naruto14 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα οι περισσότεροι θα κινηθείτε μεταξύ Gigabyte, Asus και MSI? Που τη βρήκες τόσο ; you.gr. Τόσο είχε μπει αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) YoU τις πρώτες μέρες. (με πρόλαβες) Κοίτα εγώ έχω και το osX αν δώσει η επίσημη κυκλοφορία του Yosemite συμβατότητα με την σειρά 9xx τότε θα πάω 60% Asus 40% Msi η Gbyte όπως ξαναέγραψα με έχει ξενερώσει λίγο, αλλά είναι και μεγάλη για τα κουτιά μου. Επίσης δεν oc άρω ποτέ κάρτα,οι επιλογές μου βασίζονται στην αξιοπιστία,θόρυβο,και εγγυηση. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλο ενα review της msi gaming 970 http://www.hardocp.com/article/2014/09/29/msi_geforce_gtx_970_gaming_4g_video_card_review/8#.VCmmgBYfiJ0 Ειναι η μονη που φτανει μεχρι 1500 mhz core και αυτο σημαινει 13% + στα παιχνιδια. Αυτη θα παρω σιγουρα. Με καθυστερει ο τεχνικος που ακομα να τη φερει το μαγαζι του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον για MSI πάω, αφού ψάχνω εκείνη που κλοκάρει καλύτερα. Το ότι δεν έχει backplate και ότι έχει ένα DisplayPort είναι δύο cons, αλλά νομίζω προτιμώ τις επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ορίστε η FTW στο e-shop στα 429 ευρώ: http://www.e-shop.gr/evga-geforce-gtx970-ftw-acx-20-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519151 αργει λιγο Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 29 Οκτωβρίου "There is no active cooling of the GDDR5 RAM nor of the VRMs on this card" Μια σημαντική (?) διαφορα με την G1. edit: Άκυρο τώρα που διάβασα όλο το άρθρο, wtf evga. Ίσως η χειρότερη υλοποίηση από όλες. απο θερμοκρασιες παντως που ειδα ειχε πολυ καλες και σε idle και σε παιχνιδι τι αλλο εχει η evga? για τα heatpipes ειχα διαβασει. παμε για μσι ολοι μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 γατακια,ακομη ασχοληστε με θερμοκρασιες ???? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει πάρει ποτέ κανείς σας κάρτα από το hardwareversand.de να μας πει πόσο καιρό έκανε να του έρθει ; 309 ευρω την 970 palit.μια χαρα τιμη και 350 την msi,αντε να ερθει τοσο και εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον για MSI πάω, αφού ψάχνω εκείνη που κλοκάρει καλύτερα. Το ότι δεν έχει backplate και ότι έχει ένα DisplayPort είναι δύο cons, αλλά νομίζω προτιμώ τις επιδόσεις. Η Gigabyte G1 κλοκάρει καλύτερα απ' όλες λένε αλλά είναι λίγο φασαριόζα σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η Gigabyte G1 κλοκάρει καλύτερα απ' όλες λένε αλλά είναι λίγο φασαριόζα σε full load. Εδώ αυτός λέει αλλα στο 7:00(πρώτο βίντεο) και βάζει το μικρόφωνο στην κάρτα σε full load στο δεύτερο. Όπως και στο guru3d. Που το διάβασες ότι είναι φασαριόζα; -- http://www.pcgamer.com/review/gigabyte-geforce-gtx-970-g1-gaming-review/ "And even running at that peak frequency the G1 Gaming was barely breaking a sweat. Out-of-the-box Gigabyte’s card tops out at 58ºC and when running at 100% GPU load, at a shade over 1,500MHz, it still only maxes out at 64ºC. It also remains pretty much silent." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 hmmmm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω τι γράφουν στα φόρουμς άτομα που την έχουν τώρα.Όταν λέω φασαριόζα δεν εννοώ να σου παίρνει τα αφτιά, αλλά πιο φασαριόζα από τις άλλες υλοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ λέω τι γράφουν στα φόρουμς άτομα που την έχουν τώρα.Όταν λέω φασαριόζα δεν εννοώ να σου παίρνει τα αφτιά, αλλά πιο φασαριόζα από τις άλλες υλοποιήσεις. Γιατί αυτός δεν την έχει; Μέχρι και μικρόφωνο έβαλε για να την ακούσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ναι οντως ηταν πολυ αθορυβη και εκανε και τρελο O/C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και παλι msi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 για ποιο λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα