Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαχαχα κλαιω με τις τιμες απλα!! :D :D

αν συνεχισουν ετσι και δεν καταλαβουν τι μαλακια κανουνε πραγματικα τοτε εξωτερικο ειναι η λυση για μενα προσωπικα και τελειωνει το παραμυθι.ακομα και για 20 ευρω διαφορα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καλύτερη τιμή για 970 που έχω δει μέχρι στιγμής είναι η Palit στα 309 ευρώ, την έχει στο mindfactory.de

Ετσι ! αφενός μπας και βάλουν μυαλό και διορθώσουν τις τιμές ,αφετέρου με αυτή την τιμή η palit και την τιμή της Evga ορίζονται στο περίπου και οι υπόλοιπες. πάω να δω και στο hardwareversand.de

Update

Gigabyte GeForce GTX 970 340

MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G, 340

ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 350

..και πάει λέγοντας.

• Like 2

e-shop παντως την evga 970 την εχει ιδια τιμη με το site ...οσο θα σου εβγαινε με μεταφορικα ακριβως...καλυτερα να παρεις απο την evga μεσα η με e-shop που εχεις και το doa 7 ημερες?

937 ευρώ την 980 το vision studio :

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40810&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=8

Χαχαχαχα, sureeeeeeee.Ρε 'συ, είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να αγοράσει GTX980/970 και να μην ξέρει τις πραγματικές τιμές ;

Άμα σε παραξενεύει η τιμή της 980 κοίτα και την Link.png Site: 970 . Για γέλια.

Εγω μολις μπει τελικα η ftw εκδοση με acx 2 στο ευρωπαικο store την τσιμπησα την 970 και μετα βλέπουμε για sli αλλα για 1900x1200 θα ειμαι κομπλε. Και ασε του μαγαζατορες να κλαινε την μοιρα τους και να αναρωτιονται γιατι δν μπορουν να τις πουλησουν ενα 1000ρικο, τσαμπα πραμα!!!

Εγω μολις μπει τελικα η ftw εκδοση με acx 2 στο ευρωπαικο store την τσιμπησα την 970 και μετα βλέπουμε για sli αλλα για 1900x1200 θα ειμαι κομπλε. Και ασε του μαγαζατορες να κλαινε την μοιρα τους και να αναρωτιονται γιατι δν μπορουν να τις πουλησουν ενα 1000ρικο, τσαμπα πραμα!!!

δεν νομιζω να εχεις προβλημα σε κανενα game εγω την σκεφτομαι για 3440x1440 επειδη η διαφορα 970-980 σε χρηματα δεν αξιζει για να κερδισω 4 fps σε αυτη την αναλυση....

Θα ήθελα και 'γω να δω την FTW έκδοση της 970, αλλά ίσως αργήσει λίγο..Η 670 FTW βγήκε 2 μήνες μετά..

εχει μεγαλη διαφορα απο την superclocked acx?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...