Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα οταν εσυ θα παιζεις με 50fps και ο αλλος με 60fps ελα να μου πεις οτι η διαφορα ειναι 5%  :-D

ενα τυχαιο παραδειγμα το crysis που βρηκα προχειρο

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_980_g1_gaming_review,17.html 20%

θα δουμε και τα score στο unigine/valley και θα βγαλουμε συμπερσματα κι απο εκει για την διαφορα

οταν με το καλο τις παρετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με FXAA να το βράσω..

Με MSAA είναι unplayable και οι δύο:

crysis3_2560_1600.gif

Και ξαναλέω, ο μέσος όρος με διαφορά 210 ευρώ, είναι σε μονοψήφιο ποσοστό, nuff said.

perfrel_1920.gif

Με FXAA να το βράσω..

Με MSAA είναι unplayable και οι δυο

καλα που το καταλαβες.Και σου ξαναλεω η 970 ειναι super τιμη......Η nv εχει αφησει επιτηδες gap εκει εστω και λιγο αλλα ολοφανερο 

Εγω πιστευω οτι ετσι θα αφηνει κενα και στα GM 200, για να μην γκρινιαζουν αυτοι που σκανε τα περισσοτερα

Γιατί πότε είπα το αντίθετο ; FXAA δεν καταδέχομαι να βάλω σε τέτοιες GPU, είναι ΑΑ για κονσόλες.MSAA/SSAA μόνο και θα δούμε τι θα πει και το MFAA.Η διαφορά υπάρχει, αλλά όταν με 210 ευρώ διαφορά απέχουν μόλις 9% στο μέσο όρο, είναι γελοίο.Να ήταν 25-30% διαφορά στο μέσο όρο να πω οκ, είναι άλλη κατηγορία αλλά αυτό θα το δεις μόνο στο GM200.

Γιατί πότε είπα το αντίθετο ; FXAA δεν καταδέχομαι να βάλω σε τέτοιες GPU, είναι ΑΑ για κονσόλες.MSAA/SSAA μόνο και θα δούμε τι θα πει και το MFAA.Η διαφορά υπάρχει, αλλά όταν με 210 ευρώ διαφορά απέχουν μόλις 9% στο μέσο όρο, είναι γελοίο.Να ήταν 25-30% διαφορά στο μέσο όρο να πω οκ, είναι άλλη κατηγορία αλλά αυτό θα το δεις μόνο στο GM200.

γιατι ρε φιλε εσυ να παρεις 970oc editions και εγω με το ζορι 980 reference?

Δεν ειναι αλλη κατηγορια ειναι ιδια, gk 204, το μεγαλο και το πετσοκομμενο  :P

Και σου ξαναλεω ετσι το βλεπω και στα GM 200

Γιατί αν πας στην 980 SC πας στα 599 ευρώ, μεγαλώνει κι' άλλο η διαφορά..Δεν σου φτάνει η ''ξεφτίλα''(κατ' εμέ) με τη διαφορά των 210 ευρώ για ένα 9% ; Άστο το GM200, τώρα έχουμε μόνο GM204, στο μεγάλο πάλι άρμεγμα θα κάνει για κάμποσο καιρό η πράσινη.

Γιατί αν πας στην 980 SC πας στα 599 ευρώ, μεγαλώνει κι' άλλο η διαφορά..Δεν σου φτάνει η ''ξεφτίλα''(κατ' εμέ) με τη διαφορά των 210 ευρώ για ένα 9% ; Άστο το GM200, τώρα έχουμε μόνο GM204, στο μεγάλο πάλι άρμεγμα θα κάνει για κάμποσο καιρό η πράσινη.

κατσε να ερθουν πρωτα να δουμε τιμες, τι βγαζεις συμπερασματα απο τωρα?

780 450e  780ΤΙ 650e 200e ειχαν και αυτες oi editions

Ναι αλλά η 780 με την 780Ti έχουν 21% διαφορά στο μέσο όρο, όχι 9 :P Επίσης οι τιμές του e-shop για 980/970 είναι μια χαρά, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσουν.Δηλαδή ναι μεν η 780 με την 780Ti έχουν 200 ευρώ διαφορά, αλλά με την 780Ti έχεις και ένα 21% πάνω στο μέσο όρο, ενώ στις 980/970 είναι στο 9%.Για μένα, ακόμα και για 20% διαφορά τα +200 ευρώ είναι πολλά, με +100 θα ήταν μια χαρά.

δεν ισχυει το 9% ουτε το 21% ετσι αυθαιρετα οπως το λες.Και στο εχω εξηγησει/δειξει πιο πισω

εκτος αυτου

Η ΤΙ εχει χρονισμενες μνημες στο θεο και εσκασε μετα απο 1χρονο οποτε τα review ηταν παλια για την 780

Έλα ρε saiz πρωί πρωί τώρα..Ο πίνακας στο techpowerup αυτά τα νούμερα λέει με τα παιχνίδια που έχει τα οποία από ότι είδα είναι όλα πρόσφατα(Επιτέλους έβγαλαν τις παλιές σαβούρες).Έχουν ότι μπορεί να παίξει ένας gamer σήμερα.Τα άλλαξαν τα παιχνίδια λέμε, άρα τα ξαναέτρεξαν τα τεστ στις 770/780 και πάνω.

εδω βλεπω 20% με τους ιδιους χρονισμους σχεδον

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_980_g1_gaming_review,17.html

τωρα αν εσυ θελεις να βλεπεις 5% βλεπε 5% τι να σου πω

δεν τρεχει και τιποτα αν ειναι 5-10-15-20 απορω γιατι εχεις κολλησει και θες να κανεις το ασπρο μαυρο

εσυ δεν περνεις ενα +40% απο την gpu σου? ασε τον αλλο να παρει το +55% τωρα αν αξιζει ας αποφασισει ο ενδιαφερομενος

Ναι, αυτό είναι ένα benchmark, εγώ μιλάω στα τελευταία 20 ποστ για μέσο όρο αλλά εσύ εξακολουθείς να μου πλασάρεις παιχνίδι του 2013 ξανά και ξανά..Πάντως είσαι συμφεροντολόγος, δεν κοιτάς καλά τα benchmarks.Και την 770 και την 780 τις ξανατέσταραν στα νέα παιχνίδια που έβαλε το techpowerup, και η διαφορά μιας 780 με μια 780Ti είναι στο 21% σ' αρέσει δεν σ' αρέσει :D Anyway, επειδή θέλω να πάω για ύπνο και επειδή το thread εδώ αφορά τις GTX 900 το συμπέρασμα είναι ότι τα +210 ευρώ για ένα 9% μέσο όρο διαφοράς δεν αξίζουν ούτε κατά διάνοια.Από 'κει και πέρα, αν κάποιος για ψυχολογικούς λόγους θέλει να έχει την 980, κανένα πρόβλημα, απλά εγώ το βλέπω με το δικό μου το συμφέρον και όχι με της Nvidia :P

44%(1080P), 53%(4K) πάνω από την GTX680 βγαίνει στο μέσο όρο η GTX970.

2304 vs 2880 κεπλερ

1644 vs 2048 maxwell

και στην δευτερη περιπτωση οι περισσοτεροι επεξεργαστες αποδιδουν περισσοτερο

Είναι και τα 48 ROPs vs 64 ROPs που παίζουν κάποιο ρολο.

Χμμ μάλιστα.. Τουλάχιστον η Msi φαίνεται πολυ active και μαλλον δεν θα αργήσει να βγαλει fix. Γιατι ψάξτε και για την G1,τι σκατα κατι θα εχει και αυτη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...