icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι άσχετο έπεσε η σκόνη των 3.5-4Gb θα μας δώσει η Nvidia τίποτα ως καλή θέληση στην κοτσάνα που έκαναν ή πάει οσο φωναξε ο κοσμoς φωναξε?? Και μιας κ το αναφέρατε εγώ πάλι πήρα την 970 να παίζω οτι βγαίνει τώρα σε 1080 και χωρίς να αναγκαστώ να παίζω σε low για να έχω καλό framerate.
Sakiz105 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γενικως εκτος απο δυο βλακειουλες (η μια λυθηκε με τον επεξεργαστη η αλλη με το memory leak θα λυθει λογικα) το dying light μακραν οτι πιο καλογραμμενο για pc βγηκε εδω και ενα εναμιση χρονο. tmaestros η msi εχει 3 διαφορετικες τιμες επειδη ερχεται με τρια προφιλ τα οποια κυριως ρυθμιζουν θερμοκρασιες/φαν/ρολογια *συνδεονται μεταξυ τους Οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι.ΕΓω θα επαιρνα asus αναμεσα σε asus/msi
parlapipas25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι άσχετο έπεσε η σκόνη των 3.5-4Gb θα μας δώσει η Nvidia τίποτα ως καλή θέληση στην κοτσάνα που έκαναν ή πάει οσο φωναξε ο κοσμός φωναξε?? Και μιας κ το αναφέρατε εγώ πάλι πήρα την 970 να παίζω οτι βγαίνει τώρα σε 1080 και χωρίς να αναγκαστώ να παίζω σε low για να έχω καλό framerate. Φιλε αμα δεν το κυνηγησουμε,παπαρια θα μας δωσει. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γενικως εκτος απο δυο βλακειουλες (η μια λυθηκε με τον επεξεργαστη η αλλη με το memory leak θα λυθει λογικα) το dying light μακραν οτι πιο καλογραμμενο για pc βγηκε εδω και ενα εναμιση χρονο. tmaestros η msi εχει 3 διαφορετικες τιμες επειδη ερχεται με τρια προφιλ τα οποια κυριως ρυθμιζουν θερμοκρασιες/φαν/ρολογια *συνδεονται μεταξυ τους Οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα εισαι.ΕΓω θα επαιρνα asus αναμεσα σε asus/msi Καλογραμμενο παιχνιδι με τα προβληματα που εχει σε Amd συστηματα???Σε εχασα...
Prospector8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φτιάξε custom resolution ρε, ετσι την βρηκα την ανάλυση, 16:9 ειμαι και εγω. Βαλε ιδια ανάλυση και ανέβασε παρομοιι run με εμένα. Εγω πιστεύω οτι φταινε τα low fps στο βιντεακι και ίσως να φταιει και η μηχανή γραφικων δλδ αλλα παιχνίδια να δειχνουν πιο smooth στα 20fps,οπως το Bf του Psycho. Σίγουρα stuttering και ειδικα σαν του τυπα στο site που αναφερθηκε δεν ειχα.. Btw ημουν και full clockarισμενος για να πετυχω above 20fps,αλλιως θα έκανα παρεα με τα 15χρονα 1
Sakiz105 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλογραμμενο παιχνιδι με τα προβληματα που εχει σε Amd συστηματα???Σε εχασα... Εγω γραφω την δικια μου εμπειρια .Δεν μπορουμε πολυ απλα να ριξουμε το φταιξιμο στην amd? Σε λιγο θα ακουσουμε εδω οτι η 970 παιζει μονο τετρις και αυτο εχει stuttering στα 4 κ.
Alex21121988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλο ειναι να υπαρχει γκρινια για να την ακουει η καθε nvidia. Απλα να μην υπαρχει παραπληροφορηση σχετικα με το perfomance της 970. Εκει οτι εδωσε η nvidia πριν το launch της gpu και οτι τελικα πηραμε ηταν αληθεια. Αν μας ελεγε και την πατεντα που εκανε θα ηταν ακομα καλυτερα βεβαια. Και παλι θα την αγοραζαμε την 970 οι περισσοτεροι πιστευω και γενικα δεν θα γινοταν ολο αυτο που γινεται και αναπαραγεται εδω και μερες σε ολα τα τεχνολογικα φορουμ ανα τον κοσμο. Φυσικα δεν πρεπει να το αφησουμε να περασει ετσι αυτο. Εγω πλεον δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη και στην επομενη αγορα μου θα ψαχτω περισσοτερο και γενικα θα αφησω αλλους να κανουν το beta testing.. Οσο για refund, δεν σκοπευω να το χρησιμοποιησω καθως δεν μου εχει δωσει το δικαιωμα κανενα game να τους την πεταξω στα σκαλοπατια του Πλαισιου Πειραια.. Το 2015 θα δειξει πολλα καθως θα εχουμε και αφιξεις για την amd. Φτιάξε custom resolution ρε, ετσι την βρηκα την ανάλυση, 16:9 ειμαι και εγω. Βαλε ιδια ανάλυση και ανέβασε παρομοιι run με εμένα.Εγω πιστεύω οτι φταινε τα low fps στο βιντεακι και ίσως να φταιει και η μηχανή γραφικων δλδ αλλα παιχνίδια να δειχνουν πιο smooth στα 20fps,οπως το Bf του Psycho. Σίγουρα stuttering και ειδικα σαν του τυπα στο site που αναφερθηκε δεν ειχα.. Btw ημουν και full clockarισμενος για να πετυχω above 20fps,αλλιως θα έκανα παρεα με τα 15χρονα Καλα δεν χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω. Το βιντεο σου τα λεει ολα πιστευω. Αυτο που ηθελα να δω και στο δικο μου συστημα το ειδα και σε παραπανω αναλυση χωρις OC κτλ. Εγω τρεχω stock speeds και προβληματα δεν ειχα πουθενα σε οτι τεστ εκανα.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Εγω γραφω την δικια μου εμπειρια .Δεν μπορουμε πολυ απλα να ριξουμε το φταιξιμο στην amd? Σε λιγο θα ακουσουμε εδω οτι η 970 παιζει μονο τετρις και αυτο εχει stuttering στα 4 κ. Οχι δεν μπορεις γιατι υπαρχουν τοσα αλλα παιχνιδια που δουλευουν απροβληματιστα και στις 2 εταιριες. 1
tolisrx8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε αμα δεν το κυνηγησουμε,παπαρια θα μας δωσει. Προτείνω να μας δώσει μια δεύτερη 970 στην μισή τιμη για sli η Επιστροφή και αγορα 980 με δωροεπιταγη 100ευρώ.χεχε καλά θα ήτανε...
kraken92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Προτείνω να μας δώσει μια δεύτερη 970 στην μισή τιμη για sli η Επιστροφή και αγορα 980 με δωροεπιταγη 100ευρώ.χεχε καλά θα ήτανε... 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Refund πρέπει κανονικά για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και μετά θα γκρινιάζουν οι κάτοχοι 980 επειδή έσκασαν ένα σωρό λεφτά. 1
parlapipas25 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια refund ειναι το αυτονοητο να γινει.Αμα φτασεις να πας δικαστικα θα διεκδικησεις παραπανω.Ψηθειτε να φτιαξουμε μια ομαδουλα εδω μεσα,να βαλουμε ενα δικηγορο να δουμε τι γινεται.
Sakiz105 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και μετά θα γκρινιάζουν οι κάτοχοι 980 επειδή έσκασαν ένα σωρό λεφτά. Τι να πουνε οι κατοχοι 290x/780ti που τις πηραν οσο ειχαν 700-750 ευρω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα