Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να παιζω wildstar?

ε μα τοτε δεν σου χρειαζεται μια τετοια καρτα για αυτα τα παιχνιδια. τα παιζεις και με μια 760, μια 280. αυτο εννοει. οτι θα σου ειναι υπεραρκετη και θα πηγαινει χαμενη.

Δημοσ.

ναι κανονικά

τώρα δοκίμασα πάλι

Τι να πω ? δεν ξέρω.. και εγώ πριν λίγο το δοκίμασα.

οκ θετικό είναι να έχεις παραπάνω επιλογές.

Δημοσ.

όταν πήγα την δευτέρα είχαν 7-8 μάλλον κρατημένες, θόρυβος οκ τουλάχιστον στο L2 που παίζω τώρα, τώρα απο απόδοση δεν ξέρω γιατί την έχω δοκιμάσει μόνο σε l2,lol και cs go.

Τα παιχνιδια αυτα παιζουν και σε Gtx 750/R7 265 που κοστιζουν το 1/3 της καρτας που πηρες αυτο εννοει :mellow: Καθαρα απο περιεργεια σε τι αναλυση παιζεις και απο τι αποτελειται το υπολοιπο Pc σου και επελεξες αυτη την καρτα??

ε μα τοτε δεν σου χρειαζεται μια τετοια καρτα για αυτα τα παιχνιδια. τα παιζεις και με μια 760, μια 280. αυτο εννοει. οτι θα σου ειναι υπεραρκετη και θα πηγαινει χαμενη.

Σιγα μην χρειαζεται R9 280 ή 760 καποιος για να παιξει Lol και CS :P.Καλα για L2 δεν το σχολιαζω μιας και εχει απαιτησεις 2005 :D

Εγω προσωπικα απο την Gigabyte ως τωρα εχω μεινει παντως υπερευχαριστημενος απο πλευρας θερμοκρασιων και ο μονος λογος που θα αναβαθμισω καποια στιγμη φετος ειναι λογω αλλαγης της αναλυσης απο 1080P σε 1440P, πραγμα που θα φανει κυριως στο Witcher 3.

• Like 1
Δημοσ.

η 280x σε παιχνιδια οπως wildstar και bf4 ζοριζεται, και φυσικα την πηρα γιατι την πηρα με πιστωτικό και έχει διπλασια απόδοση απο την 280x, και σημερα ναι τα παιχνιδια που παιζω τα σηκωνε και η προχειρη 6850 που εχω αλλά αμα βγει κανενα gta pc κτλπ θα χρειαστει.

edit: έχω 4570k @4.4, 8gb ram.

Δημοσ.

η 280x σε παιχνιδια οπως wildstar και bf4 ζοριζεται, και φυσικα την πηρα γιατι την πηρα με πιστωτικό και έχει διπλασια απόδοση απο την 280x, και σημερα ναι τα παιχνιδια που παιζω τα σηκωνε και η προχειρη 6850 που εχω αλλά αμα βγει κανενα gta pc κτλπ θα χρειαστει.

Καλα σε τι αναλυση παιζεις και ζοριζεται η R9 280x??Σε 4κ?? :lol: Γιατι σε 1920χ1080 φτανει και με το παραπανω,δεν ξερω που το εχεις ακουσει/δει αυτο.... :mellow:

Βασικα αυτο που γραφτηκε πιο πριν για 8Gb εκδοσεις για τελη του χρονου ισχυει???Γιατι αν οντως ισχυει ισως χρειαστει να περιμενω λιγο παραπανω.

Δημοσ.

Καλα σε τι αναλυση παιζεις και ζοριζεται η R9 280x??Σε 4κ?? :lol: Γιατι σε 1920χ1080 φτανει και με το παραπανω,δεν ξερω που το εχεις ακουσει/δει αυτο.... :mellow:

Βασικα αυτο που γραφτηκε πιο πριν για 8Gb εκδοσεις για τελη του χρονου ισχυει???Γιατι αν οντως ισχυει ισως χρειαστει να περιμενω λιγο παραπανω.

Μεταξυ Νοεμβριου και Δεκεμβριου οι Gtx 970 και 980 με 8gb ram.

http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-geforce-gtx-970-and-980-to-have-4gb-initally-and-8gb-models-later.html

According to OCUK  the  GTX 970 and GTX 980 with 8GB models are expected somewhere between November and December.

Δημοσ.

Σιγα μην χρειαζεται R9 280 ή 760 καποιος για να παιξει Lol και CS :P.Καλα για L2 δεν το σχολιαζω μιας και εχει απαιτησεις 2005 :D

στην καλυτερη ρε συ μιλησα για αυτες τις καρτες. εννοειται πως παιζονται και με κατωτερες.

Δημοσ.

stratego μην ακους ρε..απο τη ζηλια τους τα λενε...

αλλα ρε φιλε τι την ηθελες τετοια καρτα??μπορει να σου χαλασει το συστημα ναουμε.αν θες προσφερομαι να την αγορασω για να σωθεις :P

Δημοσ.

Αλήθεια θελω να δω εναν απο εσας να αγοραζει 970 8gb,να γελαω μερες.. Παρε κοσμε Vram να εχεις μπολικη αλλα σκασε και αλλα +100€ απο την κανονικη.. Και 4K ανάλυση να παιζατε με τα 30fps που θα εχετε πανω απο 3gb δεν θα δειτε.. Sooo

Δημοσ.

Αλήθεια θελω να δω εναν απο εσας να αγοραζει 970 8gb,να γελαω μερες.. Παρε κοσμε Vram να εχεις μπολικη αλλα σκασε και αλλα +100€ απο την κανονικη.. Και 4K ανάλυση να παιζατε με τα 30fps που θα εχετε πανω απο 3gb δεν θα δειτε.. Sooo

So απο την αρχη που υπαρχει game που απαιτει 6gb για ultra high textures να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν και αλλα.

Δημοσ.

Βαζει αλλη μια και εχει 60 fps σταθερα στα 4k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...