Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει ετοιμοπαραδοτη στο Msystems? Στο site τους λεει Αναμονή παραλαβής 15/10/2014

ΓΙα πες για πες!

πηρα τηλεφωνο και μου λενε δεν εχουν,στις 15 θα ερθουν

• Like 1
Δημοσ.

Απο Hardwareversand ειχα παραγγειλει πριν 1 χρονο μια καρτα γραφικων και ενα κουτι.πολυ αξιοπιστοι. Μετα απο email μου εδωσαν και το τοτε never settle reloaded χωρις μα μου...Απλα προσεξτε στην καταθεση με εμβασμα τα εξοδα της τραπεζας σας παρτε οποσδηποτε τηλεφωνο και ρωτηστε για το ταδε ποσο τα εξοδα εμβασματος ποσα ειναι.

Δημοσ.

Οι τράπεζες παντού έχουν έξοδα και παλιά ήταν πολλά,τώρα είναι πολύ μικρο το ποσό,αλλά όπως είπε ο φίλος ρώτα πριν να ξέρεις.

Το pay pal θα σου βγει ακριβότερο,έχω την εντύπωση.

Δημοσ.

372 σύνολο βγαίνει η MSI με το 3% επιβάρυνση.12 ευρώ είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα ;

Έστειλα και μήνυμα στο vision studio και τους ρώτησα πότε θα έχουν την MSI και μου είπε σε 2-3 βδομάδες με καλή τιμή.Καλά κρασιά..Άμα θέλει κάνα 20ήμερο παραγγελία από Γερμανία να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Να προτείνω κάτι παίδες??? Να μαζευετούμε όσοι θέλουμε για αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα για ομαδική παραγγελία των καρτών και ίσως πετύχουμε κάτι καλύτερο σε έξοδα αποστολής,κτλπ

Δημοσ.

Να προτείνω κάτι παίδες??? Να μαζευετούμε όσοι θέλουμε για αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα για ομαδική παραγγελία των καρτών και ίσως πετύχουμε κάτι καλύτερο σε έξοδα αποστολής,κτλπ

Κανε ονειρα πως θα σου δωσουν πρωτοεμφανιζομενη καρτα φθηνοτερα επειδη θα κανουμε ομαδικη αγορα...

Δημοσ.

Α καλά..Και εκεί έχει έξοδα ; Χίλιες φορές paypal με 3% επιβάρυνση να τελειώνουμε..

99,9% δεν ισχύει το pay pal για εμάς ούτε πιστωτική κάρτα ,τουλάχιστον εμένα δεν μου το δίνει ως επιλογή.

Άρα η τελικές τιμές με έξοδα αποστολής είναι : (+ 8 ευρώ έξοδα εμβάσματος)

post-227308-0-55412400-1412077344_thumb.png

post-227308-0-29889300-1412077359_thumb.png

post-227308-0-38128700-1412077371_thumb.png

post-227308-0-08227900-1412077383_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

όταν πήγα την δευτέρα είχαν 7-8 μάλλον κρατημένες, θόρυβος οκ τουλάχιστον στο L2 που παίζω τώρα, τώρα απο απόδοση δεν ξέρω γιατί την έχω δοκιμάσει μόνο σε l2,lol και cs go.

Δημοσ.

Σήμερα απο MSystems μετά από αντικατάσταση asus 280x.

Ωραίος φίλε. Και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι (αντικατάσταση 280X). Μάλλον σε Gigabyte θα πάω λόγω 3 χρόνια εγγύησης, μεγαλύτερες stock συχνότητες. Τώρα αν δω την Asus πιο φθηνά πάω εκεί.

Δημοσ.

εμένα πάλι που δοκίμασα με άφηνε με paypal

Payment type

PayPal; will be payed at the end of the order.

Charge PayPal (3 % of basket value): 

10,20 €

Είχες κάνει λογαριασμό που να λέει αποστολή στην  Ελλάδα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...