Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχει πιο ωραιο χρωμα :P

η αλλη εχει λαμπακι,παει και με το κουτι μου το μπλε led :P :P

Στο Hardwareversand, μπορώ να παραγγείλω με VISA? Διότι μου βγάζει επιλογή μόνο για κατάθεση μέσω τραπέζης (που δεν μου αρέσει), και paypal.

φτιαξε ενα paypal  και βαλε την visa σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Hardwareversand, μπορώ να παραγγείλω με VISA? Διότι μου βγάζει επιλογή μόνο για κατάθεση μέσω τραπέζης (που δεν μου αρέσει), και paypal.

Έχω ψωνίσει 5-6 φορές από αυτούς και η κατάθεση (έμβασμα) αν έχεις ένα ebanking είναι μια καλή μέθοδος.

Δεν ξερω αν ξανάβαλαν pay pal για εκτός Γερμανίας αλλά μπορεί να έχει επιβάρυνση.

Είναι τυπικότατοι Γερμανοί εγώ τους έστελνα και το αποδεικτικό χωρίς να μου το ζητήσουν για να βρουν εύκολα την μεταφορά χρηματων.

Έχω ψωνίσει 5-6 φορές από αυτούς και η κατάθεση (έμβασμα) αν έχεις ένα ebanking είναι μια καλή μέθοδος.

Δεν ξερω αν ξανάβαλαν pay pal για εκτός Γερμανίας αλλά μπορεί να έχει επιβάρυνση.

Είναι τυπικότατοι Γερμανοί εγώ τους έστελνα και το αποδεικτικό χωρίς να μου το ζητήσουν για να βρουν εύκολα την μεταφορά χρηματων.

Σε ποιά τράπεζα μπορώ να κάνω κατάθεση, έχω πρόσθετη επιβάρυνση;

για ποιο λογο?

γιατι εκτος του ο,τι εχω αγορασει απο msi ειμαι παντελως υπερευχαριστημενος ειτε αυτο εχει να κανει με αποδοση ειτε με ποιοτητα υλικων, εχω και ασχημο παρελθον απο αγορες της gigabyte. οποτε για μενα συστημα που κερδιζει δεν αλλαζεται. :)
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τσεκάρετε αν όντως έχει paypal χωρίς επιβάρυνση, γιατί μου φαίνεται θα κάνουμε αγορές από έξω πάλι..

***Edit: Επιβάρυνση 3% στο ποσό το τελικό, δηλαδή η MSI βγαίνει 362 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά(12 ευρώ είπαμε για Ελλάδα έτσι) και με +3% πάει 373 περίπου.Αυτά με αγορά μέσω paypal και credit card.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

Για τσεκάρετε αν όντως έχει paypal χωρίς επιβάρυνση, γιατί μου φαίνεται θα κάνουμε αγορές από έξω πάλι..

***Edit: Επιβάρυνση 3% στο ποσό το τελικό, δηλαδή η MSI βγαίνει 362 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά(12 ευρώ είπαμε για Ελλάδα έτσι) και με +3% πάει 373 περίπου.Αυτά με αγορά μέσω paypal και credit card.

Εαν γίνει απευθείας κατάθεση σε λογαριασμό, υπάρχει επιβάρυνση ?

Ένα εφ'απαξ ποσό έξοδα εμβάσματος 2-3 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Με όποια τράπεζα συνεργάζεται ο καθένας,τα έξοδα είναι ίδια ορισμένα από την Ε.Ε

Σήμερα απο MSystems μετά από αντικατάσταση asus 280x.

Ωραιος ρε μαγκα!καλοριζικη!

Για πες μας την εμπειρια σου..

Απο θορυβο θερμοκρασιες και σκορακια πως την βλεπεις;

Μακριά απο αυτούς τους αλήτες...δεν εχω ξανά συναντήσει μεγαλύτερους απατεώνες στην ζωή μου.

Πίστεψε με για αυτο που σου λέω, ψάξε για καποιον αλλο.

Μακριά απο αυτούς τους αλήτες...δεν εχω ξανά συναντήσει μεγαλύτερους απατεώνες στην ζωή μου.

Πίστεψε με για αυτο που σου λέω, ψάξε για καποιον αλλο.

μπορείς να γίνεις λίγο συγκεκριμενος?
  • Like 1

Η Gigabyte G1 κλοκάρει καλύτερα απ' όλες λένε αλλά είναι λίγο φασαριόζα σε full load.

Δε με απασχολεί τόσο ο θόρυβος, πόσω μάλλον σε full load, οπότε έχω κι αυτή στο μυαλό μου αν κλοκάρει δυνατά.

Σήμερα απο MSystems μετά από αντικατάσταση asus 280x.

Υπαρχει ετοιμοπαραδοτη στο Msystems? Στο site τους λεει Αναμονή παραλαβής 15/10/2014

ΓΙα πες για πες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...