d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν νομιζω να ενδιαφερει και πολλους(μαλλον κανενα)στην παρουσα φαση που ειμαστε η αγορα μιας 980ti εκτως απο τον Day που την πηρε και εφυγε Xaxaxa πριν την κριση (με τον τραπεζικο τομεα), γιατι τωρα θα πεσει μαμησι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μονο 970 και 960 μπορουν να αγοραζουν οι Ελληνες ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα. Η 980 ti χρειαζεται μονο αν θες για 4κ gaming. Για 1080p που παιζουν οι περισσοτεροι με με 970 ειναι πληρως καλυμμενοι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Στην Ελλάδα και η 960 είναι πολυτέλεια πλέον, πολύ λίγα σπίτια έχουν έστω και αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μονο 970 και 960 μπορουν να αγοραζουν οι Ελληνες ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα. Η 980 ti χρειαζεται μονο αν θες για 4κ gaming. Για 1080p που παιζουν οι περισσοτεροι με με 970 ειναι πληρως καλυμμενοι, Να μου ελεγες ξερω γω για την R9 290 που την βρισκεις ψιλο χαμηλα σε αγγελιες να πω οκ καπως ισχυει αλλα ελεος σιγα μην δινουν 350-400ευρω οι Ελληνες για καρτα γραφικων για 1080p κιολας που ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι εχουν και παλια TN monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ειμαστε τυχεροι οσοι προλαβαμε και δωσαμε 400 ευρω για την 970. Γιατι τωρα ουτε 300 ευρω δεν μπορουμε να δωσουμε. Εχω φιλο που του εχει καει εδω και 2 μηνες η καρτα γραφικων(ειχε 460) και το σκεφτεται να δωσει εστω και 250 ευρω για την 960 ετσι μεχι ρωρα εχει μεινει χωρις pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ειμαστε τυχεροι οσοι προλαβαμε και δωσαμε 400 ευρω για την 970. Γιατι τωρα ουτε 300 ευρω δεν μπορουμε να δωσουμε. Εχω φιλο που του εχει καει εδω και 2 μηνες η καρτα γραφικων(ειχε 460) και το σκεφτεται να δωσει εστω και 250 ευρω για την 960 ετσι μεχι ρωρα εχει μεινει χωρις pc. Αστα βραστα ειναι τα πραγματα εδω οταν πηρα την 970 την πηρα με τραμπα ουσιαστικα εδωσα την 7970 στα 200 ευρω και εβαλα αλλα 195 και την πηρα.. Παρολα αυτα βλεπω ατομα να βαζουν αγγελιες να παρουν 970 με 330-350 οποτε δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ισως γινουν ομως. Συνηθως αυτοι που δεν εχουν σταθερο-σιγουρο εισοδημα τα σκεφτονται και 200-300 ευρω. Παντως πολυς κοσμος σκεφτεται πριν χαλασει λεφτα για κατι που θελει να παρει κ αυτο ισχυει στα παντα.Εχω 450 ευρω στην ακρη και τα μαζευα ειτε για αναβαθμιση οταν θα μαζευα πιο πολλα, ειτε 980τι(πουλημα την 970 + λεφτα απο τσεπη) ειτε ενα ssd στο 1τερα αλλα επειδη δεν ξερω τι μας ξημερωνει τα εβαλα σε αναμονη οτι σκεφτομουν να κανω...ακομη και κινητο σκεφτομουν να παρω ενα g3(μιας και αυτο που εχω εδω και 4 χρονια δεν τραβαει αλλο μονο για τηλεφωνα κανει) που εχει πεσει στα 320 αλλα με αυτα κ αυτα πλεον το διλημμα που να πεταξω τα λεφτα που μαζευα τοσο καιρο εχει παει στο βροντο κ απλα περιμενω να δω τι θα ξημερωσει... Btw ηδη ειδα αγγελια που ο αλλος αγοραζει 980τι g1 στα 750 ευρω...Αν ερχοταν στο ελλαδα με τετοια τιμη η ιδανικα κ λιγοτερα θα το σκεφτομουν για τραμπα τωρα περιμενουμε τις εξελιξεις.Αληθεια γιατι δεν εχουν μπει ακομη στα σκρουτζομαγαζα τιμες για 980τι απο custom υλοποιησεις λογω οτι γινεται στην ευρωπη η εγω θυμαμαι λαθος μερα κυκλοφοριας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ουτως ή αλλως για να αγορασεις πλεον καρτες γραφικων μονο μεσω καρτας γινεται. Ασε που απο οτι εβλεπα και στο θεμα των παιχνιδιων πλεον δεν μπορεις ,και να θελεις ,να κανεις αγορες απο εξωτερικο μεσω καρτων. Αρα το θεμα ειναι οτι και στην Ελλαδα ποια καταστηματα δεχονται αγορα μεσω καρτων γιατι ορισμενα(βλεπε Eshop)δεχονται για αγορες μονο μετρητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τώρα που έχουμε capital controls και γαμιέται ο Δίας βρέθηκαν να έχουν διαθέσιμη την G1 980ti στο hardwareversand. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 ναι μην τρελαίνεστε http://www.hardwareversand.de/en/6144+MB/239182/Gigabyte+GeForce+GTX+980+Ti%2C+6GB+GDDR5%2C+1x+DVI%2C+HDMI%2C+3x+DisplayPort.article http://geizhals.eu/gigabyte-geforce-gtx-980-ti-gv-n98td5-6gd-b-a1274774.html Εχουν κλειδώσει τις ηλεκτρονικές αγορές από Ελλάδα προς εξωτερικό προς το παρόν, τουλάχιστον όσο αφορά απευθείας με VISA. Επεξεργασία: έχει αναφερθεί ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Φαίνεται πως η 970 υποστηρίζει Dx12.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 url από τα lidl? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αν παω σε ελληνικο καταστημα με 680€ μετρητα δε θα μου πουλησουν 980ti...μερες που ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αν παω σε ελληνικο καταστημα με 680€ μετρητα δε θα μου πουλησουν 980ti...μερες που ειναι... θα σε μπαγλαρωσουν επειδή σαμπωτάρεις την καμπάνια του ναι.Δεν ντρέπεσαι μέρες που είναι να έχεις λεφτά? Εδώ το μέγκα που είδα χθες είχε τουλάχιστον 200 άτομα σε ένα atm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 αν παω σε ελληνικο καταστημα με 680€ μετρητα δε θα μου πουλησουν 980ti...μερες που ειναι... Για ποιο λογο να σου πουλησουν την 980ti σε αυτη την τιμη.... Η χαμηλοτερη τιμη νομιζω ειναι της http://www.skroutz.gr/s/6936950/Gigabyte-GeForce-GTX980-Ti-6GB-GV-N98TD5-6GD-B.html Αν δεν σου βγαινουν τα κουκια πας σε 980 αλλιως ψαχνεις για 970sli. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 για να εκμεταλλευτω την έλλειψη μετρητων της αγορας, το πρόβλημα ειναι οτι δεν βλεπω διαθεσιμότητα σε φυσικα καταστήματα ωστε να περασω μια βόλτα για παζαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα