Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 To τιμολογιο ΕΙΝΑΙ αποδειξη και την παιρνεις με την αγορα(εστω ενα εγκυρο αντιτυπο).ειναι ακριβως ιδια με την κανονικη αποδειξη αλλα αντι για αποδειξη λιανικης γραφει τιμολογιο στο αντισοτιχο κουτακι. επισης μπορεις να αγορασεις με τιμολογιο απο οποιοδηποτε καταστημα. δεν εχει διαφορα. σιγουρα οχι στην εγγυηση ΤΩΡΑ με τιμολογιο μπορει καποιος (ελευθερος επαγγελματιας που μπορει να δικαιολογησει αγορα ηλεκτρονικου εξοπλισμου) να αγορασει με 273 ευρω την zotac μεχρι 319 την g1 οποτε ειναι τα 250 πολυ λιγα για μεταχειρισμενη ? Δεν αλλαζει τιποτα στην εγγυηση παρα μονο οτι θελει ταυτοτητα για rma .Οποτε η διαφορα ειναι οτι πρεπει να επικοινωνησω με τον τυπο για καποια αλλαγη. Ναι ειναι πολυ λιγα 250 για μεταχειρισμενη επειδη μιλαμε για καρτα που βγηκε πριν 4 μηνες
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ερωτηση Τα φαν της g1 μπορούν να μπουν πάνω σε hardware fan controller όπως γίνεται και σε άλλες υλοποιήσεις; + να υποθεσω οτι για να ελεγξουμε τους ανεμιστηρες θα πρεπει να αλλαξουμε bios? thanks edit αυτη ειναι η τροφοδοσια των fan, σωστα? thanks
mclein7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 To τιμολογιο ΕΙΝΑΙ αποδειξη και την παιρνεις με την αγορα(εστω ενα εγκυρο αντιτυπο).ειναι ακριβως ιδια με την κανονικη αποδειξη αλλα αντι για αποδειξη λιανικης γραφει τιμολογιο στο αντισοτιχο κουτακι. επισης μπορεις να αγορασεις με τιμολογιο απο οποιοδηποτε καταστημα. δεν εχει διαφορα. σιγουρα οχι στην εγγυηση ΤΩΡΑ με τιμολογιο μπορει καποιος (ελευθερος επαγγελματιας που μπορει να δικαιολογησει αγορα ηλεκτρονικου εξοπλισμου) να αγορασει με 273 ευρω την zotac μεχρι 319 την g1 οποτε ειναι τα 250 πολυ λιγα για μεταχειρισμενη ? το τιμολόγιο είναι απόδειξη αλλά το οτι έχουμε ως ελ.επαγγελματίες επιστροφή φπα (τι έχουμε στην ελλάδα του 2015 ;;; χαχαχα) δε σημαίνει οτι η κάρτα πωλείται σε καλύτερες τιμές... το φπα μία που μας επιστρέφεται -όχι χρήμα στα χέρια- κ μία που δεν το βλέπουμε... μη γραφουμε ότι μας έρχεται στο μυαλό... με 250 παίρνεις μεταχ στη Γερμανία, όχι στην Ελλάδα..
Ailuros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 μίκρυνε την υπογραφή σου... Καρφί Αν δεν το έλεγες δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. billeiros, Μέχρι 5 γραμμές οι υπογραφές. Παρακαλώ προσαρμογή άμεσα.
icenex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Όσον αφορά το θέμα με την 970 κ αυτό το κουλό που παίζει με την μνήμη.Εγω σαν νέος κάτοχος μιας 970 δεν έχω παρατηρήσει οτιδήποτε που να με χαλάει στις επιδόσεις της κάρτας οσον αφορά τα παιχνίδια οποτε για την ώρα όλα τα βλέπω χαλαρά.Τώρα αν βγούνε κ πούνε οτι κάναμε μαλακία κτλ τότε όντως θα σπαστώ το πολυ πολύ να το ξεπεράσω αν δώσουν σε όλους εμάς τους κατόχους αλλα 2 παιχνίδια σκόντο κ τελείωσε το θέμα για μένα.Αλλά έτσι είμαι εγώ.. 2
hitman69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δειτε: Shadow Of Mordor: Performance Testing And Benchmarks 4K + ULTRA http://www.pcper.com/image/view/47925?return=node%2F61402 1 τίναγμα για την 980gtx,290Χ και 290, 2 τινάγματα για την 970gtx. Με drivers : nvidia 344.16 Εγω προσωπικα δεν βλεπω προβλημα. Εχει να κανει με την σκηνη και το actual gameplay... 1
simaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ακόμα το κοιτάνε..Όλο και κάτι θα κάνουν για να σταματήσει η γκρίνια των διάφορων.Στο μεταξύ βγήκε νέα έκδοση vBios για MSI 970. ξέρουμε τί αλλάζει?
Ailuros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δειτε: Shadow Of Mordor: Performance Testing And Benchmarks http://www.pcper.com/image/view/47925?return=node%2F61402 1 τίναγμα για την 980gtx, 3 τινάγματα για την 970gtx. Με drivers : nvidia 344.16 ΄Οταν λες "τινάγματα" τι εννοείς; 2
Sakiz105 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δειτε: Shadow Of Mordor: Performance Testing And Benchmarks http://www.pcper.com/image/view/47925?return=node%2F61402 1 τίναγμα για την 980gtx, 3 τινάγματα για την 970gtx. Με drivers : nvidia 344.16 Απο ποτε ειναι αυτο? Επειδη οι νεοι drivers δεν βλεπω να παρουσιαζουν τετοια θεματα ΄Οταν λες "τινάγματα" τι εννοείς; Στα τρια θεωρειται...? 2
Big Boss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τελικά το bios της gigabyte αλλάζει τίποτα? επειδή έχω custom bios τώρα πρέπει να κάνω ολόκληρη ιστορία για να το περάσω και βαριέμαι
Cowboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Αστα να πανε εχουν γεμισει οι αγγελιες απο 970..... Ναι απ'οτι φαινεται ολοι τρεχουν να τις δωσουν οσο οσο της 970 τους μετα απο αυτη την ειδηση. Τις τελευταιες 5 ημερες, δηλαδη απο 21 μεχρι 26 Ιανουριου: - 10 Αγγελιες ζητησης GTX 970 - 0 Αγγελιες πωλησης GTX 970
conkal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 το τιμολόγιο είναι απόδειξη αλλά το οτι έχουμε ως ελ.επαγγελματίες επιστροφή φπα (τι έχουμε στην ελλάδα του 2015 ;;; χαχαχα) δε σημαίνει οτι η κάρτα πωλείται σε καλύτερες τιμές... το φπα μία που μας επιστρέφεται -όχι χρήμα στα χέρια- κ μία που δεν το βλέπουμε... μη γραφουμε ότι μας έρχεται στο μυαλό... με 250 παίρνεις μεταχ στη Γερμανία, όχι στην Ελλάδα.. Ως επαγγελματιες ΕΧΟΥΜΕ επιστροφη ΦΠΑ και μαλιστα αμεσα (εγω εχω .. εσεις στο πηγαδι ?) Αν αγοραζα για το γραφειο μου μια καρτα γραφικων και δεν μου εκανε και ηθελα να την πουλησω ή αν την αγοραζα για δοκιμες και μετα δεν την χρειαζομουν {συμβαινει σε προγραμματιστες να χρειαζονται hardware για δοκιμες αλλα οχι για μονιμη κτηση }, τοτε θα την πουλουσα σε τιμες προφανως χωρις ΦΠΑ. ας το αφησουμε γιατι ειναι offtopic τα θεματα ηθικης δεοντολογιας ΕΠΙΣΗΣ .. σας εχουν ζητησει ποτε ταυτοτητα οταν επιστρεφετε οτιδηποτε για RMA ? εμενα ποτε
Titanomaxos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τις τελευταιες 5 ημερες, δηλαδη απο 21 μεχρι 26 Ιανουριου: - 10 Αγγελιες ζητησης GTX 970 - 0 Αγγελιες πωλησης GTX 970 Περιμενουν υπομονετικα την πρωτη 970gtx για να : http://www.gentikoule.gr/wp-content/uploads/2012/03/koeax.png 1
icenex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τις τελευταιες 5 ημερες, δηλαδη απο 21 μεχρι 26 Ιανουριου: - 10 Αγγελιες ζητησης GTX 970 - 0 Αγγελιες πωλησης GTX 970 Ρε και η ίδια η Nvidia να μου πει πήρες μαλακία κάρτα δεν την πουλάω τον κώλο σας να χτυπάτε ορισμένοι που βρήκατε ευκαιρία να πάρετε μια τούμπανο κάρτα στο τσάμπα.Πολλοί θα πατήσουν σε αυτο το θέμα για να την πάρουν κοψοχρονιά την κάρτα.Εγώ θα την δώσω μόνο αν έρθει η Nvidia και μου πει κάναμε μαλακία με την 970 παρε μια 980 μόνο έτσι αλλιώς βολέυομαι με κανα 2 παιχνιδάκια σκόντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα