phanispal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού δεν προστίθεται ή VRAM.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού δεν προστίθεται ή VRAM.. Ποιος ειπε οτι προστιθεται; Για τα 6Gb μιλησα αντι για τα 4 της 970. Σε 4k καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ηδη ειχα ενα δυο θεματακια λογω κακου port απο κονσολες σε καποια παιχνιδια λογω vram.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού δεν προστίθεται ή VRAM.. Θα προστίθεται με το DX12, εφόσον ασχοληθεί ο dev βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θελω να αξιοποιησω οσο μπορω το μονιτορ. Προς το παρον θα παω με μια ακομα 970 μεταχειρη μην βγω χαμενος, να γευτω το SLI και αν δεν τοτε θα παω σε 980τι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Βάλε τα κάτω και δες τι σε συμφέρει. Θα σου πρότεινα να περιμένεις να δεις και τι θα παίζει από απαιτήσεις και στους καινούριους τίτλους. Αν πάρεις μεταχειρισμένη και χωρίς εγγύηση(παραδειγμα), μετά δεν θα μπορείς να την σπρώξεις και εσύ με την σειρά σου εύκολα για να πας σε κάτι άλλο. Anw μην το βιαστείς θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες.Σε 980ti σε ποια θα πηγαίνατε?? Gigabyte G1 Gaming ή MSI Gaming?? Εγώ κοιτάω προς την MSI λόγω μαύρου-κόκκινου και λόγω του έξτρα bracket που έχει, για αποφυγή του shagging. Έχει κανείς κάποια απο τις 2?? Η Gigabyte, κρέμεται στην ουρά, όπως οι 970 λόγω του βάρους?? Επίσης, το guaranty.gr είναι αξιόπιστο ή θα φάμε καμμιά φόλα όταν και αν χρειαστώ RMA?? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0nvict Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες.Σε 980ti σε ποια θα πηγαίνατε?? Gigabyte G1 Gaming ή MSI Gaming?? Εγώ κοιτάω προς την MSI λόγω μαύρου-κόκκινου και λόγω του έξτρα bracket που έχει, για αποφυγή του shagging. Έχει κανείς κάποια απο τις 2?? Η Gigabyte, κρέμεται στην ουρά, όπως οι 970 λόγω του βάρους?? Επίσης, το guaranty.gr είναι αξιόπιστο ή θα φάμε καμμιά φόλα όταν και αν χρειαστώ RMA?? Ευχαριστώ. Πήρα την Gigabyte GTX980 G1 Gaming απο το συγκεκριμενο καταστημα μεσω του skroutz.gr κι εμεινα πολυ ευχαριστημένος και απο τον χρονο παραδοσης και απο την εξυπηρετηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες.Σε 980ti σε ποια θα πηγαίνατε?? Gigabyte G1 Gaming ή MSI Gaming?? Εγώ κοιτάω προς την MSI λόγω μαύρου-κόκκινου και λόγω του έξτρα bracket που έχει, για αποφυγή του shagging. Έχει κανείς κάποια απο τις 2?? Η Gigabyte, κρέμεται στην ουρά, όπως οι 970 λόγω του βάρους?? Επίσης, το guaranty.gr είναι αξιόπιστο ή θα φάμε καμμιά φόλα όταν και αν χρειαστώ RMA?? Ευχαριστώ. Giga από μένα.Το cooler μακράν το καλύτερο και χωρίς να ξεπερνάει τους 68 στα games σε μένα.Μακράν η καλύτερη υλοποίηση για μένα και έπειτα έρχεται η msi.Κάποιο λύγισμα δεν έχω παρατηρήσει στην ουρά.Για το guaranty.gr δεν ξέρω να σου πώ διότι δεν έχω κάνει καμία αγορά από εκεί.Από T-support την πήρα και ήταν και πολλοί εξυπηρετικοί και χωρίς καθυστέρηση.Όσο θα σου πούν τόσο θα κάνει να στην φέρουν.Όχι τίποτα άλλο αλλά στην αρχή την είχα παραγείλει από visiostudio και απελπίστηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι δυο είναι πολύ καλές υλοποιήσεις κρίνοντας και από τις 970. Ουσιαστική διαφορά τους είναι ότι η msi έχει auto fan control όπου τα fans δεν λειτουργούν καθόλου μέχρι να περάσεις τους 65 βαθμούς. Απόλυτα νεκρή η gpu. Αρνητικό είναι το sticker που έχει πάνω στο ένα από τα δυο fan όπου αν το τραβήξεις άτσαλα μάλλον θα το κλαις. Νομίζω δεν το έχει διορθώσει ακόμα η msi το πρόβλημα αυτό γιατί κάποιος επίσης το ανέφερε πρόσφατα και εδώ στο φόρουμ. Δεν ξέρω με τι το έχουν κολλήσει άλλα λόγω αυτής της βλακείας, υπάρχουν πολλά παράπονα πάνω σε αυτό. Η gigabyte boost -αρει και overclock-αρεται καλύτερα άλλα είναι κουμουτσα ολόκληρη. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα χωράει στο case σου το λεωφορείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ailuros, έχεις άποψη για το το θέμα Async compute και software vs hardware compatibility ανάμεσα σε Nvidia και AMD; Θα παίξει σοβαρό ρόλο στα DX12 παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι δυο είναι πολύ καλές υλοποιήσεις κρίνοντας και από τις 970. Ουσιαστική διαφορά τους είναι ότι η msi έχει auto fan control όπου τα fans δεν λειτουργούν καθόλου μέχρι να περάσεις τους 65 βαθμούς. Απόλυτα νεκρή η gpu. Αρνητικό είναι το sticker που έχει πάνω στο ένα από τα δυο fan όπου αν το τραβήξεις άτσαλα μάλλον θα το κλαις. Νομίζω δεν το έχει διορθώσει ακόμα η msi το πρόβλημα αυτό γιατί κάποιος επίσης το ανέφερε πρόσφατα και εδώ στο φόρουμ. Δεν ξέρω με τι το έχουν κολλήσει άλλα λόγω αυτής της βλακείας, υπάρχουν πολλά παράπονα πάνω σε αυτό. Η gigabyte boost -αρει και overclock-αρεται καλύτερα άλλα είναι κουμουτσα ολόκληρη. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα χωράει στο case σου το λεωφορείο. Και η gigabyte το έχει αυτό με τον ανεμιστήρα. Μέχρι 60 (?) δεν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Και η gigabyte το έχει αυτό με τον ανεμιστήρα. Μέχρι 60 (?) δεν δουλεύει. Κατεβαίνει στο 30% εάν δεν κάνω λάθος. Μόνο με modded BIOS μπορείς να κλείσεις εντελώς τον ανεμιστήρα, αλλά γιατί, πιό το νόημα; Σε αυτές τις στροφές δεν ακούγεται καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβαίνει στο 30% εάν δεν κάνω λάθος. Μόνο με modded BIOS μπορείς να κλείσεις εντελώς τον ανεμιστήρα, αλλά γιατί, πιό το νόημα; Σε αυτές τις στροφές δεν ακούγεται καθόλου. Όχι, κλείνει τελείως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι, κλείνει τελείως. gpuz.PNG Την G1 980Ti έχεις; Στην G1 980 δεν κλείνει ο ανεμιστήρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Την G1 980Ti έχεις; Στην G1 980 δεν κλείνει ο ανεμιστήρας. Κλεινει τελειως στην gtx 980ti g1 gaming ο ανεμιστηρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα