησιμοποιείς ''Prefer Maximum Performance''. Πάντως η 10240 είναι ψιλοσάπια, η 10532 είναι αρκετά πιο σταθερή λένε αλλά επίσημα ως αναβάθμιση για την 10240 τα updates θα βγουν τον Νοέμβριο(TH2). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν άλλαζα τίποτα στο program setting του control panel. Ευτυχώς που το είπες Το ίδιο και με τους 356.04 που πέρασα πριν λίγο Ας περιμένω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, είναι καλό να το έχεις εκεί γιατί μερικά παιχνίδια έχουν θέμα και ρίχνουν τα ρολόγια στα ξαφνικά με αποτέλεσμα να έχεις stuttering/frame drops κλπ. Στο profile του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά βάλτο, εγώ το έχω βάλει στο global γιατί βαριέμαι να το βάζω για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις μου ήρθε η EVGA GTX 980 TI SC+ και βλέπω το alternate εχει την classified για +40 ευρω μονο....Δεν εχω ανοιξει την δικια μου.Αξιζει να το γυρισω πισω?Με νοιαζει να φτασει 1400/7600 η τελός παντων καπου εκει κοντα για stable gaming με λιγα volts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 H NGreedia γιατί ειχε default στο global settings το "multi display performance - mixed gpu accelaration " ? Εκτός αν νομίζει ότι έχουμε ολοι SLI και θα τρέξουμε σε multi screens. To αλλαξα σε single display και η κάρτα σταμάτησε κάποια σκαμπανεβάσματα που έκανε σε idle χωρίς να τρέχω τίποτα. Μεχρι στιγμής δεν κόλλησαν τα ρολόγια. χάρηκα λίγο , απλά άργησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχεις μόνο τα ρολόγια αυξημένα , αλλά και το usage...Κοίτα για mining virus.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχεις μόνο τα ρολόγια αυξημένα , αλλά και το usage...Κοίτα για mining virus.. τι να τρεξω ? το defender δε βρίσκει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τρέξε malwarebytes antimalware. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις μου ήρθε η EVGA GTX 980 TI SC+ και βλέπω το alternate εχει την classified για +40 ευρω μονο....Δεν εχω ανοιξει την δικια μου.Αξιζει να το γυρισω πισω?Με νοιαζει να φτασει 1400/7600 η τελός παντων καπου εκει κοντα για stable gaming με λιγα volts. Δεν νομζω ότι αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία. Καλύτερα κράτα αυτή που έχεις. Έπρεπε να πάρεις gigabyte. Απο μόνη της πάει 1350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κοσμα 100% κατι τρεχει με virus/trojan πολυ πιθανο και για mine οπως σου ειπαν, αυτο οχι απλα δεν ειναι φυσιολογικο αλλα δεν το βλεπεις συχνα. Γενικα με τις 980ti παντως το o/c ειναι ιδιο σχεδον σε ολες. Απο εκει και περα ειναι θεμα θερμοκρασιων και θορυβου στην καθε υλοποιηση η διαφοροποιηση. Δεν ειναι πανακεια ουτε η χρυση καρτα η G1 που κανει την διαφορα. Υπαρχουν ενα σωρο πολυ καλες υλοποιησεις. Για εμενα παρτε την καλυτερη απο πλευρας αποδοσης/τιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κοσμα 100% κατι τρεχει με virus/trojan πολυ πιθανο και για mine οπως σου ειπαν, αυτο οχι απλα δεν ειναι φυσιολογικο αλλα δεν το βλεπεις συχνα. Γενικα με τις 980ti παντως το o/c ειναι ιδιο σχεδον σε ολες. Απο εκει και περα ειναι θεμα θερμοκρασιων και θορυβου στην καθε υλοποιηση η διαφοροποιηση. Δεν ειναι πανακεια ουτε η χρυση καρτα η G1 που κανει την διαφορα. Υπαρχουν ενα σωρο πολυ καλες υλοποιησεις. Για εμενα παρτε την καλυτερη απο πλευρας αποδοσης/τιμης. Ενταξει απο τιμουλα ητανε καλα...-100 απο Ελλαδα...Ελιπζω το acx 2.0+ να μην με απογοητευσει!! G1 δεν ακουμπαω γιατι 3-4 διαφορετικοι φιλοι μου ειχανε coil-whine και doa με τις δικες τους 970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει απο τιμουλα ητανε καλα...-100 απο Ελλαδα...Ελιπζω το acx 2.0+ να μην με απογοητευσει!! G1 δεν ακουμπαω γιατι 3-4 διαφορετικοι φιλοι μου ειχανε coil-whine και doa με τις δικες τους 970 Μα το coil whine δεν ηταν μονο στις gigabyte. Οταν βγηκαν στην φορα οι 970 πολλες υλοποιησεις ειχαν coil whine, ηταν λαχειο. Το οποιο σε πολλους χρηστες σταματησε απο μονο του να υπαρχει. Η δικη μ και αλλες 2 που ειδα δεν εχουν και ειναι απο τα πρωτα revision που υποτιθεται παρουσιαζαν coil whine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξει απο τιμουλα ητανε καλα...-100 απο Ελλαδα...Ελιπζω το acx 2.0+ να μην με απογοητευσει!! G1 δεν ακουμπαω γιατι 3-4 διαφορετικοι φιλοι μου ειχανε coil-whine και doa με τις δικες τους 970 Εγω που ειχα 2 G1 970 δεν ειχα coil whine εξ αρχης και τις πηρα day 1.. See my point? Μην βγαζετε συμπερασματα απο παλια μοντελα, γιατι καθε chipset και sku/υλοποιηση εχει και τα δικα του κουσουρια και προτερηματα. Μια χαρα τιμη την πηρες enjoy, δεν θα απογοητευτεις με τιποτα, 980ti ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα update στην 970 G1 που έχω εδώ και ένα χρόνο: Τους τελευταίους μήνες την τρέχω εδώ με bios flash για σταθερά clocks/voltage under load και είμαι πολύ ευχαριστημένος, κυριολεκτικά 0 προβλήματα και παρα πολύ καλές επιδόσεις (τουλάχιστον σε αυτά που παίζω σε 1080p). Ίσως η καλύτερη κάρτα που έχω πιάσει στα χερια μου και για τα λεφτά που έδωσα (369). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα