melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εντελώς ενημερωτικά - αυτό το λες για καλό ή για κακό; Υπήρχε μια φάση, πριν κάποια χρόνια, που οι RAM Elpida ανέβαιναν καλά - ως τάση και πιθανότητα. Τελευταία, έχω ακούσει ότι οι Elpida σε GPU, είναι μπανάνα όλες... Τι παίζει; Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως ότι γράφω είναι καθαρά υποκειμενική άποψή μου, που έχω τεκμηριώσει από διάφορα δείγματα καρτών. Ναι οι ELPIDA δεν έχουν πολλές πιθανότητες υψηλού υπερχρονισμού όπως π.χ. οι samsung ή οι hynix, αλλά και πάλι αυτό είναι λαχείο πως θα σου κάτσει. Τελικά δεν έχω samsung μνήμες Πόσο είναι το boost in game; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν ασχολούμαι και πολύ..... Πες μου τι ακριβώς θέλεις να σου πω και πως να το δω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ενημερωτικά και μόνο, κατέβασε το GPU-Z και ακολουθώντας τα βήματα της φωτογραφίας πες μας το boost 2.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ενημερωτικά και μόνο, κατέβασε το GPU-Z και ακολουθώντας τα βήματα της φωτογραφίας πες μας το boost 2.0. Ορίστε: Είναι καλά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μια χαρά, καλορίζικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβω, στις πρόσφατες Nvidia, το boost δίνει ρολόγια ανάλογα πόσο θα καυ***ει του robot συναρμολόγησης να σου κοτσάρει το όποιο asic?! lol... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι, δεν boost-άρουν όλες οι κάρτες το ίδιο..Τα καλύτερα κομμάτια πάνε πιο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ναι, δεν boost-άρουν όλες οι κάρτες το ίδιο..Τα καλύτερα κομμάτια πάνε πιο ψηλά. Μιλάμε για εργοστασιακή λειτουργία, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Οι ΚΑΙΦΕΔΕΣ γενικώς τραβάνε ένα μεγάλο κομμάτι της επάρκειάς τους από την δυνατότητα να αντέχουν πολύ υψηλούς χρονισμούς. Ξεχάστε τις υπερχρονισμένες εκδόσεις και δείτε απλά τους default χρονισμούς μεταξύ GeForce & Radeon. Τώρα για το παραπάνω: πάντα οι ποιότητα του εκάστοτε πυρήνα ποικίλλει και έχουν διαφορές στην αντοχή τους και φυσικά όταν μιλάμε για δυναμικούς χρονισμούς εξαρτώνται κατά ένα μεγάλο βαθμό από τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος και τις συνθήκες μέσα στο εκάστοτε κουτί PC. Προσωπικά ποτέ μου δεν γούσταρα την ιδέα των δυναμικών χρονισμών αλλά ξεχάστε με εμένα εγώ είμαι από άλλο παραμύθι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Απλώς, where I come from, οι παράμετροι σχεδιασμού σε τυποποιημένα τεχνολογικά προϊόντα, θα έπρεπε να είναι κάτι σταθερό και δεδομένο, αντί να παίζεις ζάρια πόσο θα αποδίδει στα εργοστασιακά Το overclocking, φυσικά, είναι άλλη υπόθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Οι δυναμικοί χρονισμοί είναι κάτι που μας τα κληροδότησε η πράσινη με την GTX680 και από τότε επεκτάθηκε και στον ανταγωνισμό. Για μένα προέχει η σταθερότητα και 100% προβλεψιμότητα κάτω από όλες τις πιθανές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Στον ανταγωνισμό, όμως, έχει τη μορφή διακύμανσης μεταξύ min και max, τα οποία είναι συγκεκριμένες τιμές και ξέρεις τι παίρνεις. Μόνο στη Nvidia παίρνει ο Γιώργος και ο Μήτσος την ίδια κάρτα και έχουν διαφορετικές τιμές ρολογιών (χωρίς oc, επαναλαμβάνω)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ε μα έχει και περισσότερο σασπένς έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σαν kinder-έκπληξη πρέπει να 'ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τελικά δεν έχω samsung μνήμες Δε πειράζει και να ανεβάσεις τις μνήμες δε θα πάρεις και πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα