Ailuros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 μπορεί να πάρουν κάποια επιστροφή, εκτός USA όμως τπτ... Τις περισσότερες πωλήσεις εκεί τις έχουν κάνει έτσι κι αλλιώς. Αν δώσουν επιστροφές στις ΗΠΑ θα ζητήσουν όλοι και θα είναι πολύ ακριβή ιστορία. Μην αγχώνεσαι ωστόσο ο Jensen θα την βρει τη λύση. Θα μηνύσει και την Apple για όλες τις συσκευές i-οτιδήποτε μέσω patent trolling και όλα καλά Το επόμενο ανέκδοτο θα είναι 970 με 8 γίγα μνήμης. 7+1 για την ακρίβεια 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Το επόμενο ανέκδοτο θα είναι 970 με 8 γίγα μνήμης. 7+1 για την ακρίβεια στην καλύτερη, το κόβω για κάνα 4+4
Titanomaxos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εγώ με βλέπω να τις πουλάω εδώ θα μπω μέσα αλλά τι να κάνω Καλά που δε πήρα τη 4K τηλεόραση ακόμα γιατί τώρα θα έκλαιγα. SLI πρωτη φορα εκανες ? Mου δινεις την εντυπωση οτι δεν ξερεις το θετικο του sli αλλα και τα αρνητικα που εχει.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 για ποιο λόγο κάνει τέτοιες μαμουνιές η nvidia? μετά από τόσο καιρό έβγαλε ένα προϊόν best seller και τα σκ@τωσε! Για μονή κάρτα δν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα..αλλά για sli και παραπάνω,κακά μαντάτα. όσο για το reputation θα τρίβει τα χέρια της η samsung
Titanomaxos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 πρέπει να περάσεις τα 3500 για να βγει το stutteringΜα πως θα περασω τα 3,5gb οταν σε 4Κ με χ4MSAA εχω 3,3gb με 99%gpu usage και 15 fps... ορίστε έχω και παράδειγμα εδώ πριν μπω στο war room είναι 60fps χωρίς κανένα stutter με το που μπαίνω κολλάει συνεχόμενα και το frame rate πέφτει τελείως στα 1440 k 1080p δεν έχει αυτό το θέμα γιατί η μνήμη δε γεμίζει,60fps χωρίς κανένα κόλλημα Δωσε το ιδιο με μονη καρτα, τωρα!Επισης το ενα ειναι cut scene και το αλλο actual gameplay.
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Με μια 970. Λοιπόν, DA:I, 4k, Skyhold. Ακριβώς ίδιο μονοπάτι περπατάω και στις δυο περιπτώσεις απλά στην μια μπαίνω στο war room πριν που πάει την μνήμη στα 3800-3900 ακόμα και όταν βγω από το war room. 3100-3500 mb bench 3700-3900 mb bench Τα average δεν αλλάζουν σχεδόν καθόλου αλλα όπως μπορούμε να δούμε υπάρχει stuttering σε κάποια σημεία με drop στα 16~ frames.
Big Boss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μα πως θα περασω τα 3,5gb οταν σε 4Κ με χ4MSAA εχω 3,3gb με 99%gpu usage και 15 fps... Δωσε το ιδιο με μονη καρτα, τωρα! δοκίμασε να μπεις στο war room και να βγεις,εμένα μου γεμίζει αμέσως και με μια κάρτα SLI πρωτη φορα εκανες ? Mου δινεις την εντυπωση οτι δεν ξερεις το θετικο του sli αλλα και τα αρνητικα που εχει. ναι αλλά είχα cross fire παλιά και δεν είχα τίποτα άλλο παρα προβλήματα
Titanomaxos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δωστε κατι αντιστοιχο απο 980gtx στο war room. Εγω σας λεω οτι και η 980gtx θα τρωει min fps οπως και στο VIDEO στο Mordor το GPU USAGE ειναι unstable και σε αυτην. Εκει θα γραψει και τα min της.
Big Boss Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν εδώ είμαστε με μια κάρτα είναι ακόμα χειρότερα ομαλό ~30fps πριν και με το που μπαίνω μέσα και γεμίζει η μνήμη αρχίζει και κολλάει και πέφτει το fps
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 δωστε κατι αντιστοιχο απο 980gtx στο war room. Τώρα μισό, παρήγγειλα δυο τρεις για να κάνω bench... not
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι γίνεται στο War Room αλλα εξω στο παιχνιδι που δοκιμασα,με καταιγίδες,αερα χαλασμος ,ειχα σταθεροτατα 30fps στα 4κ με την Vram να μην μπορει να ανεβει πανω απο 3075mb,99% usage ουτε μια φορα να παει 98,λολ. (Μπραβο το Da:I )
Titanomaxos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τώρα μισό, παρήγγειλα δυο τρεις για να κάνω bench... not Μα ετσι θα βγει ακρη. Στο Mordor η 980gtx σε 4Κ ετρωγε ΒΟΥΤΕΣ. Το ιδιο θα κανει και στο DAI.
tmjuju Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τις περισσότερες πωλήσεις εκεί τις έχουν κάνει έτσι κι αλλιώς. Αν δώσουν επιστροφές στις ΗΠΑ θα ζητήσουν όλοι και θα είναι πολύ ακριβή ιστορία. Μην αγχώνεσαι ωστόσο ο Jensen θα την βρει τη λύση. Θα μηνύσει και την Apple για όλες τις συσκευές i-οτιδήποτε μέσω patent trolling και όλα καλά Το επόμενο ανέκδοτο θα είναι 970 με 8 γίγα μνήμης. 7+1 για την ακρίβεια Μπα αυτή θα ήταν quadro… και υποψιάζομαι ότι πρέπει να την ακυρώσουν… άλλο οι καταναλωτές άλλο οι επαγγελματίες…
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Μα ετσι θα βγει ακρη. Στο Mordor η 980gtx σε 4Κ ετρωγε ΒΟΥΤΕΣ. Το ιδιο θα κανει και στο DAI. A καλά άμα κατάφεραν να χαντακώσουν και την 980 θα πέσει πολύ γέλιο
MultiDoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Για το BIOS update για την G1 κατεβάζεις το BIOS από εδώ ανάλογα με τις μνήμες που έχεις: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209&dl=1&RWD=0#bios Έχει 2 BIOS γιατί η G1 έχει διαφορετικά BIOS ανάλογα με πιο DVI την τρέχεις. Το κατάλαβα αυτό, δηλαδή τρέχεις/φλασάρεις το αντίστοιχο BIOS ανάλογα ποιό DVI έχεις συνδεδεμένο, σωστά ? Εγώ όμως που έχω DP to DP πως σκ@τ@ θα φλασάρω ? και ποιό ? Πρέπει να βάλω DVI ? κι αν ναι ποιό από τα 2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα