Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και το bestprice σε αναζήτηση για 970 δίνει μόνο ένα αποτέλεσμα.

αφου ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμοτητα στην ελληνικη αγορα και να θες να το βρεις. περιμενε μεχρι τις 2 οκτωβριου που θα εχουν τα περισσοτερα μαγαζια και ξανακοιτα. αλλιως στην δευτερη παρτιδα στις 15.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Btw βγαινει και αλλη Gigabyte εκδοση, ιδιο από οτι λενε ειναι απλα με χαμηλοτερα ρολογια... http://www.guru3d.com/news-story/gigabyte-releases-geforce-gtx-970-windforce-oc-graphics-card.html

Ποιος και γιατι να την επαιρνε, δεν εχω βρει το λογο προσωπικά, ισως λογο τιμης διότι η windforce εκδοση θα είναι φθηνότερη από την G1..

Το ίδιο συνεβει και την προηγούμενη φορά,όσοι βιάζονται καλό είναι να ψωνίσουν από το εξωτερικό,

όλοι πήραμε από την EVGA σειρά 7xx τώρα έχουμε και το HV .. ο λόγος ότι δεν υπάρχουν οι ίδιες επιλογές - ποικιλία και τιμές στην Ελλάδα που πάντα υπάρχει η περίοδος της "αρπαχτής".

όσοι δεν εμπιστεύονται για δικούς τους λόγους μια τέτοια αγορά η καλύτερη κίνηση είναι να περιμένουν.

Ε, άμα το vision studio επαναφέρει την τιμή της MSI στα 363 ευρώ δεν συμφέρει να την πάρεις από έξω, αλλά θα δούμε.

Σωστό,γιατί είναι πιο φτηνά ακόμα και από το εξωτερικό αυτή η τιμή.

Δεν θυμάμαι βέβαια τι μεταφορικά έχει το συγκεκριμένο σε επαρχία που είμαι εγώ, νομίζω είναι καμιά 15άρα ευρώ..

Δεν θυμάμαι βέβαια τι μεταφορικά έχει το συγκεκριμένο σε επαρχία που είμαι εγώ, νομίζω είναι καμιά 15άρα ευρώ..

Πολλά λες για ενάμιση κιλό,7-8 πρέπει να είναι. και αν σου πουν άλλα πες να στο στείλουν με Γενική ταχυδρομική και δική σου χρέωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...