Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑΙ! Ολοκληρωσα το τεστ! Τωρα περιμενω email απο την evga οταν βγουν τα  αποτελεματα να μου πει αν κερδισα την καρτα!!

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΝΑΙ! Ολοκληρωσα το τεστ! Τωρα περιμενω email απο την evga οταν βγουν τα  αποτελεματα να μου πει αν κερδισα την καρτα!!

Για πες τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εγω το εκανα και περιμενω ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα...οχι οτι εχω κερδισει ποτε στην ζωη μου κατι αξιας αλλα λεμε τωρα μπας και σπασει η γκίνια αυτην την φορά :P

Δημοσ.

post-250036-0-05877800-1435647111_thumb.jpg

Aπαράδεκτη τιμή, (κλασσικά) ενώ στο εξωτερικό παίζει στα 650-720 ευρώ λίγο που κοίταξα. 

Καλά, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο εννοείται...

Δημοσ.

Καλα το εχουνε γαμησει το θεμα οκ να δεχτω να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα οχι κ ετσι αν γερμανια κανει που εχω δει εγω στα 710 αντε να δεχτω εδω να κανει 750 παραπερα ειναι κλεψιμο τρελο...Αληθεια απο εξω την υλοποιηση g1 ποσο πιο φθηνα την εχουμε βρει?Για βαλτε κανα λινκ γιατι μου φαινεται αν υπαρχει καμια καλη τιμη παιζει να πουλησω την 970 και να τσονταρω τα υπολοιπα να την τσιμπησω..ξερω μαλακια δεν αξιζει αλλα με τρωει ο κωλος μου.

Δημοσ.

Καλα το εχουνε γαμησει το θεμα οκ να δεχτω να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα οχι κ ετσι αν γερμανια κανει που εχω δει εγω στα 710 αντε να δεχτω εδω να κανει 750 παραπερα ειναι κλεψιμο τρελο...Αληθεια απο εξω την υλοποιηση g1 ποσο πιο φθηνα την εχουμε βρει?Για βαλτε κανα λινκ γιατι μου φαινεται αν υπαρχει καμια καλη τιμη παιζει να πουλησω την 970 και να τσονταρω τα υπολοιπα να την τσιμπησω..ξερω μαλακια δεν αξιζει αλλα με τρωει ο κωλος μου.

http://geizhals.eu/gigabyte-geforce-gtx-980-ti-gaming-g1-gv-n98tg1-gaming-6gd-a1274970.html

διαλέγεις και αγοράζεις

Δημοσ.

lol Στο πλαίσιο η 980τι έχει 1000 ευρώ

WTF?

Αν πάμε σε δραχμή πόσο θα έχει δηλαδή 10 εκατομμύρια?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω να ενδιαφερει και πολλους(μαλλον κανενα)στην παρουσα φαση που ειμαστε η αγορα μιας 980ti εκτως απο τον Day που την πηρε και εφυγε :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...