Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παίδες.Σε 980ti σε ποια θα πηγαίνατε??

Gigabyte G1 Gaming ή MSI Gaming??

Εγώ κοιτάω προς την MSI λόγω μαύρου-κόκκινου και λόγω του έξτρα bracket που έχει, για αποφυγή του shagging.

Έχει κανείς κάποια απο τις 2?? Η Gigabyte, κρέμεται στην ουρά, όπως οι 970 λόγω του βάρους??

Επίσης, το guaranty.gr είναι αξιόπιστο ή θα φάμε καμμιά φόλα όταν και αν χρειαστώ RMA??

Ευχαριστώ.

Giga από μένα.Το cooler μακράν το καλύτερο και χωρίς να ξεπερνάει τους 68 στα games σε μένα.Μακράν η καλύτερη υλοποίηση για μένα και έπειτα έρχεται η msi.Κάποιο λύγισμα δεν έχω παρατηρήσει στην ουρά.Για το guaranty.gr δεν ξέρω να σου πώ διότι δεν έχω κάνει καμία αγορά από εκεί.Από T-support την πήρα και ήταν και πολλοί εξυπηρετικοί και χωρίς καθυστέρηση.Όσο θα σου πούν τόσο θα κάνει να στην φέρουν.Όχι τίποτα άλλο αλλά στην αρχή την είχα παραγείλει από visiostudio και απελπίστηκα...

Kαλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

η δικια μου msi 980 σε ελαφριά σχετικα παιχνίδια πιανει γύρω στους 65 βαθμους, μπορεί κι λίγο πιο κάτω, σε άλλα πιο απαιτητικά (και πιο bad optimised :D) 67, 67+ με ταβανι περίπου τους 71 βαθμους , κι αυτά σε κουτι που κοντεύει να κλεισει 10ετια (ΝΖΤΧ Νemesis) βέβαια εχω κανει δουλιτσα για να βελτιωσω το τη ροή αερα.

Σε σύγκριση msi - giga , οι msi μαλλον έχουν ψήκτρες με μεγαλύτερο πάχος, ενω οι giga έχουν πιο λεπτες αλλά πιο πλατιες

και όπως αναφερε και ο Alex πιο πριν έχουν και μεγαλύτερο μήκος πραγμα που πιθανόν τις κάνει ακατάλληλες για midi towers ειδικά παλιότερης γενιάς. Ισως οι giga να ναι ελαφρως ψυχρότερες άλλα έχουν παραπάνω θόρυβο.

Παλίοτερα είχαν αναφερθεί περιπτώσεις coil wine σε G1 άλλα ίσως να ήταν έλατωματικά πρωτα κομμάτια, πάντως αρκέτοι φαίνονται ίκανοποιημένοι απ τη σειρά G1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα προστίθεται με το DX12, εφόσον ασχοληθεί ο dev βέβαια..

Δεν θα προστίθεται, τουλάχιστον όχι απολυτά, δηλαδή τα geometry&textures θα είναι εις διπλούν (σε κάθε κάρτα), άλα αυτό δεν ισχύει για τα άλα πράματα σαν τα render targets etc

για παράδειγμα σε games με DX12 αν έχεις 2 GPU (π.χ. 4GB vram) δεν θα έχεις 4GB οπός με το DX11 άλα ούτε και 8GB, θα έχεις κάπου ανάμεσα αναλόγως πως χρησιμοποιεί το game την vram.

Παιδιά εχουμε και αλλο DX12 Benchmark...Το Fable Legends..Η 980 ti ειναι ακομη μπροστα 4-7% αλλα οι 980 χανουν απο 390χ

http://anandtech.com/show/9659/fable-legends-directx-12-benchmark-analysis

Προφανώς το ότι το λογισμικό είναι ακόμα σε beta στάδιο και ακόμα και η παραπάνω παραπομπή αναφέρει EARLY PREVIEW διαφεύγει. Οποιοδήποτε σχετικό συμπέρασμα για την ώρα είναι παρακινδυνευμένο. 

• Like 2

Παρατήρησα τυχαία μετά απο εγκατάσταση των τελευταίων driver για win10 πως στην msi 970 που έχω υπηρχε load της τάξης του 60% χωρίς να κάνω τίποτα. Ποτέ δεν ειχα θέμα. Εκανα restart και έστρωσε στα 135mhz core σε αναμονή. παρατήρησε κανείς κάτι αντίστοιχο με τους ταλευταίους drivers ?

τραγικό πάντως :/ Με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της nvidia για win10 η 970 αμα σηκώσει ρολόγια δεν σταματάνε μετά. Αυτοί στην nvidia πρέπει να ειναι πολύ ασχετοι

Καλα καλα δεν ειδαμε τις Pascal και....

http://wccftech.com/nvidia-volta-succeed-pascal-2018/

Ε καλα το γνωστο χρονοδιαγραμμα δειχνει αλλαξε κατι;

τραγικό πάντως :/ Με τις δύο τελευταίες εκδόσεις της nvidia για win10 η 970 αμα σηκώσει ρολόγια δεν σταματάνε μετά. Αυτοί στην nvidia πρέπει να ειναι πολύ ασχετοι

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο..Μηπως τρεχει καποιο 3rd party app απο πισω εν αγνοια σου,και σηκωνει τα ρολογια σου;

• Like 1

Οχι σε κάποια site που ειδα , είχαν θέματα και με άλλες κάρτες. Η κάρτα δουλεύει κανονικά idle και μετά απο λίγη ώρα τα ρολόγια κολάνε στο max.

Μονο σε windows 10. Κάτι παίζει με τους drivers πιθανών με geforce experience αλλα και χωρίς αυτό πάλι το κάνει.

Μήπως έχεις ανοιχτό browser που χρησιμοποιεί τη κάρτα ως hardware accelerator για τις σελίδες; Γενικώς κάποια εφαρμογή μπορεί να το προκαλεί, δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικό (driver's version 355.82). Βέβαια σε max boost 2 clocks δε το δικαιολογώ.

• Like 1

Mozilla αλλά αυτός έχει επιλογή "Use hardware acceleration when available" την οποία έχω ενεργοποιημένη.

Αντε να αφήσω insomnia μόνο ανοιχτό στον mozilla

Παίζει ρόλο και αν έχεις στο Power Management την επιλογή ''Prefer Maximum Performance'' να ξέρεις, ακόμα και το Skype χρησιμοποιεί 3D clocks.

Btw, ξέρατε εσείς για το ''MSI mode'' ; Εγώ πρόσφατα έμαθα γι' αυτό.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=378044

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...