Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mη λέμε και ότι να είναι,η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με το stuttering.Άλλο το input lag/motion blur και άλλο το stuttering.

Λοιπόν το dying light σε ανάλυση 3840χ2160,όλα στα high,AA off και 50% view distance μου έβγαζε stuttering.

Kάθε φορά μου με έπιανε ένα ζόμπι η ξεκινούσε μια σκηνή το παιχνίδι κολλούσε τελείως για 2-3 δευτερόλεπτα.

Παρατηρόντας τη vram usage είδα ότι πήγαινε από 3.5 στα 3,9-4,το κόλλημα συμβαίνει γιατί δε μπορεί να γράψει/διαβάσει κ στα δύο partitions ταυτόχρονα.

Kατα τα άλλα το Gameplay ήταν σχετικά "ομάλο" με μερικά μικρο κολλήματα από εδώ κ από εκεί.(κατα τη διάρκει του κολλήματος το gpu usage έπεφτε)

το DAI ήταν τελείως lag fest(συνεχόμενα σταματήματα-κολλήματα) μέσα στο war room και κατα τη διάρκεια των σκήνων μέχρι να κατεβάσω κάποια settings(AA πάντα OFF)

Ryse το ίδιο εκτός αν κατεβάσω τα textures ή την ανάλυση.

ΑCU το stuttering φέυγει μόνο κατεβάζοντας την ανάλυση.

SoM με High textures είναι σχετικά ομαλό με κάποια μικρο κολλήματα γύρνοντας τη κάμερα γύρω-γύρω ή όταν τρέχω.

Skyrim μόνο όταν γυρνάω τη camera(mods)      

χρησιμοποιόντας το afterburner έχω διαπιστώσει ότι τα κολλήματα συμβαίνουν μόνο όταν η κάρτα γραφικών χρησιμοποιεί πάνω από 3.5GB.Επίσης όταν κολλάει το gpu usage πέφτει στιγμιαία από 99% σε 50 πχ κ μετά ξανα ανεβαίνει.

Ξαναλεώ μιλάω για 3840/4096χ2160 κ όχι για 1080/1440p.

Mε τις 980 δε γνωρίζω τι γίνεται.Μπορεί επειδή έχουν πλήρες 4gb να μην βγάζουν τέτοια θέματα.

Επιπλεόν υπάρχει περιπτώση τα θέματα να οφείλονται και στο sli.Δοκιμάζοντας τα ίδια παιχνίδια με μια κάρτα είχα παρατηρήσει ότι είναι πιο ομαλά.(πάλι υπήρχαν κολλήματα/stuttering πάντως ειδικά στο Dying Light)

Δεν μπορώ να τραβήξω video γιατί δεν τις έχω πια αλλά μόλις πάρω τη titan ευχαρίστως κάνουμε ότι test θέλετε σε όλα τα παιχνίδια.

ΕDIT:

A και πριν μου πείτε ότι φταίει ο σκληρός τα παιχνίδια ήταν εγκατεστημένα σε SSD(εκτός ACU) με read/write speed ~500MB/s 

Skyrim έχει δοκιμαστεί και σε RAMDISK.

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Lag fest το DAI???? Ειχα κανει και εγω παλια τεστ στα 4κ,σε χώρο που να γίνεται χαλασμος τριγύρω, και παρολο που ειχα ~25fps,το usage ηταν κολλημένο στο 99% και επαιζες "ανετα" διχως να παρατηρήσω καποιου είδους κολληματος... Τωρα τι κανει το sli δεν ξέρω, αλλα μην βγαλουμε ΠΑΛΙ τα ιδια συμπεράσματα οτι εχουμε stuts πάνω απο 3.5b vram....

Btw, σοβαρα σκέφτεσαι για αγορά του Τιτανα?? Οταν σε 6 μηνες ας πουμε βγει η 980ti στα μισα λεφτα με ιδιες επιδόσεις???

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια ο καθενας οτι βλεπει τι να κανουμε τωρα.. Με το καλο να την παρει το παιδι. Whatever floats our boat, παμε παρακατω..

Δημοσ.

Btw, σοβαρα σκέφτεσαι για αγορά του Τιτανα?? Οταν σε 6 μηνες ας πουμε βγει η 980ti στα μισα λεφτα με ιδιες επιδόσεις???

σε 2-3 μηνες θα βγει το 980TI....  :-D

Θα παιζει 1.350mhz με το custom cooler και θα τσουβαλιαζει τον Τιτανα για πλακα μεσα στο καλοκαιρι που θα σκαει απο το reference!

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι μαλλον έτσι θα παει.. Η αλήθεια ειναι οτι περίμενα πολυ καλύτερες θερμοκρασίες ή εστω να ειχανε καλυτερεψει το στοκ σύστημα ψύξης τους.. Δηλαδη τα σκας που τα σκας.. Anyway

Δημοσ.

Να την πάρει ο άνθρωπος αλλά μόνο για games; Και για 1000+ ευρώ;

Τι άλλο θα μπορούσε να την κάνει δηλαδή; :blink:

• Like 2
Δημοσ.

Για πολυ καλο perfomance σε rendering 3D videos, pics κτλ. Θα μου πεις και οι δικιες μας το κανουν καλα αυτο.. Προσπαθω και εγω να βρω τον λογο υπαρξης των titan περα απο το να θελεις να επενδυσεις σε μια απο αυτες  για το 4Κ monitor ή tv σου. 

Δημοσ.

Για πολυ καλο perfomance σε rendering 3D videos, pics κτλ. Θα μου πεις και οι δικιες μας το κανουν καλα αυτο.. Προσπαθω και εγω να βρω τον λογο υπαρξης των titan περα απο το να θελεις να επενδυσεις σε μια απο αυτες  για το 4Κ monitor ή tv σου. 

Ο Kepler Titan είχε την "δικαιολογία" του double precision που το είχαν ξεκλείδωτο. ΄Ενας φοιτητής ή κάποιος που δεν είχε τα χρήματα για μια πανάκριβη Tesla και του χρειαζόταν FP64 του ερχόταν ο Τιτάνας κουφέτο και κοψοχρονιά στην τιμή. Τώρα ο Τιτάνας Χ έχει μεν ένα σκασμό μνήμη παραπάνω από τον προκάτοχό του, αλλά για FP64 ούτε λόγος να γίνεται.

Τώρα που το σκέφτομαι είναι λίγο αφελής στην NV. Ας βγάζανε μια επίχρυση έκδοση του Τιτάνα με μερικά διαμαντάκια μπροστά και ας τον πουλάγανε στα $10000 και πάνω το κομμάτι. Μόνο το Dubai να σκεφτείς θα ξεπούλαγε σε μια νύχτα :P

• Like 8
Δημοσ.

Τι γίνεται με το stock στις Titan x? Ρώτησα την Evga και μου λέει δεν έχουν διαθέσιμη ημερομηνία,και ότι θα έχουν σε λίγες μέρες τα μαγαζιά που συνεργάζεται...Αυτή δεν κρατάει τίποτα? 

Δημοσ.

Τι γίνεται με το stock στις Titan x? Ρώτησα την Evga και μου λέει δεν έχουν διαθέσιμη ημερομηνία,και ότι θα έχουν σε λίγες μέρες τα μαγαζιά που συνεργάζεται...Αυτή δεν κρατάει τίποτα? 

Παντα η Evga ειχε θεματα διαθεσιμοτητας απο οτι θυμαμαι και απο αλλα ατομα που αγοραζανε,ειδικα σε δημοφιλης καρτες στο Release day(δεν ισχυει παντα αυτο,αλλα παρα πολυ συχνα).

• Like 1
Δημοσ.

η 980τι ή οπώς αλλιώς θα λέγεται θα έχει μόνο 6GB vram τα οποία δεν θα είναι αρκετά για 4κ ανάλυση

8 είναι το sweet spot,12 είναι overkill όμως(για τώρα τουλάχιστον)

Το έχω παραγγείλει από το e gate(όταν είχει 1200 τώρα είναι 1300) και μου είπαν ότι θα κάνει κανα μήνα να έρθει όποτε έχουμε πολύ μέλλον.....

´οταν με το καλό έρθει θα κάνω ότι benchmarks θέλεται και πάω στοίχημα ότι δε θα έχει ίχνος stuttering σε κανένα παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...