kraken92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω refund και εγω θα ήθελα αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι.
Sakiz105 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αναλογως απο που την πηρες θα πω εγω (psycho απαντησα πισω )
parlapipas25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πως γινεται στο εξωτερικο να δεχονται καρτες πισω και εδω οχι;Αφου ιδιες εταιρειες ειναι.
kraken92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αναλογως απο που την πηρες θα πω εγω (psycho απαντησα πισω ) Μsystems
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν δεχονται οι εταιριες. τα καταστηματα δεχονται. το amazon δινει κανονικα refund. Και η evga δινει. Το newegg για παραδειγμα δε δινει εκτος αμα το πει επισημα η nvidia. Οι αγωγες θα πανε συννεφο απο τα Αμερικανακια
parlapipas25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν δεχονται οι εταιριες. τα καταστηματα δεχονται. το amazon δινει κανονικα refund. Και η evga δινει. Το newegg για παραδειγμα δε δινει εκτος αμα το πει επισημα η nvidia. Οι αγωγες θα πανε συννεφο απο τα Αμερικανακια Μα καλα και τα καταστηματα απο ποιον θα αποζημιωθουν τοσες καρτες;;
music_lover Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δεν θελω να το παιξω ρομαντικος αλλα... που ειναι οι εποχες με την amiga 500 που εβαζες το παιχνιδι και διασκεδαζες! στην εποχη μας μου φαινεται η επιστημη και οι τεχνικοι οροι εχουν βαλει στην ακρη την χαρα του παιχνιδιου! χανουμε πολυτιμες ωρες διασκεδασης πανω σε λεπτομεριες νοιωθω τυχερος που δεν εχω ιδεα απο τοσες πολλες λεπτομεριες... Ολοι οι κονσολαδες το εχουν αυτο, δεν σταματησαμε στην amiga..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτή η nvidia ήθελα να ήξερα τόση μελέτη έριξε, δοκιμές έκανε, τι στο καλό τέτοιο πρόβλημα δεν έγινε αντιληπτό ή απλά κάνουνε τις πάπιες ; 1
Sakiz105 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ολοι οι κονσολαδες το εχουν αυτο, δεν σταματησαμε στην amiga.. εγω σταματησα στο xbox 360.Οταν βγηκε ενα παιχνιδι (δεν θυμαμαι πιο) το οποιο ειχα αγορασει και δεν ειχα ιντερνετ εκεινη την περιοδο.Και εγραφε οτι ηθελε update το xbox για να παιξει το παιχνιδι. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ανέβασα ένα γρήγορο βίντεο με το Dying Light να χρησιμοποιεί ~3650MB VRAM χωρίς stuttering : 5
Sakiz105 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δεν λειτουργει το dsr στο dying light.Οτι και να κανω δειχνει μονο ενα μερος της οθονης .Οποτε δεν παει πανω απο 3400-3500. Γενικως εκτος δηλαδη απο 2-3 fps παραπανω που θα ειχαμε στα 1600/2160p δεν αλλαζει τιποτα Επρεπε να κανω native την αναλυση της οθονης εκει που ηθελα να ρυθμισω το dsr στο παιχνιδι....
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 1600P, όλα τέρμα συν το view distance. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα λένε ότι τα frametimes είναι υψηλότερα από ότι της 980, μα λογικό είναι ρε σκράπα, αφού η 980 βγάζει πιο πολλά frames.. Frak logic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα