@crysis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το skroutz γιατί ακόμα δεν εμφανίζει τις 970/980 σε αναζήτηση; μπορεις κι Site: εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις κι Site: εδω Και το bestprice σε αναζήτηση για 970 δίνει μόνο ένα αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και το bestprice σε αναζήτηση για 970 δίνει μόνο ένα αποτέλεσμα. αφου ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμοτητα στην ελληνικη αγορα και να θες να το βρεις. περιμενε μεχρι τις 2 οκτωβριου που θα εχουν τα περισσοτερα μαγαζια και ξανακοιτα. αλλιως στην δευτερη παρτιδα στις 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δινει μονο οσες δεν εχουν φαει report Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Btw βγαινει και αλλη Gigabyte εκδοση, ιδιο από οτι λενε ειναι απλα με χαμηλοτερα ρολογια... http://www.guru3d.com/news-story/gigabyte-releases-geforce-gtx-970-windforce-oc-graphics-card.html Ποιος και γιατι να την επαιρνε, δεν εχω βρει το λογο προσωπικά, ισως λογο τιμης διότι η windforce εκδοση θα είναι φθηνότερη από την G1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το ίδιο συνεβει και την προηγούμενη φορά,όσοι βιάζονται καλό είναι να ψωνίσουν από το εξωτερικό, όλοι πήραμε από την EVGA σειρά 7xx τώρα έχουμε και το HV .. ο λόγος ότι δεν υπάρχουν οι ίδιες επιλογές - ποικιλία και τιμές στην Ελλάδα που πάντα υπάρχει η περίοδος της "αρπαχτής". όσοι δεν εμπιστεύονται για δικούς τους λόγους μια τέτοια αγορά η καλύτερη κίνηση είναι να περιμένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, άμα το vision studio επαναφέρει την τιμή της MSI στα 363 ευρώ δεν συμφέρει να την πάρεις από έξω, αλλά θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ε, άμα το vision studio επαναφέρει την τιμή της MSI στα 363 ευρώ δεν συμφέρει να την πάρεις από έξω, αλλά θα δούμε. Σωστό,γιατί είναι πιο φτηνά ακόμα και από το εξωτερικό αυτή η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι βέβαια τι μεταφορικά έχει το συγκεκριμένο σε επαρχία που είμαι εγώ, νομίζω είναι καμιά 15άρα ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θυμάμαι βέβαια τι μεταφορικά έχει το συγκεκριμένο σε επαρχία που είμαι εγώ, νομίζω είναι καμιά 15άρα ευρώ.. Πολλά λες για ενάμιση κιλό,7-8 πρέπει να είναι. και αν σου πουν άλλα πες να στο στείλουν με Γενική ταχυδρομική και δική σου χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει πάρει ποτέ κανείς σας κάρτα από το hardwareversand.de να μας πει πόσο καιρό έκανε να του έρθει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κάνεις παραγγελία και το πληρώσεις σε διαθέσιμο προϊόν Δευτέρα 99% Παρασκευή το έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ..Καλά για να δούμε τι θα παιχτεί με τα Ελληνικά εδώ, πάντως η δεύτερη παραλαβή είναι στις 15/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις κι Site: εδω Ίσως από τις λίγες φορες που έκανα καλά και βιάστηκα Μακάρι να έρθει όπως λένε στις 2 οκτωμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Που τη βρήκες τόσο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα