Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθόλου περίεργη, απότι φαίνεται δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες οι 960, γιατί να χαραμίζει ανεμιστήρες για την υποδεέστερη έκδοση + ότι σου δίνει λόγο να αγοράσεις την πιο ακριβή ;)

Δημοσ.

Καθόλου περίεργη, απότι φαίνεται δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες οι 960, γιατί να χαραμίζει ανεμιστήρες για την υποδεέστερη έκδοση + ότι σου δίνει λόγο να αγοράσεις την πιο ακριβή ;)

Δεν ισχυει το πρωτο που γραφεις καθως ακομα και η λιγοτερο αδυναμη 760 εχει 3 fans.Πιο πολυ το δευτερο.

Δημοσ.

Να πάμε εκεί δηλάδη ?

Εξαρτάται, οι iCAFE είναι οδηγοί αποκλειστικά για τα Κινέζικα internet cafe.Έχουν ελαφρώς διαφορετικό branch από τους 347.25 WHQL και συνήθως έχουν την καλύτερη συμπεριφορά, αλλά πάνω-κάτω είναι περίπου ίδιοι.

GTX970 vs GTX980 Allocating Memory :

v7EVufN.png

Και όπως ήδη ειπώθηκε, η Nvidia αναγνώρισε το πρόβλημα και θα έχουμε νεότερα σύντομα.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=396471

***Edit: Το δοκίμασα και 'γω το πρόγραμμα, το bandwidth πέφτει όντως στα τάρτατα, αίσχος..

Link για όσους θέλουν να δοκιμάσουν :

http://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=1435408&p=16869351#post16869351

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό που τους θέλω να 'ναι driver related το πρόβλημα, αλλιώς βλέπω τον Jen-Hsun Huang στην επόμενη παρουσίαση να τρώει κάμπόσες 970 κατακέφαλα..

• Like 3
Δημοσ.

64bit memory controller, total 4 memory controllers = 256 bit memory controller.

Assuming if there are 3 raster engines with each three has one SMM disabled leaving 1 raster engine with 4 SMM intact.

Mathematically ;

16 SMM = 256 bit = 4096 Mb

13 SMM = 208 bit = 3328 Mb

208 bit = effective width after disabling SMM with 256 bit being actual memory controller width

IT is hardware problem=GTX970 is 208bit card.

Ισχυει κατι τετοιο ?

Ξέρεις τι είναι η μονάδα rasterizing ή με ρωτάς απλά για πλάκα; Αν δεν μου κάνεις πλάκα σου έχει ξεκολλήσει η εξάτμιση και κάνει θόρυβο και εσύ ψάχνεις αν ψόφησε η μπαταρία.....ναι τόσο σχετικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά αυτά με τα bit είναι τέρμα σαχλαμάρες, αφού ήδη οι κάρτες φτάνουν ή και ξεπερνάνε τα 3500-3600MB, πως είναι δυνατόν η κάρτα να έχει 208bit/3328MB..Ότι να 'ναι..

Δημοσ.

Το καλό που τους θέλω να 'ναι driver related το πρόβλημα, αλλιώς βλέπω τον Jen-Hsun Huang στην επόμενη παρουσίαση να τρώει κάμπόσες 970 κατακέφαλα..

Ε τι άλλο να ειναι ? Hardware ? :X

Δημοσ.

Άμα είναι hardware-related, με χάσαν από πελάτη την ίδια στιγμή που θα ανακοινώσουν κάτι τέτοιο.

Να ξερες τι κλαμα θα ριξουν αμα σε χασουν απο πελατη....

Δημοσ.

Το GM204 έχει 4 GPC δηλαδή 4 ομάδες clusters όπου σε κάθε ομάδα αντιστοιχεί νοερά μια μονάδα polygon rasterizing & triangle setup. Θέλουν και επεξήγηση τι κάνουν οι μονάδες αυτές. Και ναι είναι καθαρά θεωρητικός ο διαχωρισμός των GPCs αλλιώς ας μου βρει κάποιος ένα die shot να μου δείξει που είναι τα υποτιθέμενα 4 "κουτάκια" που υποτίθεται ξεχωρίζει...έλεος πια.

• Like 1
Δημοσ.

Να ξερες τι κλαμα θα ριξουν αμα σε χασουν απο πελατη....

Ναι, δεν θα χάσουν μόνο εμένα, αλλά όλους ή τους περισσότερους που αγόρασαν 970 και δεν είναι λίγοι, τουναντίον.

• Like 5
Δημοσ.

Ειναι διανοια ο προεδρος,αστα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...