Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εσεις πιστευετε οτι δεν αξιζει η αναμονή μιας εκδοσης των 8gb vram? Εγω παντως τα φοβαμαι πολυ τα 4 gb γιατι ποσο θα αντέξουνε μελλοντικα? Βαση αυτα που ειπωνονται. Τα 4GB θα σε βγάλουν μέχρι η 980 να βρεθεί στην αντίστοιχη θέση της 680 σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω μαλλον με βλεπω να περιμενω. Αλλα ειναι και η τιμη. Ποσο διαφορα να εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κάνα 100άρι πιο ακριβές οι 8GB, τζάμπα τα έξτρα χρήματα βέβαια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Όπως αποδείχτηκαν λάθος οι αγορές της σειράς 7xx (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων) με 4GB ram το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τα 8GB στην σειρά 9xx .. Όταν οι εταιρίες (όλες) δεν έχουν τι άλλο να πουλήσουν,πουλάνε ουσιαστικά άχρηστες χωρητικότητες,και ο καταναλωτής μαθημένος από τα ""άχρηστα"" ουσιαστικά,πληρωμένα όμως GB στους δίσκους παρασύρεται. Οι SSDs απόδειξαν τελικά ότι μπορούμε και χωρίς αυτά και καλυτερευσαν την διαχείριση μας. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι ακόμα και κάτω από ειδικές συνθήκες θα είναι αχρείαστα σε αυτή την γενιά καρτών και τις επόμενες παιχνιδιών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εξηγησε μου γιατι ειναι αχρηστη η περισσοτερη vram? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εξηγησε μου γιατι ειναι αχρηστη η περισσοτερη vram? Γιατί όταν θα χρειαστεί η κάρτα όντως σε μέσο όρο πάνω από 3GB για την κάρτα γραφικών στα παιχνίδια σε μια 970/980 θα τις πέσουν τα GFLOPs, fillrates, geometry rates, bandwidth etc. λίγα. Τώρα αν μια έκδοση στοιχίζει 400 ευρώ με 4 γίγα μνήμης και η ίδια έκδοση με 8 γίγα στοιχίζει 440 π.χ. είναι μια σκέψη να πάρεις την δεύτερη αλλά εκτός αν δουλεύεις σε ημι-ερασιτεχνική βάση επαγγελματικές εφαρμογές για workstations όπου οι όγκοι δεδομένων είναι όντως τεράστιοι για την διάρκεια ζωής της κάρτας τα 8 γίγα θα είναι διακοσμητικό στοιχείο. Σε εύλογο χρόνο θα εμφανιστούν και οι κάρτες με τον μεγάλο Maxwell πυρήνα. Xάρη στον (πιθανότατα) δίαυλο στα 384bit το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν από τα 6GB μνήμης γιατί απλά τα 3 δεν θα ήταν πλέον αρκετά. Ωστόσο λες σε μια 970/980 τα 8 γίγα να σου κάνουν κάτι που θα φέρουν το ακόμα μεγαλύτερο πυρήνα και άρα ακριβότερη κάρτα γραφικών σε δύσκολη θέση και αυτό από την ίδια εταιρεία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη δεν τα παει καλυτερα εστω και κλιγο αν τα χρειαστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη δεν τα παει καλυτερα εστω και κλιγο αν τα χρειαστει? Ούτε χιλιοστό. Αν αμφιβάλλεις ψάξε στο δίκτυο να βρεις συγκρίσεις (όσες βρεις) για GTX770 4GB vs. GTX770 2GB και πες μου τι βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ε εντάξει, η 770 4GB μπορεί να βάλει στο Titanfall insane textures και στο Watch_Dogs ultra, ενώ η 2GB δεν μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μη ελέγχοντας καθόλου αυτό που γράφεις, Πρέπει να σταματήσουμε από την άλλη να θεωρούμε ταμπού το ότι η κάρτα μας ενδεχομένως να μην μπορεί να παίξει κάποτε,κάτι, όχι για κανένα άλλον λόγο απλά γιατί μας έχουν μάθει να το πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτό.. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έλεγα πάρτε φτηνότερες σημερινές κάρτες που παίζουν τα πάντα,έτσι θα είσαστε πιο άνετοι (χωρίς χασούρα και χωρίς να φυλακίζονται χρήματα) να πάρετε την επόμενη αντίστοιχη όταν χρειαστεί.. (μιλώντας πάντα για μέσο χρήστη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ε εντάξει, η 770 4GB μπορεί να βάλει στο Titanfall insane textures και στο Watch_Dogs ultra, ενώ η 2GB δεν μπορεί Ναι αλλα και αυτο ειναι κατι. Η μια μπορει η αλλη οχι. Πωπω παιδια θα σκασω. Εδωσα την gtx 770 2gbvram και εμεινα τωρα χωρις pc αναμενωντας την gtx 980 G1. Λογω ομως των εξελιξεων εχω κατατρομαξει. Και η μαλ...α που εχω στο κεφαλι ειναι οτι θελω να τα παιζω ολα τσιτα. Δεν συμβιβαζομαι. Και εχω στο προγραμμα σε κανα χρονακι να παω για ultra hd TV. Εχω προβληματιστει παρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλά πέρασαν πάνω από 2 χρόνια για να φτάσουμε σε σημείο να μην φτάνουν τα 2GB..Το ίδιο θα γίνει και με τα 4GB τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ναι αλλα και αυτο ειναι κατι. Η μια μπορει η αλλη οχι. Πωπω παιδια θα σκασω. Εδωσα την gtx 770 2gbvram και εμεινα τωρα χωρις pc αναμενωντας την gtx 980 G1. Λογω ομως των εξελιξεων εχω κατατρομαξει. Και η μαλ...α που εχω στο κεφαλι ειναι οτι θελω να τα παιζω ολα τσιτα. Δεν συμβιβαζομαι. Και εχω στο προγραμμα σε κανα χρονακι να παω για ultra hd TV. Εχω προβληματιστει παρα πολυ. Φίλε δεν έχεις άλλη λύση ότι και να γράφουμε εμείς αφού αυτό είναι το σκεπτικό σου,αγοράζεις την πιο dupper κάρτα που υπάρχει διαθέσιμη την στιγμή που την θέλεις.. απλό.. καταλαβαίνω ότι θα ήθελες σήμερα διαθέσιμη την 8GB G1 άλλα αυτό δεν είναι στο χέρι μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 http://forums.evga.com/GTX-970-Classified-m2226415.aspx#2226890αντε θα σας δωσω ακομα πιο πολυ χρονο να περιμενετε σε οποιον δν τ ειναι αρκετη η ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 η evga έχει φάει άκυρο από μένα τα σκάτωσε με την σειρά 900, πούλησα και εγω την 680 classified και πάω για 970 g1 αν δεν την βρω msi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα