Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παιδες δεν ειπα θα δουμε 4k αναλυσεις ,εκτος του οτι ειμαι απο τους πρωτους εδω που το πιστευαν οτι το 4k για τις gpu θα αργησει ακομα να "χωνευθει" ας μου επιτραπει η λεξη ...Eιχα μαλιστα ακριβως γραψει οτι ακομα καλα καλα το 1440p δεν εχει αφομοιωθει πληρως.Αυτο ομως που ειπα ηταν προμοταρεται και οχι οτι θα απαιτηθει ή θα χρειαστει ,και επισης επιτηδες το αφησα σαν σχολιο στο τελος σε αυτο που εγραψα.

Τωρα την παραπανω μνημη vram δεν βλεπω τον λογο που την υπερκοστολογεις Δημητρη τοσο για μενα προσωπικα αντε να ειχε ενα 50αρικο παραπανω στο κοστος ασχετως ποσο θα την χωσει η nvidia ή δεν ξερω τι θα κανει και η amd με τις επερχομενες δικες της .

Η ουσια ειναι οτι αυτη την στιγμη ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα αν θα απαιτηθει παραπανω μνημη θα ειναι για κανενα pack σε καποιον τιτλο και μονο εκει ,εννοω που να αξιζει .Τωρα σε κανενα tf2 μπορει να σου πει και οτι θελει 8.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα και ο Jensen στην ανακοίνωση των GTX980/970 επικεντρωνόταν στους gamers που παίζουν Dota 2/LoL κλπ και τους έλεγε ότι μπορούν με το DSR να παίξουν αυτά τα μπουρδοπαιχνιδάκια με 4Κ ποιότητα :P

Εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις να ενεργοποιήσεις αποτελεσματικά Supersampling σε DX1x.x το DSR είναι μια λογική "εναλλακτική" του τύπου άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε το βρατσί αλλιώς. Marketing μαι ντιρ.....

Εγω παιδες δεν ειπα θα δουμε 4k αναλυσεις ,εκτος του οτι ειμαι απο τους πρωτους εδω που το πιστευαν οτι το 4k για τις gpu θα αργησει ακομα να "χωνευθει" ας μου επιτραπει η λεξη ...Eιχα μαλιστα ακριβως γραψει οτι ακομα καλα καλα το 1440p δεν εχει αφομοιωθει πληρως.Αυτο ομως που ειπα ηταν προμοταρεται και οχι οτι θα απαιτηθει ή θα χρειαστει ,και επισης επιτηδες το αφησα σαν σχολιο στο τελος σε αυτο που εγραψα.

Τωρα την παραπανω μνημη vram δεν βλεπω τον λογο που την υπερκοστολογεις Δημητρη τοσο για μενα προσωπικα αντε να ειχε ενα 50αρικο παραπανω στο κοστος ασχετως ποσο θα την χωσει η nvidia ή δεν ξερω τι θα κανει και η amd με τις επερχομενες δικες της .

Ναι και μόλις δεις τις πρώτες 4k οθόνες σε λογικότερες τιμές θα βγουν οι 8k oθόνες. Δεν υπάρχει πλέον review σήμερα που να μην έχει αποτελέσματα σε 2560*1600. Πόσοι ακριβώς έχουν σήμερα 30-άρες οθόνες; Με άλλα λόγια το "προματάρισμα" πάει άπατο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, άσε που σαν reviewer αν είχα σήμερα 8k οθόνη θα έριχνα μια γύρα benchmarks όχι γιατί θα μου τα είχανε χώσει οι κατασκευαστές οθονών ή οι εταιρείες γραφικών να προωθήσω μια νέα τρελλή διάσταση, αλλά θα έδινε μια νέα διάσταση στις μετρήσεις μου και θα προσέλκυα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Τέλος ασχέτως με όλα τα παραπάνω δεν χρειάζομαι προσωπικά ούτε τρελλές αναλύσεις ούτε τόνους περισσότερα pixels. Καλύτερα λιγότερα αλλά διαμετρικά ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ pixels και όλα αυτά κατά προτίμηση με κανονικό φιλτράρισμα υφών χωρίς να χορεύουν ατέλειωτα μαίανδροι από μπαζο-βελτιστοποιήσεις στην οθόνη μου.

• Like 2

Ναι και μόλις δεις τις πρώτες 4k οθόνες σε λογικότερες τιμές θα βγουν οι 8k oθόνες. Δεν υπάρχει πλέον review σήμερα που να μην έχει αποτελέσματα σε 2560*1600. Πόσοι ακριβώς έχουν σήμερα 30-άρες οθόνες; Με άλλα λόγια το "προματάρισμα" πάει άπατο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, άσε που σαν reviewer αν είχα σήμερα 8k οθόνη θα έριχνα μια γύρα benchmarks όχι γιατί θα μου τα είχανε χώσει οι κατασκευαστές οθονών ή οι εταιρείες γραφικών να προωθήσω μια νέα τρελλή διάσταση, αλλά θα έδινε μια νέα διάσταση στις μετρήσεις μου και θα προσέλκυα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Aυτο ειναι σιγουρα μια αληθεια ,μαλλον δεν ειναι ακομα θα γινει ομως ..Ειναι ομως δικια τους "μαλακια" ή τελος παντων δικο τους θεμα ,εγω εχω ευθυκρισια ..Προσωπικα σε 1200p ειμαι ακομα :)

Ρε μην το τρέχετε το πράγμα αρκετά γρήγορα πάει από μόνο του .. ευχαριστηθείτε την "διαδρομή".

Το σημαντικό είναι να "μπαίνεις" μέσα στο παιχνίδι,να είναι καλό,να γίνεσαι ένα,να ανυπομονείς να δεις την επόμενη οθόνη,

ε ! εκείνη την στιγμή όποιος βλέπει το pixel τι μέγεθος έχει,να έρθει να μας το πει.. :P

• Like 1

Έστειλα mail στους Γερμανούς(Hardwareversand) για το αν έχουν κομμάτια 970(MSI & Gigabyte) και πότε περίπου θα έχω την κάρτα αν την παραγγείλω την Παρασκευή αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει.Για να δούμε..

Το 4Κ αν κοιτάξεις μερικά benchmarks θα καταλάβεις ότι θέλει κάμποσο καιρό ακόμα.Μια 980 στο Crysis 3 4Κ βγάζει 15FPS μέσο όρο, άρα ούτε με δύο κάρτες αφού και 30 να πάνε τα frames τα minimum θα είναι χαμηλά.Εδώ καλά καλά οι περισσότεροι δεν έχουν καν 1440P monitors, ποιο 4Κ ονειρεύεσαι..Οι devs πάντως τώρα που το είπες, δεν θα σου δώσουν super-duper textures ποτέ για να μην βλάψουν τις πωλήσεις στις κονσόλες, θα σου δώσουν ελαφρώς καλύτερα settings και τίποτα παραπάνω.Το έχουμε δει στο παρελθόν πολλές φορές το έργο, το βλέπουμε και θα το βλέπουμε και μελλοντικά.Εάν βγει κάποιος τίτλος που θα ζητάει πάνω από 4GB Vram τώρα ας πούμε θα είναι επειδή έπεσε συνεννόηση των devs με Nvidia/AMD για να πουληθούν κάρτες με έξτρα μνήμη ή γιατί έκαναν port της πλάκας από τις ''Next-gen'' κονσόλες και λόγω του unified memory το παιχνίδι ζητάει τρελά ποσά μνήμης.Δηλαδή δες τις διαφορές του TitanFall μεταξύ Very High και Insane, την διαφορά σε κίνηση(Δηλαδή όταν παίζεις) δεν την παρατηρείς με τίποτα, σε στατικές εικόνες μόνο και πάλι θες μεγενθυντικό φακό για να δεις διαφορές :D Για τέτοιες τσαπατσουλιές εγώ δεν θα δώσω έξτρα χρήματα για έξτρα Vram.

Βασικα πολλοι δεν εχουν καν 1080p Monitors :P

• Like 2

Λοιπόν, στις MSI GTX 970 για το θέμα με το fan ευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα λένε το αυτοκόλλητο που είναι εξαρχής από τη συσκευασία πάνω στο fan, θέλει λένε πολύ προσοχή πως θα το βγάλεις αλλιώς πας για RMA..Ποιος ''έξυπνος'' εκεί στην MSI είχε την φαεινή ιδέα να βάλει αυτοκόλλητο και μάλιστα είναι και χοντρό..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...