Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά μαγκες, κάντε ό,τι θέλετε με τις κάρτες σας, δεν μου πέφτει λόγος, έτσι και αλλιώς δικές σας είναι, με δικά σας λεφτά τις πήρατε. Εγώ πάντως δεν θα άφηνα κάτι που κάνει ~800€ να κάθεται μέρες έτσι χωρίς να ξέρω αν δουλεύει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά μαγκες, κάντε ό,τι θέλετε με τις κάρτες σας, δεν μου πέφτει λόγος, έτσι και αλλιώς δικές σας, με δικά σας λεφτά τις πήρατε, εγώ πάντως δεν θα άφηνα κάτι που κάνει ~800€ να κάθεται μέρες έτσι χωρίς να ξέρω αν δουλεύει.

Συγγνώμη κιόλας αν κάποιος με έστω και στοιχειώδη λογική δεν θα κούμπωνε μια κάρτα γραφικών των 800 ευρώ σε ένα τροφοδοτικό της κακιάς ώρας.

• Like 3

Συγγνώμη κιόλας αν κάποιος με έστω και στοιχειώδη λογική δεν θα κούμπωνε μια κάρτα γραφικών των 800 ευρώ σε ένα τροφοδοτικό της κακιάς ώρας.

Καταρχάς, δεν ξέρουμε τι τροφοδοτικό είναι αλλά οκ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα.

Καταρχάς, δεν ξέρουμε τι τροφοδοτικό είναι αλλά οκ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα.

Ωραία τότε μπορούμε να επιστρέψουμε στο θέμα και να παραβλέψουμε την εριστικότητά σου.

Για το SweetFX έχω την εντύπωση ότι φταίνε οι drivers και οχι τα Windows(τα 10)καθώς έχω και τα 7 περασμένα και μού κάνει μαλακίες στο Unity με το SweetFX ενώ πριν βάλω τους latest δεν είχα κανένα θέμα με το συγκεκριμένο preset + reshade.

καλησπέρα 

την δοκιμασα σε pc φίλου που έχει τροφοδοτικό corsair 750watt και λειτουρει κανονικά, έχω είδη προχωρήσει σε παραγγελία κανούριου τροφοδοτικού, για την ιστορία το παλιό τροφοδοτικό είναι ένα cheiftec 550watt dekaetias, χωρίς να ανοίγω νέο κύκλο αντιπαραθεσεως κλείνω εδώ την παρεμβαση μου.

ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους.

καλησπέρα 

την δοκιμασα σε pc φίλου που έχει τροφοδοτικό corsair 750watt και λειτουρει κανονικά, έχω είδη προχωρήσει σε παραγγελία κανούριου τροφοδοτικού, για την ιστορία το παλιό τροφοδοτικό είναι ένα cheiftec 550watt dekaetias, χωρίς να ανοίγω νέο κύκλο αντιπαραθεσεως κλείνω εδώ την παρεμβαση μου.
ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους.

Για να κλεισουμε οντως το παραπανω ημουν σιγουρος οτι απο μαρκα κατι τετοιο θα ηταν για να μην θυμοσουν και εσυ την μαρκα του(αν ηταν πχ καποια πιο γνωστη εταιρια βλεπε Corsair,Coolermaster κλπ λογικα θα το θυμοσουν :P).Οσο για την 10ετια ε ναι νομιζω οτι και να μην αγοραζες την 980ti αλλα πχ την 970 παλι θα επρεπε να αλλαξεις τροφοδοτικο λογω παλαιοτητας και αρκετων χρονων λειτουργιας του παλιου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...