Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ θα παίζεις Ryse maxed out με τα 3GB, τι λίγα μου λες..Επειδή βγήκε μια μπούρδα με ασυμπίεστα textures με διαφορές της πλάκας δεν σημαίνει ότι τα 3GB δεν φτάνουν πια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ποιο παιχνιδι εχει τρελες απαιτησεις το shadow of mordor? αφου και η 770 το maxarei λενε.....1080p και εχει μονο 2gb

στο watch dogs στα ultra? δεν τα βγαζει περα ο πυρηνας της 

ψαξε τωρα βρες τιτλο που την κοβει μονο η μνημη και οχι ο πυρινας 2gb για καρτα 3χρoνων σχεδον.......  γιατι 770=680 που και παλι οι περιπτωσεις ειναι μετριμενες στα δαχτυλα του ενος χεριου

εδω ακουω οτι οι χρηστες 1440p ειναι ευχαριστημενοι με την 770/680 2gb

Watch_Dogs Ultra τα πάντα τα έβγαλε μια χαρά 670 με 2GB και μάλιστα υπάρχει και απόδειξη από μέλος εδώ μέσα που ανέβασε και βιντεάκι και δεν είχε το παραμικρό κόλλημα..Go figure..

οποτε τι να λεμε 

Δεν ξέρω πως διάολο δεν είχε κολλήματα, εγώ με την 670 με 2GB είχα τρελό lag με Ultra textures, hell, ακόμα και κάποιοι με Titans είχαν..Μάλλον το παιχνίδι ''γούσταρε'' συγκεκριμένα συστήματα.

Το shadow of mordor διαβασα οτι ζηταει 6gb μνημη για ultra/1080p!Δεν ισχυει;

Όχι.

Δεν ξέρω πως διάολο δεν είχε κολλήματα, εγώ με την 670 με 2GB είχα τρελό lag με Ultra textures, hell, ακόμα και κάποιοι με Titans είχαν..Μάλλον το παιχνίδι ''γούσταρε'' συγκεκριμένα συστήματα.

ξερω και γω μηπως φτεγανε τα win σε καποιους? 7 vs 8? τι να πω

To τελειωσα 2 φορες και πηγενα για 3η αλλα το παρατησα στην μεση γιατι βαρεθηκα  1200p ultra +x4msaa χωρις mod

Μπα όχι δεν ήταν το OS..Μάλλον ''γούσταρε'' συγκεκριμένους συνδυασμούς GPU-Mobo-Ram-CPU..Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση προσωπικά.

dsp..Αυτό είναι παλιό..Πέρνα λίγο από το thread του παιχνιδιού, να δεις πως τρέχει μια 7970 3GB με ultra textures σε 1080P μια χαρά.

dsp..Αυτό είναι παλιό..Πέρνα λίγο από το thread του παιχνιδιού, να δεις πως τρέχει μια 7970 3GB με ultra textures σε 1080P μια χαρά.

Χαζη ερωτηση: ξερει κανεις αν για το ultra χρησιμοποιει οντως μεγαλυτερες υφες κι αν ναι τι μεγεθος η απενεργοποιει απλα την συμπιεση υφων;

Δες και μόνος σου Ailuros:

Middle-earth: Shadow Of Mordor – Ultra Versus High Textures Comparison [uPDATE]

Υπάρχει μια μικρή διαφορά με τα High textures αλλά όχι κάτι το τραγικό ώστε να δικαιολογεί την Vram που καταναλώνει.Μάλλον απενεργοποιεί την συμπίεση τελείως το Ultra..Αλλά επειδή το texture pack αναφέρεται ως ''UHD'' μήπως είναι και 4Κ κάποια textures και ασυμπίεστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...