BabisTs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ηρθε και η g1 σε καπως λογικη τιμη (αν δεν τρεχαν αυτες οι μερες)! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=47716&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=33&step=undefined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 για να εκμεταλλευτω την έλλειψη μετρητων της αγορας, το πρόβλημα ειναι οτι δεν βλεπω διαθεσιμότητα σε φυσικα καταστήματα ωστε να περασω μια βόλτα για παζαρια Οτι παζαρι και να κανεις ειναι τεραστια η χρηματικη διαφορα για να σου δωσει το καταστημα την συγκεκριμενη καρτα. Ασε που ουτως ή αλλως ειδος πολυτελειας θεωρειται η συγκεκριμενη καρτα ή τα χεις ή δεν τα χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 url από τα lidl? https://forum.beyond3d.com/posts/1857575/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ΔΕΝ επιτρεπονται οι προσωπικες επιθεσεις αμεσες η εμμεσες. ΔΕΝ επιτρεπονται οι πολιτικες συζητησεις η αιχμες εδω και τελος νισαφι με οσους νομιζουν οτι μπορουν να τρολλαρουν ανενοχλητοι. Διαβαστε τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ γιατι στον επομενο τονο να ειστε σιγουροι οοτι ΔΕΝ θα βρεξει κεφτεδες. Επιστροφη στο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 8 Gb 970 δειχνει το πινακακι?? #ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μπερδεύεσαι με το ''Total available graphics memory'' που είναι και η RAM(Shared System Memory) μέσα. Το ''Dedicated video memory'' είναι καθαρά η VRAM της κάρτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Nαι σωστα εχω να ανοιξω dxdiag χρονια τωρα κ μπερδευτηκα.. Λεω και εγω wtf? Βεβαια το dxdiag οπως τις αναγνωριζουν οι libraries του API δειχνει, οποτε αν η MS το εχει περασει ετσι, ετσι θα φαινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Και στις πληροφορίες του CP της NGreedia αν πας θα τα δεις αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Οχι για το 12.1 λεω πως εχει περαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Αφού τα Win10 έχουν ηδη Dx12 και οι οδηγοί το υποστηρίζουν ήδη.(Το Feature level των Maxwell είναι 12_1 ενώ της AMD-GCN 12_0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 εγω συνεχιζω να εχω το προβλημα με το στατιστικο της ψευτικης ram usage εν ωρα παιχνιδιου δειχνει να φτανει τα 4450,με το rivatuner kai to evga precision βλεπω!! υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω? υπαρχει περιπτωση να ξεπερναει την ιδια της την ραμ η καρτα?να πω οτι εχω ανοιχτη και την ραμ του συστηματος,αυτη δειχνει 6500 μεχρι και 8000 4790k z97 16ram gtx980 win 10162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 εγω συνεχιζω να εχω το προβλημα με το στατιστικο της ψευτικης ram usage εν ωρα παιχνιδιου δειχνει να φτανει τα 4450,με το rivatuner kai to evga precision βλεπω!! υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασω? υπαρχει περιπτωση να ξεπερναει την ιδια της την ραμ η καρτα?να πω οτι εχω ανοιχτη και την ραμ του συστηματος,αυτη δειχνει 6500 μεχρι και 8000 4790k z97 16ram gtx980 win 10162 Δεν παρακολούθησα από την αρχή τα post σου εδώ, αλλά έτσι όπως το διαβάζω αυτό, είναι ότι ξεπερνιέται το vram και στριμάρει από RAM για συμπλήρωμα (με ανάλογη σημαντική πτώση επιδόσεων...). Ισχύει εδώ και αιώνες αυτό ΥΣ. Το έχω πει και σε άλλα threads...από 2015 onwards, τα 4GB VRAM για High End κάρτα, θα είναι κάπως λίγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τις επιδόσεις της Gigabyte 980Ti, λογικά δεν μπορεί να τις φτάσει πάνω κάτω οποιαδήποτε 980Ti? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Της G1 ; Δεν νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τις επιδόσεις της Gigabyte 980Ti, λογικά δεν μπορεί να τις φτάσει πάνω κάτω οποιαδήποτε 980Ti? Ναι αν κρινω απο την δικια μου.. Τωρα αν θες κατι πιο cool και κυριως αθορυβο τοτε ξανασκεψου το.. 1500 περιπου παει το boost της G1, 1470 παιζω εγω με reference και με 70% ανεμιστηρα δεν πεφτω κατω απο 1400 πλεον.. Στις μνημες παει επειδη ψυχονται καλυτερα υπαρχει μεγαλυτερο περιθωριο παρα στον πυρηνα η G1 απο οτι βλεπω. Η δικια μου παιζει max +280/400 απο τα default ρολογια.. Δεν εχει τοσο μεγαλα περιθωρια η Ti απο ενα σημειο και επειτα ειναι αρκετα TDP limited.. Βασικα δεν περιμενα την reference να πηγαινει τοσο ψηλα.. Και απο ενα σημειο και επειτα ειναι τετοιο τουμπανο η καρτα που απλα ριχνει σκονη σε οτιδηποτε αλλο single υπαρχει εκει εξω εξαιρουμενης της Titan X φυσικα.. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι η sexy G1 με το τρομερο HSF της δεν αποτελει μια πολυ καλη λυση αν τα λεφτα ειναι κοντα.. Αν και αυτη την φορα επειδη με το O/C ειμαι ουτως ή αλλως πολυ ευχαριστημενος, θα προτιμουσα το πιο αποτελεσματικο σε θεμα θορυβου HSF αν πηγαινα σε aftermarket cooler και ειχα την επιλογη. Αν κανω SLi επειδη παει ψηλα η reference ουτως ή αλλως θα κοιταξω η επομενη να εχει aftermarket cooler για να ψυχεται καλα η απο πανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα