Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 To γαλλικό amazon βρε παιδιά. Δεν ξέρω έχω δει φωτό με το πάνω cage έρχεται ίσα ίσα αλλά οπτικά με ελκύει πιό πολύ η Strix. Ισχύει ότι νεότερα revision της G1 δεν κλοκάρουν και τόσο καλά ? Παλι 20 ευρω μεταφορικα δεν θελει?
thor777 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δώρο μια αφίσα του Αθανασιάδης μαζί με την κάρτα Και δώρο το λογισμικό Paok Afterburner Το γελάς ομως, ξέρεις τί πωλήσεις θα έκανε μια paok edition στην βόρεια Ελλάδα ? Για τους υπολοιπους η collection έχεις και άλλα χρωματάκια, η gaming edition μπορεί να ονομαστεί thrylos edition και η 100.000.000 rabbit edition. Ειδικά τώρα που ο κόσμος ξενέρωσε με τα 2 gb είναι μια καλή στρατηγική marketing Back to 970 topic 3
Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και η 100.000.000 rabbit edition. χαχαχαχαχαχα Back to 970 topic Σειρα 900 λεει
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν θα ρισκαρα να παρω καρτα απο το εξωτερικο παντως διοτι αν σου παθει κατι χτυπα ξυλο τρεχα γυρευε.Ο αλλος λεει περιμενει 2 μηνες.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Και δώρο το λογισμικό Paok Afterburner Το γελάς ομως, ξέρεις τί πωλήσεις θα έκανε μια paok edition στην βόρεια Ελλάδα ? Για τους υπολοιπους η collection έχεις και άλλα χρωματάκια, η gaming edition μπορεί να ονομαστεί thrylos edition και η 100.000.000 rabbit edition. Ειδικά τώρα που ο κόσμος ξενέρωσε με τα 2 gb είναι μια καλή στρατηγική marketing Back to 970 topic Xaxaxax
kraken92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγω δεν θα ρισκαρα να παρω καρτα απο το εξωτερικο παντως διοτι αν σου παθει κατι χτυπα ξυλο τρεχα γυρευε.Ο αλλος λεει περιμενει 2 μηνες.. Το θέμα είναι από που θα την πάρεις. Αν ας πούμε τη παραγγείλεις απο Amazon δεν θα έχεις θέμα γιατί αν βρεθεί πρόβλημα μέσα σε 30 μέρες περίπου στο προϊόν μπορείς να κάνεις request για replacement ή και refund αν γουστάρεις. Όλα είναι σχετικά, αυτή τη στιγμή όμως δεν πιστεύω ότι συμφέρουν οι τιμές + τα μεταφορικά από εξωτερικό.
chris cs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το θέμα είναι από που θα την πάρεις. Αν ας πούμε τη παραγγείλεις απο Amazon δεν θα έχεις θέμα γιατί αν βρεθεί πρόβλημα μέσα σε 30 μέρες περίπου στο προϊόν μπορείς να κάνεις request για replacement ή και refund αν γουστάρεις. Όλα είναι σχετικά, αυτή τη στιγμή όμως δεν πιστεύω ότι συμφέρουν οι τιμές + τα μεταφορικά από εξωτερικό. Γενικα οποιος θελει να παραγγειλει πισι απο εξω πρεπει πρωτα να χει τα εξης: 1.μεγαλη υπομονη για το RMA σε περιπτωση που παθει κατι ενα απο τα κομματια. 2.δευτερο πισι 3.λεφτα για τα ταχυδρομικα εξοδα 4.φιλους για να λεει τον κα΄ι΄μο του. 1
kraken92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γενικα οποιος θελει να παραγγειλει πισι απο εξω πρεπει πρωτα να χει τα εξης: 1.μεγαλη υπομονη για το RMA σε περιπτωση που παθει κατι ενα απο τα κομματια. 2.δευτερο πισι 3.λεφτα για τα ταχυδρομικα εξοδα 4.φιλους για να λεει τον κα΄ι΄μο του. Ναι αλλά και αυτό είναι σχετικό γιατί ξαναλέω έχει να κάνει από που παραγγέλνεις. Ειδικά το Θέμα με το ελαττωματικό προιόν και την ανταπόκριση, έχει να κάνει αποκλειστικά με το μαγαζί.
Alex21121988 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα ακομα γελαω με το paok afterburner.. Τι λετε ρε θα με πεθανετε.. Απο την σειρα 9x θελω την holy mary edition. Οταν θα θελει η παναγια θα ανοιγει και το pc Και δωρο το mousepad Κλαους εκτος της αφισας.. Φανταστειτε και την Παπ edition με τα ειδικα ανεμιστηρακια με το σχημα της μυτης του για καλυτερη ψυξη. Οκ σταματω εδω. 2
chris cs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι αλλά και αυτό είναι σχετικό γιατί ξαναλέω έχει να κάνει από που παραγγέλνεις. Ειδικά το Θέμα με το ελαττωματικό προιόν και την ανταπόκριση, έχει να κάνει αποκλειστικά με το μαγαζί. εγω πιστευω φιλε μου ολοι τα ιδια σκατα ειναι οπως γραφω κ σε αλλο στατους τα περισσοτερα μαγαζια κοιτανε να πουλησουν κ απο κει κ περα δεν τους νοιαζει τπτ.... Το μονο που θα αγοραζα απο εξωτερικο ειδικα τωρα που μιλαμε για πισι θα ταν μονο πυργος(κουτι) τπτ αλλο... Πραγματικα εχω ξενερωσει.........
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιαυτο μονο απο Amazon απο εξωτερικο και ας εχουν πια μεταφορικα.Μπορει να σου παρει λιγο παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παραδειγμα γνωστου μου ειναι που ειχε 7950 του παρουσιασε ενα προβλημα την γυρισε πισω Amazon και λογω καθυστερησης του στειλανε τελικα καινουργια 7970 ;P 3
panther_512 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η ταλαιπωρία του after sales δεν εξαρτάται από την απόσταση του σπιτιού σου από το κατάστημα. Εξαρτάται από το ίδιο το κατάστημα. Για μένα οτιδήποτε χωράει σε αεροπλάνο και δεν κοστίζει υπερβολικά η μεταφορά του, έρχεται από έξω, από επώνυμα καταστήματα, γνωστά για τις καλές τιμές τους και το σωστό after sales support. Αγόρασε ένας τύπος από τους overclockers UK την 295Χ2 600 λίρες. Την επόμενη εβδομάδα έγινε έκπτωση στις 499. Ο άνθρωπος είπε την ατυχία του στο site τους και αμέσως τον επικοινώνησαν και του έστειλαν game codes 100 λιρών να τα κάνει ότι θέλει. Βρείτε μου τοπικό κατάστημα που έχει τέτοιες πολιτικές εξυπηρέτησης. Αντίθετα, πληρώνουμε υπερτιμολογημένα προϊόντα στα τοπικά καταστήματα, με την ψευδαίσθηση ότι αν χαλάσει η κάρτα των 400 ευρώ, ο τοπικός υπάλληλος θα μας δώσει πίσω καινούργια εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περάσει την διαδικασία επιστροφής στον κατασκευαστή (αν έχει την διάθεση να το κάνει). Αυτά να τα περιμένετε από μαγαζιά τύπου amazon και overclockers. Όχι τους τοπικούς. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από panther_512 4
Shyn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δελεαστικη η τιμη του γαλλικου αμαζον για την G1. Γνωριζει κανεις αν θα χωρεσει σε Corsair 200R? Νομιζω στο υψος του PCI δεν υπαρχει Drive Cage.
yiannis35 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εχω θεμα με το gpu load στο bf4 πανω απο 60% δεν παει...εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα στα settings στο control panel...καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα