d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Για τί πράγμα; Ξερει αυτος τι λεει αστο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Για sweetfx + NVidia σε windows10 εχει βρεθει λυση ? Για AC Unity, Middle Earth Mordor και αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έκανες απεγκατάσταση τους παλιούς ή απλά τους πέρασες πο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ούτε το sweetfx ακόμα? θα περιμένουν πολύ τα 10αρια.. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από valantis123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 ούτε το sweetfx ακόμα? θα περιμένουν πολύ τα 10αρια.. π.χ Witcher III, Pcars, Metro Last Light Redux δουλευει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για τί πράγμα; http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/?p=54211153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/542109-nvidia-geforce-series-900/?p=54211153 Καλά μαγκες, κάντε ό,τι θέλετε με τις κάρτες σας, δεν μου πέφτει λόγος, έτσι και αλλιώς δικές σας είναι, με δικά σας λεφτά τις πήρατε. Εγώ πάντως δεν θα άφηνα κάτι που κάνει ~800€ να κάθεται μέρες έτσι χωρίς να ξέρω αν δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλά μαγκες, κάντε ό,τι θέλετε με τις κάρτες σας, δεν μου πέφτει λόγος, έτσι και αλλιώς δικές σας, με δικά σας λεφτά τις πήρατε, εγώ πάντως δεν θα άφηνα κάτι που κάνει ~800€ να κάθεται μέρες έτσι χωρίς να ξέρω αν δουλεύει. Συγγνώμη κιόλας αν κάποιος με έστω και στοιχειώδη λογική δεν θα κούμπωνε μια κάρτα γραφικών των 800 ευρώ σε ένα τροφοδοτικό της κακιάς ώρας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Συγγνώμη κιόλας αν κάποιος με έστω και στοιχειώδη λογική δεν θα κούμπωνε μια κάρτα γραφικών των 800 ευρώ σε ένα τροφοδοτικό της κακιάς ώρας. Καταρχάς, δεν ξέρουμε τι τροφοδοτικό είναι αλλά οκ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καταρχάς, δεν ξέρουμε τι τροφοδοτικό είναι αλλά οκ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το θέμα. Ωραία τότε μπορούμε να επιστρέψουμε στο θέμα και να παραβλέψουμε την εριστικότητά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
big7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 κάθε φορά που κάνουμε update τους drivers πρέπει να βγάζουμε με το ddu τους παλιούς? Εγώ το κάνω αυτόματα με το geforce experience Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 κάθε φορά που κάνουμε update τους drivers πρέπει να βγάζουμε με το ddu τους παλιούς? Εγώ το κάνω αυτόματα με το geforce experience Δεν είναι απαραίτητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Για το SweetFX έχω την εντύπωση ότι φταίνε οι drivers και οχι τα Windows(τα 10)καθώς έχω και τα 7 περασμένα και μού κάνει μαλακίες στο Unity με το SweetFX ενώ πριν βάλω τους latest δεν είχα κανένα θέμα με το συγκεκριμένο preset + reshade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλησπέρα την δοκιμασα σε pc φίλου που έχει τροφοδοτικό corsair 750watt και λειτουρει κανονικά, έχω είδη προχωρήσει σε παραγγελία κανούριου τροφοδοτικού, για την ιστορία το παλιό τροφοδοτικό είναι ένα cheiftec 550watt dekaetias, χωρίς να ανοίγω νέο κύκλο αντιπαραθεσεως κλείνω εδώ την παρεμβαση μου. ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλησπέρα την δοκιμασα σε pc φίλου που έχει τροφοδοτικό corsair 750watt και λειτουρει κανονικά, έχω είδη προχωρήσει σε παραγγελία κανούριου τροφοδοτικού, για την ιστορία το παλιό τροφοδοτικό είναι ένα cheiftec 550watt dekaetias, χωρίς να ανοίγω νέο κύκλο αντιπαραθεσεως κλείνω εδώ την παρεμβαση μου. ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους. Για να κλεισουμε οντως το παραπανω ημουν σιγουρος οτι απο μαρκα κατι τετοιο θα ηταν για να μην θυμοσουν και εσυ την μαρκα του(αν ηταν πχ καποια πιο γνωστη εταιρια βλεπε Corsair,Coolermaster κλπ λογικα θα το θυμοσουν ).Οσο για την 10ετια ε ναι νομιζω οτι και να μην αγοραζες την 980ti αλλα πχ την 970 παλι θα επρεπε να αλλαξεις τροφοδοτικο λογω παλαιοτητας και αρκετων χρονων λειτουργιας του παλιου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα