Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλο ένα demo που δεν έχει υπερβολικά υψηλής ευκρίνειας υφές αλλα φαίνεται απίστευτο λόγο φωτισμού και shaders

*faints* GDC2015 ε; Τρομερή δουλειά....

Δημοσ.

29-31 idle με 2 monitor, 35-37 2 monitors παίζοντας lol/ hearthstone , 45-50 με 3 monitor όπου το ένα παίζει utube στο 2ο diablo και στο 3ο popcorn time ταινία

Παίζει τεράστιο ρόλο το ambient temperature.

Εχω δει τη δική μου G1 κάτω από τους 20, αλλά και πάνω από 30, με μόνη διαφορά τη θερμοκρασία στο χώρο.

Οπότε θεωρώ σημαντικό να αναφέρεται και αυτή, όσο αυτό είναι εφικτό.

Γιατί άλλο να έχεις 23 βαθμούς στο χώρο, κι άλλο να έχεις 15.

• Like 1
Δημοσ.

ε σκέψου ότι έχει ζέστη.... πολύ ζέστη. εάν πω να κάτσω να παίξω online κάτι αρχίζω και ιδρώνω. υπολόγισε 20+ μέσα το λιγότερο

Δημοσ.

ε σκέψου ότι έχει ζέστη.... πολύ ζέστη. εάν πω να κάτσω να παίξω online κάτι αρχίζω και ιδρώνω. υπολόγισε 20+ μέσα το λιγότερο

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (για πετρέλαιο)

post-262702-0-69124900-1422950903_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που το ενεργοποίησες με το inspector είχες θέματα με flickering; O βασικός λόγος που άλλαξα απο τη 280x ήταν το flicker στη δεύτερη οθόνη και πάνω απο όλα η idle θερμοκρασία. Αν και τα δύο failάρουν τι να το κάνω. Με την 280 είχα ~53-54 σε medium load και κάπου high40s σε idle. Καμία διαφορά δηλαδή -.- Μόνο στο max γλυτώνω 5-10 βαθμούς απο ~70-74 στα mid60's.

Όσο έβλεπα με το gaming app ακόμα και με τα 135(idle) και αφότου έκανα την γρήγορη ψύξη 1-2 φορές η θερμοκρασία το χαμηλότερο που έφτανε ήταν 42-43 χωρίς να συμβαίνει τίποτα στο pc (φυσικά έχω τσεκάρει τα πάντα απο bkgroung processes κτλ δεν και έχω κυριολεκτικά τίποτα να τρέχει.

Μονο oταν βαζω να παιζουν δυο βιντεο μαζι σε full screen στις δυο οθονες ξεχωριστα εχω flickering. Δοκιμασε το power saver ή δοκιμασε να κανεις disable ενα απο τα μονιτορ για να δεις αν εχεις διαφορα.(αν δεν το εχεις κανει ηδη)

Αν δεν εισαι τουλαχιστον στους 37 βαθμους(αυτη την εποχη) μαλλον το κουτι σου φταιει ή ο χωρος που εχεις το pc. Παντως μην τρελαινεσαι για 5 βαθμους. Δεν θα γινει και τιποτα.

Και εγω προβλημα δεν θα ειχα αν χωρις πχ το power saver ημουν στους 42-43 που εισαι. (δεν καταλαβα αν εχεις ενεργοποιησει το power saver απο αυτα που εγραψες) Εγω ειχα 51 βαθμους γιατι σε idle το clock ηταν συνεχως στα 500+MHZ.

Επισης υπολογιζε οτι οι αλλοι που δεν ειναι με τις msi/asus εχουν τα ανεμιστηρια της καρτας να δουλευουν συνεχεια ενω εμεις αν δεν χτυπησει 65αρι δεν δουλευει καμια φανα πανω στη gpu ;) Aν τα βαλεις να λειτουργουν συνεχεια, προφανως και εμεις θα δουμε κατω απο 28 βαθμους αυτη την εποχη.

Δημοσ.

Άλλο ένα demo που δεν έχει υπερβολικά υψηλής ευκρίνειας υφές αλλα φαίνεται απίστευτο λόγο φωτισμού και shaders

Depth of field can work wonders.. Οντως εχει φοβερο φωτισμο..

Δημοσ.

Κατι αναλογο με φωτισμους γινεται και στο iCEnhancer, το γνωστο mod για το gta iv ενω το game απο την φυση του δεν εχει καλες υφες ουτε high res textures.

Συμφωνω με Αιλουρο πανω σε αυτο. Παιζει μεγαλυτερο ρολο ο φωτισμος παρα οι υφες.

Δημοσ.

Επισης υπολογιζε οτι οι αλλοι που δεν ειναι με τις msi/asus εχουν τα ανεμιστηρια της καρτας να δουλευουν συνεχεια ενω εμεις αν δεν χτυπησει 65αρι δεν δουλευει καμια φανα πανω στη gpu ;) Aν τα βαλεις να λειτουργουν συνεχεια, προφανως και εμεις θα δουμε κατω απο 28 βαθμους αυτη την εποχη.

Ποιός είναι ο πιο legit τρόπος να ανοίξω τα fans έστω και 10-20%; 

Το speedfan δε φαίνεται να ψήνεται και το afterburner απο όσο ξέρω δεν αποκρίνεται πάντα. Πέρα απο αυτά δεν βλέπω κάτι απο επίσημο nvidia software όπως ήταν με το catalyst ας πούμε.

Δημοσ.

http://www.guru3d.com/news-story/battlefield-hardline-needs-r9-290-or-gtx-760-for-best-quality.html

Παιδια τελικα και εμεις με τις ταπεινές, κουτσές, καρβουνιαρικες 970 gtx  :-D  :-D  :-D  :-D  θα παιξουμε Battlefield!!!

Λετε σε 4Κ + 150% resolution scale + X4 MSAA να εχουμε θεμα  :-D ???

Κοράκια βγάλτε οση κακια μπορείτε, τσαμπα 970 gtx δεν θα παρετε... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...