Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν παρακολούθησα από την αρχή τα post σου εδώ, αλλά έτσι όπως το διαβάζω αυτό, είναι ότι ξεπερνιέται το vram και στριμάρει από RAM για συμπλήρωμα (με ανάλογη σημαντική πτώση επιδόσεων...). Ισχύει εδώ και αιώνες αυτό :P

ΥΣ. Το έχω πει και σε άλλα threads...από 2015 onwards, τα 4GB VRAM για High End κάρτα, θα είναι κάπως λίγα...

Άρα η ενδυξη είναι σωστή που δείχνει , από που τρώει μνήμη μετά από τον δίσκο η από την ραμ του συστήματος ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρα η ενδυξη είναι σωστή που δείχνει , από που τρώει μνήμη μετά από τον δίσκο η από την ραμ του συστήματος ??

Σωστή είναι η ένδειξη και το πλέον της VRAM σου το τρώει από την κύρια RAM του συστήματος. Ξεμένεις από VRAM (στο όποιο σενάριο το βλέπεις αυτό). Φυσικά, αυτό σημαίνει σημαντική μείωση επιδόσεων, σε ότι αφορά τα graphics - σε σχέση με το να σε κάλυπτε εξ ολοκλήρου η VRAM.

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Άνοιξε το gpu z και δες πόσο vram δείχνει εκεί.Τα άλλα μπορεί να μην υποστηρίζουν σωστά ακόμα τα windows 10.Κάθε update που βγαίνει για τα 10 θες νέους drivers (προσωπικη εμπειρία)

• Like 1

d4ydr33m3r μιας που το έκανες το έγκλημα, ολοκλήρωσε το. Απλά πονάνε τα αυτιά μου μονο που σκέφτομαι ότι τρέχεις με ρουφήχτρα. Τσέκαρε αυτό: http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iv.html

Από ότι έχω διαβάσει είναι απολύτως αθόρυβο cooler και καλύτερο ακόμα και από την G1 και σε θέμα θορύβου αλλα και σε θέμα θερμοκρασίας.

xAccelero_Xtreme_IV_T02.jpg.pagespeed.ic

• Like 1

d4ydr33m3r μιας που το έκανες το έγκλημα, ολοκλήρωσε το. Απλά πονάνε τα αυτιά μου μονο που σκέφτομαι ότι τρέχεις με ρουφήχτρα. Τσέκαρε αυτό: http://www.arctic.ac/eu_en/accelero-xtreme-iv.html

Από ότι έχω διαβάσει είναι απολύτως αθόρυβο cooler και καλύτερο ακόμα και από την G1 και σε θέμα θορύβου αλλα και σε θέμα θερμοκρασίας.

xAccelero_Xtreme_IV_T02.jpg.pagespeed.ic

Ναι παρακολουθω και διαφορα threads ειδικα στο OCnet με τους owners εχω μια ιδεα τι παιζει..Βασικα περιμενω λιγο γιατι παιζει να ξαναπαω σε νερο για ολα οποτε ζυγιζω τις επιλογες μου.. Δεν με βιαζει τιποτα, αλλωστε οτι και να της πεταξω πλεον το παιζει επαρκεστατα και χωρις καποια hiccups που ειχα με το 970SLI.. Thnx for the heads up παντως m8 ;)

Στο GPU-Z / Sensors, εκεί που λέει "Dedicated", είναι της κάρτας γραφικών και εκεί που λέει "Dynamic" είναι της RAM του συστήματος. Δες τι νούμερα έχεις σε αυτά την ώρα/χρήση για την οποία θέλεις να πάρεις τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

• Like 1

Σε τι ανάλυση παίζεις?

Άνοιξε το gpu z και δες πόσο vram δείχνει εκεί.Τα άλλα μπορεί να μην υποστηρίζουν σωστά ακόμα τα windows 10.Κάθε update που βγαίνει για τα 10 θες νέους drivers (προσωπικη εμπειρία)

1080 παιζω και παρατηρω επισης οτι αν εχω απο τον πινακα ελεγχου τα physx στο αυτοματο η μνημη της καρτας παιζει 3000 mhz δε παει στα 3600 που θα επρεπε να ειναι μολις το βαζω να κανει ta physx ο cpu την διαβαζει κανονικα στα 3600!! me to gpu z βλεπω μια διαφορα 200 μβ δειχνει πιο λιγο το gpu-z!! σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!!

Εικόνα

post-309276-0-86674900-1436044452_thumb.jpg

Επιβεβαιωθηκε η GTX 950 (και λογικα 950 Ti)

http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-950-launch-confirmed/

Εχω μια ερωτηση πανω σε αυτο...Θα ειναι καλυτερη απο την 760 που εχω?

Εδω η 960 περναει με το ζορι σε επιδοσεις την 760..μη περιμενεις απο την 950 τρελα πραγματα

• Like 3

αντι να βγαλουν την 960 σε ti βγαζουν ακομα χειροτερα προιοντα....αλλα ναι ξεχασα ειναι nvidia οποτε δικαιολογουνται να σου πιανουν τον κωλο και να βαζουν 128bit memory bus εν ετη 2015

Χειρότερη θα είναι.

Πετσοκομμενο GM206 φοραει.

αντι να βγαλουν την 960 σε ti βγαζουν ακομα χειροτερα προιοντα....αλλα ναι ξεχασα ειναι nvidia οποτε δικαιολογουνται να σου πιανουν τον κωλο και να βαζουν 128bit memory bus εν ετη 2015

Οπως εχουμε πει πλειστες φορες δεν εχει σημασια το πλατος διαυλου ουτε το μεγεθος στο ευρος, αλλα πως μια καθε λυση διαχειριζεται το υπαρχων ευρος. Το GM206 εχει σχεδιαστει με 128μπιτο διαυλο μονο και δεν φαρδαινει παρα μονο με σοβαρες επεμβασεις στον πυρηνα που ειναι ασυμφορες. ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση φοβερες καρτες οι επερχομενες 950 αλλα χειροτερες απο τις 370 δεν ειναι απαραιτητα.

• Like 1

Πετσοκομμενο GM206 φοραει.

Οπως εχουμε πει πλειστες φορες δεν εχει σημασια το πλατος διαυλου ουτε το μεγεθος στο ευρος, αλλα πως μια καθε λυση διαχειριζεται το υπαρχων ευρος. Το GM206 εχει σχεδιαστει με 128μπιτο διαυλο μονο και δεν φαρδαινει παρα μονο με σοβαρες επεμβασεις στον πυρηνα που ειναι ασυμφορες. ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση φοβερες καρτες οι επερχομενες 950 αλλα χειροτερες απο τις 370 δεν ειναι απαραιτητα.

Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσουν πρώτα, γιατί η ακαδημαϊκή κουβέντα δε δίνει ασφαλή συμπεράσματα σε τέτοιες περιπτώσεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...