ebola75 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλησπέρα σήμερα έλαβα την evga 980 ti sc από το alternate.de τι τροφοδοτικό προτείνεται; επίσης συνέβη το έξεις περίεργο ενώ η παραγγελία κατατέθηκε την δευτέρα 10/8 βάση με αυτό που λέει η σελίδα έπρεπε να έρθει την Πέμπτη 20/8 όμως ήρθε την παρασκευή 14/8 με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να την παραλάβω λόγο τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 οποιοδηποτε τροφοδοτικο πανω απο 550watt με 80+bronze και πανω!εκτος αν κανεις τπτ OC σε κανα AMD οποτε και κανα gold να κοιταξεις δεν σε χαλαει μ παραπανω watt...τυπου evga g1 που εχει και 10 χρονια εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 καλησπέρα σήμερα έλαβα την evga 980 ti sc από το alternate.de τι τροφοδοτικό προτείνεται; επίσης συνέβη το έξεις περίεργο ενώ η παραγγελία κατατέθηκε την δευτέρα 10/8 βάση με αυτό που λέει η σελίδα έπρεπε να έρθει την Πέμπτη 20/8 όμως ήρθε την παρασκευή 14/8 με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να την παραλάβω λόγο τράπεζας. Καλύτερα, σου ήρθε και πιο γρήγορα. Τήν έβαλες να δεις αν δουλεύει; Σου ήρθε και χαρτάκι με κωδικό για το MGS5 ή είχε λήξει η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν το κόβετε αυτό το CF vs SLI(Ως γνωστόν, άκρη δεν πρόκειται να βγει) ; Το νήμα είναι για τις GeForce 900. Να ξεκινήσουμε ξανά από την παλιά αμπελοφιλοσοφία ότι το AFR είναι ανάξιο λόγου και κλείνει το θέμα εκεί και για την μία πλευρά και για την άλλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Καλύτερα, σου ήρθε και πιο γρήγορα. Τήν έβαλες να δεις αν δουλεύει; Σου ήρθε και χαρτάκι με κωδικό για το MGS5 ή είχε λήξει η προσφορά; όχι ακόμα το τροφοδοτικό που έχω είναι ένα αρχαίο 550watt, το χαρτάκι με τον κωδικό το MGS5 ήταν μέσα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Αν δεν είναι κινεζιά μπορείς να την βάλεις δεν θα έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 όχι ακόμα το τροφοδοτικό που έχω είναι ένα αρχαίο 550watt, το χαρτάκι με τον κωδικό το MGS5 ήταν μέσα στο κουτί. Αν δεν είναι κινεζιά μπορείς να την βάλεις δεν θα έχει πρόβλημα. Οσο υπαρχει ακομα λογικη σε αυτη την χωρα/forum ας πουμε τα αυτονοητα προς το ατομο που αγορασε 980ti κοινως καρτα κοντα στα 800ευρω. ΟΧΙ δεν θα κρατησει το παλιο τροφοδοτικο ακομα και αν δεν ειναι κινεζια μιας και για να το λεει αρχαιο θα το εχει αρκετο καιρο και αρα καλυτερο θα ηταν(εδω επεσαν 800ευρω για καρτα γραφικων στα 60-70ευρω τουλαχιστον για ενα decent τροφοδοτικο θα κολλησουμε) να αγοραζε ενα καινουργιο τροφοδοτικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζεται να της κάνει και overclocking, απλά να την βάλει να δει αν δουλεύει, δεν είπα να της πιει το αίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Project Cars ( 4K + DSx2 + ULTRA) οποτε το έσκισα) 970 gtx -> avg 31,4 fps http://postimg.org/image/geunu39vp/full/ SLI 970 gtx -> avg 54,6 fps http://postimg.org/image/4sajsymkl/full/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οσο υπαρχει ακομα λογικη σε αυτη την χωρα/forum ας πουμε τα αυτονοητα προς το ατομο που αγορασε 980ti κοινως καρτα κοντα στα 800ευρω. ΟΧΙ δεν θα κρατησει το παλιο τροφοδοτικο ακομα και αν δεν ειναι κινεζια μιας και για να το λεει αρχαιο θα το εχει αρκετο καιρο και αρα καλυτερο θα ηταν(εδω επεσαν 800ευρω για καρτα γραφικων στα 60-70ευρω τουλαχιστον για ενα decent τροφοδοτικο θα κολλησουμε) να αγοραζε ενα καινουργιο τροφοδοτικο. Συμφωνω απολυτα. Στην πραγματικοτητα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κοιταμε στο PC μας ειναι η καρδια του. Το τροφοδοτικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Tώρα είδα μόνο τι παίζεται και έχω ένα σοβαρό δίλημμα....να πάρω φόρα να βροντήξω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να μαμηθώ στο γέλιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Tώρα είδα μόνο τι παίζεται και έχω ένα σοβαρό δίλημμα....να πάρω φόρα να βροντήξω την κεφάλα μου στον τοίχο ή να μαμηθώ στο γέλιο..... Για τί πράγμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Eνω εχω τους τελευταιους drivers περασμενους(355.60)στο msi afterburner μου δειχνει οτι εχω τους 353.82 Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Έκανες απεγκατάσταση τους παλιούς ή απλά τους πέρασες απο πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Toυς εκανα κανονικα με DDU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα