mixaliskriti1992 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη παιδια ψηνομαι να την χτυπησω την evga και δεν εχω παρει ποτε evga παραγγελνεις απο μαμα εταιρια και ερχεται σπιτι σ ελλαδα??πρωτη φορα το ακουω αυτο για αυτο...αν ειναι ετσι δεν ξαναλλαζω εταιρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Του Visionstudio πατατια ειναι, παντα κάνει κατι τετοια οταν έρχονται νεες καρτες και μετα φτιάχνονται οι τιμές.. Τωρα αρπαχτες να ειναι, πως και γιατί το κανουν μονο αυτοί ξέρουν... Btw Msi θα ελεγα εγω για 970, απίστευτη υλοποίηση μόνο ένα DP? αίσχος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 για το γαμώτο της υπόθεσης να νιώθεις καλά. Mάλλον για να ταιριάζει με το εκάστοτε τσαντάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οποίος τυχερός πάρει την έκδοση με τα 3 dp ας πει εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Oχι δα,...side window ... Και εμένα έχει side window αλλά το κουτί εξακολουθεί να είναι κάτω από το γραφείο. Τώρα αν εσείς τα κρεμάτε από το ταβάνι για πολυελαίους με τα διάφορα φωτάκια και glitter να αναβοσβήνουν δίπλα στην ντισκομπάλα μαγκιά σας αλλά εμένα μου χαλάει το feng shui μου monsieur 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siegfried_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 επειδη παιδια ψηνομαι να την χτυπησω την evga και δεν εχω παρει ποτε evga παραγγελνεις απο μαμα εταιρια και ερχεται σπιτι σ ελλαδα??πρωτη φορα το ακουω αυτο για αυτο...αν ειναι ετσι δεν ξαναλλαζω εταιρια... Ετσι ακριβώς. Κανείς εγγραφή στο επίσημο site και παραγγέλνεις. Σε3-5 μέρες είναι στην πόρτα σου. Το είχα κάνει εγώ με δύο 760. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ετσι ακριβώς. Κανείς εγγραφή στο επίσημο site και παραγγέλνεις. Σε3-5 μέρες είναι στην πόρτα σου. Το είχα κάνει εγώ με δύο 760. με εχει ψησει ...ξερουμε αν ειναι καλη υλοποιηση η να περιμενουμε και superclocked kai acx 2.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχουν παρακάνει οι δικοί μας. http://www.e-shop.gr/asus-geforce-gtx970-strix-gtx970-dc2oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Και το plaisio επίσης : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn.htm?CHIPSET_TYPE=GTX%20970 Και μετά ξυπνήσαν αν περιμένουν να τις δώσουν μ' αυτές τις τιμές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχουν παρακάνει οι δικοί μας. http://www.e-shop.gr/asus-geforce-gtx970-strix-gtx970-dc2oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513692 καπου εκει παιζει και πλαισιο παντως. ημαρτον πια. νισαφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ. Εντάξει οι άνθρωποι είναι χάζοι ή το παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ. Εντάξει οι άνθρωποι είναι χάζοι ή το παίζουν. δεν ειναι χαζοι. πανεξυπνοι ειναι. απλα προσπαθουν να ''πιασουν'' τους ''χαζους''. ωπα σου λεει ο αλλος καινουρια καρταρα απο nv και 4 giga και και και και........πωωωω γαμαει θα τα σκασω τα 450 για την 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 937 ευρώ την 980 το vision studio : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40810&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=8 Χαχαχαχα, sureeeeeeee.Ρε 'συ, είναι δυνατόν να θέλει κάποιος να αγοράσει GTX980/970 και να μην ξέρει τις πραγματικές τιμές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μα επιτρεπεται να τις πουλανε 100 ευρω πιο ακριβα εδω? Πως εγινε αυτο? Σαν δεν ντρεπονται λιγακι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχα κλαιω με τις τιμες απλα!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα