Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

So απο την αρχη που υπαρχει game που απαιτει 6gb για ultra high textures να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν και αλλα.

Για μέχρι και 1440P χωρίς SSAA τα 4GB είναι υπεραρκετά για ultra textures στο Mordor.Μόνο για SLI με 4Κ μόνιτορ αξίζει να περιμένει κάποιος την 8GB έκδοση που και πάλι στα περισσότερα παιχνίδια θα περισσεύει κάμποση.

Δημοσ.

Για να ενεργοποιησεις τα ssaa τι χρειαζεται?

Η εκδοση των 8 gb θα μπορει να τα σηκωσει?

Παντως αποτι φαινεται καλο Δεκεμβρη οι εκδοσεις των 8gb

Αξιζει η αναμονη?

Δημοσ.

Για να ενεργοποιησεις τα ssaa τι χρειαζεται?

Η εκδοση των 8 gb θα μπορει να τα σηκωσει?

Παντως αποτι φαινεται καλο Δεκεμβρη οι εκδοσεις των 8gb

Αξιζει η αναμονη?

Για οσους πανε 4Κ sliya 970, απο οτι φαινεται, ναι.. Περίπου 420€+ την υπολογιζω...

Υ.Γ καθιστε να δουμε και του ρωσου τα benches, νομιζω θα δείξει στο shadow of mordor την vram και στου 4Κ..

Δημοσ.

Πω ρε μπερδεμα. Αντε τωρα να παρεις αποφαση. Την την ηθελα την μεταβαση απo κονσολες σε pc? Κατι μου λεει πως θα κανω να δω υπολογιστη κανα 3μηνο και βαλε αν περιμενω τα 8gb vram. Τι λετε εσεις ρε παιδια που ειστε πιο εμπειροι στην εξελιξη των pc? Ενα σωρο χρηματα η 980 οπως και οι 780 και λογω μνημης να φανε ακυρο?

Δημοσ.

προχωρα ρε συ στην 970/980 που θες και ασε τα +gb(αχριαστα θα σου ειναι στο 99% των περιπτωσεων)

για 1,5 με 2 χρονια θα εισαι στα ultra 1080p και αν βγει κανενας τιτλος που θα κοψεις λιγο ΑΑ ...κλαιν μαιν(ασε που μπορει να μην οφειλεται στην vram αυτο)

εγω 1,5 με 2 χρονια κραταγα τις gpu και προβλημα δεν συναντησα ποτε μεχρι τωρα

οι κονσολες δεν παιζουν ηδη στα ultra +AA 1080p...οποτε μην συγκρινεις

Δημοσ.

Ακου 8gb..Εγω πιστευω μαρκετιστικο κολπο ειναι αυτο για να δωσουμε το εξτρα 100αρικο.

Τελικα μηπως ειναι πιο σοφη κινηση να παρουμε καμια κονσολιτσα να ξεμπερδευουμε μιας και στο μελλον μπορει να ζητανε και 16gb για να βγαλουν κι απο την μυγα ξυγκι..

Δημοσ.

Ρε σεις..Μην τα σκέφτεστε καν τα 8GB..Θα είναι για την περίπτωση της περίπτωσης, που σημαίνει 4Κ ανάλυση με ΑΑ κλπ κλπ..Για 1.5-2 χρόνια ακόμα τα 4GB μέχρι και 1440P θα σε καλύπτουν άνετα.

Δημοσ.

Ακου 8gb..Εγω πιστευω μαρκετιστικο κολπο ειναι αυτο για να δωσουμε το εξτρα 100αρικο.

Τελικα μηπως ειναι πιο σοφη κινηση να παρουμε καμια κονσολιτσα να ξεμπερδευουμε μιας και στο μελλον μπορει να ζητανε και 16gb για να βγαλουν κι απο την μυγα ξυγκι..

ονομα και πραμα

Δημοσ.

Για μέχρι και 1440P χωρίς SSAA τα 4GB είναι υπεραρκετά για ultra textures στο Mordor.Μόνο για SLI με 4Κ μόνιτορ αξίζει να περιμένει κάποιος την 8GB έκδοση που και πάλι στα περισσότερα παιχνίδια θα περισσεύει κάμποση.

Εκ των πραγματων θα περισσευει αφου τα 8 ειναι διπλασια vram ,στον Θεο πας πια αυτο ελειπε .Δεν ειναι οτι σου δινει πχ 1gb επιπλεον .Το θεμα ομως ειναι αλλο ,αφου πεταχτηκε ενα game με αυτες τις απαιτησεις σιγουρα θα ξεφυτρωσουν και αλλα τετοια μανιταρια αργα ή γρηγορα ..Τωρα αν θα ειναι κατι αξιολογο  ή οχι ειναι αλλο θεμα .Κατσε να δουμε και τους  επερχομενους καλους τιτλους για να καταλαβουμε που θα ισορροπησει το πραγμα .

Δημοσ.

Εκ των πραγματων θα περισσευει αφου τα 8 ειναι διπλασια vram ,στον Θεο πας πια αυτο ελειπε .Δεν ειναι οτι σου δινει πχ 1gb επιπλεον .Το θεμα ομως ειναι αλλο ,αφου πεταχτηκε ενα game με αυτες τις απαιτησεις σιγουρα θα ξεφυτρωσουν και αλλα τετοια μανιταρια αργα ή γρηγορα ..Τωρα αν θα ειναι κατι αξιολογο  ή οχι ειναι αλλο θεμα .Κατσε να δουμε και τους  επερχομενους καλους τιτλους για να καταλαβουμε που θα ισορροπησει το πραγμα .

Εγώ μια φορά δεν θα δώσω +100Ε για να πάρω μια 970 με 8GB, αν είναι να ζητάει η πλειοψηφία των παιχνιδιών πάνω απο 4GB(όταν γίνει αυτό) θα έχει βγει το Pascal.

Δημοσ.

Εγώ μια φορά δεν θα δώσω +100Ε για να πάρω μια 970 με 8GB, αν είναι να ζητάει η πλειοψηφία των παιχνιδιών πάνω απο 4GB(όταν γίνει αυτό) θα έχει βγει το Pascal.

Μην είσαι τόσο απόλυτος όλοι είδαμε πόσο γρήγορα θεωρούνται λίγα ακόμα και τα 3gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...